Yakın uzak

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam KK'nin kendini bilen güzel kadınları :)

Saçımı nerdeyse hep kısa kullanırım pandemide omzumun altına kadar gelmişti geçen hafta çene hizamda kestirdim. Önceden konusunu açtığım konuştuğum adama saçım nasıl olmuş diye sordum çok kısa kestiriyosun dedi. Sohbet ederken ben uzun saçla oynamayı severim uzatsana diyince kısa saçla oynayamaz mısın dedim Oynayamıyormuş. Kendi saçını uzat o zaman dedim gülerek. Çok kaba değil mi dediği şey.

Oruç tutuyor sabahları geç uyanıyor uyanınca mesajda 10-15 dakika konuşuyoruz sonra 7-8 saat dönüş yapmıyor. Köye gitmişti bahçe işleriyle uğraşıyormuş ondan yazmıyor sanırım. Akşam gelince de ben konu açmaya çabalayıp sohbet etmeye çalıştım birkaç kez ondan bi atak olmadı.

Ben ne zaman uzak davransam yakın davranıyor, ben yakın davranınca mesajlara geç dönüşler oluyor. Belki de bana öyle geliyordur bilmiyorum.

Ama 30 yaşıma gireceğim nerdeyse böyle bilinmez tavırlarla kendi enerjimi düşürmek istemiyorum. Ne yapsam sizce hanımlar alıp karşıma düzgünce konuşayım mı yoksa ben de mesajlara geç dönüp umursamıyor gibi mi yapsam

bu bana 7-8 saat yazmayan insanlar çok garip geliyor, nefes almayada mı oturmuyorlar gerçekten. uzun saçı sevebilir ama işte yok oynayamam ne siz onun stres topu musunuz yahu. bence tamamen geri çekilin ondan adım bekleyin, sizi kolay lokma görmesin.

Selam KK'nin kendini bilen güzel kadınları :)

Saçımı nerdeyse hep kısa kullanırım pandemide omzumun altına kadar gelmişti geçen hafta çene hizamda kestirdim. Önceden konusunu açtığım konuştuğum adama saçım nasıl olmuş diye sordum çok kısa kestiriyosun dedi. Sohbet ederken ben uzun saçla oynamayı severim uzatsana diyince kısa saçla oynayamaz mısın dedim Oynayamıyormuş. Kendi saçını uzat o zaman dedim gülerek. Çok kaba değil mi dediği şey.

Oruç tutuyor sabahları geç uyanıyor uyanınca mesajda 10-15 dakika konuşuyoruz sonra 7-8 saat dönüş yapmıyor. Köye gitmişti bahçe işleriyle uğraşıyormuş ondan yazmıyor sanırım. Akşam gelince de ben konu açmaya çabalayıp sohbet etmeye çalıştım birkaç kez ondan bi atak olmadı.

Ben ne zaman uzak davransam yakın davranıyor, ben yakın davranınca mesajlara geç dönüşler oluyor. Belki de bana öyle geliyordur bilmiyorum.

Ama 30 yaşıma gireceğim nerdeyse böyle bilinmez tavırlarla kendi enerjimi düşürmek istemiyorum. Ne yapsam sizce hanımlar alıp karşıma düzgünce konuşayım mı yoksa ben de mesajlara geç dönüp umursamıyor gibi mi yapsam
Kaçan kovalanır düşüncesini yaşayan erkeklerden o zaman.
Siz kaçın ne diyeyim 🤷‍♀️

Sac konusu sormussunuz fikrini söylemiş.

Böyle danışarak, planlayarak ilerlenmesini doğru bulmuyorum ilişkilerde. Içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin.

İçimden tamamen uzaklaşıp bi daha yüzüne bakmamak geliyor. Sadece üstte saydığım sebeplerden ötürü değil. Bu şekil birkaç davranışı daha oldu ve kendimi değersiz hissettim. Ama aynı yerde çalışıyoruz çok mümkün görünmüyor.

Bence sende kendi sacini uzat o halde diyerek gelisine vurmussun adama :)
Belirli bir yasa geldigini soyluyorsun zaten ki mesajlara gec donmek cozum degil.Hatta fazlaca cocukca yasi senden daha kucuk olanlar icin bile.
İletisim cok onemli,dogru bir sekilde derdini anlat ki ortak bir derman olussun derim ben.

merve merve ’nin yorumuna aynen katılıyorum ek olarak bir düşüncemi daha eklemek istiyorum;
Yeteri kadar etkilenme olan bir ilişkide ya da flörtleşmede sohbet tıkanıklığı olmaz. En azından ben hiç rastlamadım.

Tıkansa bile konu açmaya çabalama görülür bence.

İçimden tamamen uzaklaşıp bi daha yüzüne bakmamak geliyor. Sadece üstte saydığım sebeplerden ötürü değil. Bu şekil birkaç davranışı daha oldu ve kendimi değersiz hissettim. Ama aynı yerde çalışıyoruz çok mümkün görünmüyor.
Mesafa koyar öyle devam edersiniz mecbur. 🤷🏻‍♀️

Bence sende kendi sacini uzat o halde diyerek gelisine vurmussun adama :)
Belirli bir yasa geldigini soyluyorsun zaten ki mesajlara gec donmek cozum degil.Hatta fazlaca cocukca yasi senden daha kucuk olanlar icin bile.
İletisim cok onemli,dogru bir sekilde derdini anlat ki ortak bir derman olussun derim ben.

Geç dönmek bence de gereksiz olur ama şimdi ben oturup konuşunca bana çok düşkün benle konuşmamaya dayanamadı gibi anlat mı

bu bana 7-8 saat yazmayan insanlar çok garip geliyor, nefes almayada mı oturmuyorlar gerçekten. uzun saçı sevebilir ama işte yok oynayamam ne siz onun stres topu musunuz yahu. bence tamamen geri çekilin ondan adım bekleyin, sizi kolay lokma görmesin.

Bana da garip geliyor. Hiç mi eline telefon almadı düşünüyorum 5-6 saat bahçede çalışsam kollarım kopardı yorgunluktan. Çok yorgun değilim de diyor

Erkek hoslaniyorsa muhakkak ilgisini belli eder ara konusur msj atar.8 saat aramiyorsa henuz tam bir bag olusmamistir

merve merve ’nin yorumuna aynen katılıyorum ek olarak bir düşüncemi daha eklemek istiyorum;
Yeteri kadar etkilenme olan bir ilişkide ya da flörtleşmede sohbet tıkanıklığı olmaz. En azından ben hiç rastlamadım.
Arkadaşlıkta da böyle. Yeni tanışıldığı konuşmada asla susamamak var. Bi de ayrı dili konuştuğunu bilerek nezaketen konu açmak var. Zor. Eşim sınavdayken bi kızla tanıştım. 9 yaş küçük benden. Hiç susmadık 3 saat. Şimdi telefondan görüşebiliyoruz sadece. Ama mesajlaşmalarımız bile o kadar samimi ve tatlı ki...

Saç konusunda "nasıl olmuşum" demişsin, "uzun saç seviyorum" demis. Bunda ne var ki?
Ben de erkekte kısa trasi hiç sevmem, sevgililerime de kestirmem.
Çünkü erkekte en sevdiğim şey saçlarını okşamak. Bbenleçıkan koyun gibi dolasir bu yüzden.
Eski sevgilim yanları sıfıra kesip önleri uzun tutuyordu, bizdeki apaciler gibi . Gerçekten hiç sevmezdim ve hep dalga geçerdim. Yani beğenmediğim saçı neden oveyim ki? Kekoya benziyordu o saçla:)
7-8 saat mesaj atmama,ilgisiz olm kısmına ise bir şey demiyorum,asıl sorun o bence

Konusman rahatsizliklarini dile getirmen dogrultusunda sekillenecek.
Yapmasini istemedigin,seni rahatsiz eden,huzursuz olmana neden olan hal ve hareketlerini siralayacaksin.
Eger seninle alakali onunda hoslanmadigi hususlar var ise dinleyeceksin.
iliskide bir soguk bir sicak olmak uzere duygusal iklim degisikliklerinden asiri derecede huzursuz oldugunu dile getireceksin.
Eger bu dertlere ortak bir derman bulamazsaniz da kendini yormadan,onunda seni duygusal olarak yipratmasina musade etmeden ayrilacaksin.

Saç konusunda "nasıl olmuşum" demişsin, "uzun saç seviyorum" demis. Bunda ne var ki?
Ben de erkekte kısa trasi hiç sevmem, sevgililerime de kestirmem.
Çünkü erkekte en sevdiğim şey saçlarını okşamak. Bbenleçıkan koyun gibi dolasir bu yüzden.
Eski sevgilim yanları sıfıra kesip önleri uzun tutuyordu, bizdeki apaciler gibi . Gerçekten hiç sevmezdim ve hep dalga geçerdim. Yani beğenmediğim saçı neden oveyim ki? Kekoya benziyordu o saçla:)
7-8 saat mesaj atmama,ilgisiz olm kısmına ise bir şey demiyorum,asıl sorun o bence

Uzun saçı seviyor olabilir, bunu dile getirmesi kötü değil ama çok kısa kestiriyorsun benim için uzatsana kısa saçla oynamam gibi şeyler demesi kötü geldi bana. Sabah en son 2'de mesaj atmışım. Hala dönmedi mesaja. İlgisiz olduğuyla ilgili bi şey demedim, ilgi bekliyor bilmem ne diye bi tavra girer diye. Açık açık desem mi sizce?

Uzun saçı seviyor olabilir, bunu dile getirmesi kötü değil ama çok kısa kestiriyorsun benim için uzatsana kısa saçla oynamam gibi şeyler demesi kötü geldi bana. Sabah en son 2'de mesaj atmışım. Hala dönmedi mesaja. İlgisiz olduğuyla ilgili bi şey demedim, ilgi bekliyor bilmem ne diye bi tavra girer diye. Açık açık desem mi sizce?
Benim eşim de uzun saçı sever , banyodan çıkınca genelde taramak ister hatta çocuklar da babalarından gördüğünü yapıyor onlar da saçımı çekiştirip duruyor . Fikrini söylemesi garip gelmedi bana. Ayrıca eşler birbirine sevdikleri şeyleri söyler . Karşımızdaki kişinin aklını okuma özelliğimiz yok sonuçta .
Köyde olduğunu söylemişsiniz . Köyde gelen giden belli olmaz, sohbete dalmıştır . Ama sohbetinizin tıkanması sorun . Ben ilk zamanlarda eşimin yediği pideyi bile saatlerce anlattığını hatırlıyorum. Çok sıkıcı gelirdi ama erkekler konuşmak isterse konuşurlar . Bence sakince bitirin .

Saça gereksiz takilmissiniz ama mesaj olayı sinir daha dün ben de aynı sebepten bitirdim günde 5 mesajla sevgili mi olunur nasıl taniyacagim seni vahiy mi inecek? Üstelik iki kere uyardım ben hızlı soğuyan bir insanım ilgisizlik de beni soğutur diye tamm dikkat edeceğim dedi etti de eskiden 2 mesaj atıyordu beşe çıktı😒ben de güle güle dedim üzüldü ama erkeklerin kıymet bilme duygusu hep kaybedince

Birinden gerçekten hoslaninca sürekli yazıp konuşmak ister kişi. Hatta vakit olmazsa vakit yaratmaya çalışır. Sizinle iletişim başlatmış ama çok hissi bir şey yok belli ki size karşı. Bilemedim.

Back
X