• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın erkek arkadaşımla ne oluyor?

sevgilisi var ve senle yakınlaşıyor..yapıştırsaydın tokadı...
yapıstıracak olsa burda babamla bır tutuyorum hem ayrılcak ondan ama diye güler miydi oğlandan çok bu hatun istekli bence

Utanmak güzeldir fakat kadında olursa daha güzeldir (Hz Muhammed s.a.v.)

İlk olaydan sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam ettiniz hayret doğrusu...
Bence boşuna ümit beslemeyin belki siz hoşlanmaya başlamış olabilirsiniz ama anlattıklarınıza göre ben karşı tarafta hiçbir duygu göremedim.

15-16 yaşında da değilsin ki, 21 yaşındasın. 40'ına da gelsen bu kafayla gideceğin kesin. En yakın arkadaşınla aranızda çekim bile olsa hayatında başkası varken buna izin vermemen gerekirdi.
O kızı bırakmaz umarım, sen bakakalırsın, diğer kızda sevgiline tekmeyi basar akabinde taş gibi bir çocukla tanışır :D Tam film tadında olur, tadından yenmez valla :D

Sizin gibi insanlara o kadar sinir oluyorum ki.

Ama öyle yok "o kadın" olmuşsun, yok "kendini kullandırtmışsın" saçmalıkları için değil yanlış anlamayın. Sadık olacak insan ilişkisi olan insandır, 3. kişilerin bi konuda bi rolü olduğuna inanmıyorum ben. Sizi öpmese gider Ayşe'yi, Fatma'yı öper.

Sizin gibi insanlara sinir oluyorum çünkü
"Erkekle kızdan arkadaş olmaz, ateşle barut yan yana durmaz..." gibi en kibar tabirle boş, çirkin, cinsiyet ayrımcılığı yapan saçma sapan bi genellemeye prim veriyo insanlar sırf sizin gibiler yüzünden.

İnsanlar zaten dünden hazır hastalıklı kıskançlık krizlerine girmeye, bi de üstüne sizin tavrınızdaki insanlar malzeme veriyo tam oluyo.

Karşısındakine sadece "insan" olarak bakan, onu cinsel yönünden bağımsız gören ve gerçek dostluklar kuran herkesi zan altında bırakıyosunuz.

Sizin yüzünüzden ben yakın erkek arkadaşlarımın sadece arkadaşım olduğunu insanlara anlatırken bi ton sorun yaşıyorum.

Ne hissediyosan o olmak, onu söylemek bu kadar mı zor? Madem o adamı öpebiliyosunuz ve ardından sevgilisinden ayrılmasını umut ediyosunuz bırakın artık arkadaşım demeyi, babam bir o iki yalanını.

Kabullenin ki siz arkadaş değilsiniz, belki de hiç arkadaş olmak istememişsiniz. Vazgeçin şu samimiyetsiz duruştan.

Sizin gibi insanlara o kadar sinir oluyorum ki.

Ama öyle yok "o kadın" olmuşsun, yok "kendini kullandırtmışsın" saçmalıkları için değil yanlış anlamayın. Sadık olacak insan ilişkisi olan insandır, 3. kişilerin bi konuda bi rolü olduğuna inanmıyorum ben. Sizi öpmese gider Ayşe'yi, Fatma'yı öper.

Sizin gibi insanlara sinir oluyorum çünkü
"Erkekle kızdan arkadaş olmaz, ateşle barut yan yana durmaz..." gibi en kibar tabirle boş, çirkin, cinsiyet ayrımcılığı yapan saçma sapan bi genellemeye prim veriyo insanlar sırf sizin gibiler yüzünden.

İnsanlar zaten dünden hazır hastalıklı kıskançlık krizlerine girmeye, bi de üstüne sizin tavrınızdaki insanlar malzeme veriyo tam oluyo.

Karşısındakine sadece "insan" olarak bakan, onu cinsel yönünden bağımsız gören ve gerçek dostluklar kuran herkesi zan altında bırakıyosunuz.

Sizin yüzünüzden ben yakın erkek arkadaşlarımın sadece arkadaşım olduğunu insanlara anlatırken bi ton sorun yaşıyorum.

Ne hissediyosan o olmak, onu söylemek bu kadar mı zor? Madem o adamı öpebiliyosunuz ve ardından sevgilisinden ayrılmasını umut ediyosunuz bırakın artık arkadaşım demeyi, babam bir o iki yalanını.

Kabullenin ki siz arkadaş değilsiniz, belki de hiç arkadaş olmak istememişsiniz. Vazgeçin şu samimiyetsiz duruştan.

Hay ağzına sağlık benzer durumları yaş!mış biri olarak harika özetlediniz durumu diyorum saygılar.

Hay ağzına sağlık benzer durumları yaş!mış biri olarak harika özetlediniz durumu diyorum saygılar.
:KK52::KK52: Teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayanlar birbirinin halinden anlıyo.

Birileri bi şeyler yaşıyo tasası bize kalıyo. Sonrası kurunun yanında yaş da yanar misali.

:KK52::KK52: Teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayanlar birbirinin halinden anlıyo.

Birileri bi şeyler yaşıyo tasası bize kalıyo. Sonrası kurunun yanında yaş da yanar misali.

Kesinlik ile öyle en kıl olduğum soru "Aranızda bişey mi var ?" tabi bunu bizim grup içindekiler değil de çok samimi olmayan arkadaşlar vs söylüyor.

Bu tip insanlar yüzünden başka algılıyorlar oysa karşında ki adam ise öyle güzel dostluk kuruluyor ki ha çok değil kişi sayısı olarak az ama öz işte.

Back
X