Yakın Tarihte Bilge Türk Bilen'e Ameliyat Olanlar

-Cicek-

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
8
1
16
Arkadaşlar Bilge Türk Bilen'e kendi veya tanıdığı yakın tarihlerde ameliyat olanlar var mı ?

en son 2015 yılında yazıldığını gördüm ben yakın tarihlerde olan var mı diye araştırıyorum

5 kuruş etmez bu doktor . Ben kendisinde çene ameliyatı oldum 22 mayısta çenemin ucunda kazadan dolayı hafif bir eğrilik vardı orayı törpüleyin dedim kendis çenemi 1 buçuk cm daha uzattı ve hatasını kabul etmedi . Benden aldığı ücreti iade etmedi don dönemde yaptığı çoğu ameliyat sorunlu. Beni mafdi manevi 6 aydır psikolojik bir bunalıma soktu. Lütfen bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorsanız bir daha düşünün. Yaptığı hiçbir hatayı kabul etmiyor ve gerçekten eski halinizi mumla aratıyor . Beni aynaya küstürdü upuzun erkeksi bir çenem var yeniden ameliyat olacağım . O acıları en baştan çekeceğim umrunda bile olmadı . Benim ağzımın içindeki dikişler açıldı psikolojik travmalarımı anlatamam . Bu doktora ameliyat olmayın eskisi gibi değil para çok değiştirmiş

Sakın diyorum sakın . Git hasta bakıcıya ol yine olma . Eski Bilge bey değil . Tam paragöz olmuş hastalarına ilgisiz zaten beceri ve estetik anlayışı sıfır . Başıma neler getirdi aman diyorum uzak durun aman

Back
X