Yakın uzak

Uzun saçı seviyor olabilir, bunu dile getirmesi kötü değil ama çok kısa kestiriyorsun benim için uzatsana kısa saçla oynamam gibi şeyler demesi kötü geldi bana. Sabah en son 2'de mesaj atmışım. Hala dönmedi mesaja. İlgisiz olduğuyla ilgili bi şey demedim, ilgi bekliyor bilmem ne diye bi tavra girer diye. Açık açık desem mi sizce?
siz mesaj atınca mı 7-8 saat sonra cevap veriyor yoksa mesajlaşıyorsunuz aradan 7-8 saat geçiyor mesaj atıp napıyorsun diye mi sormuyor. bu kısmı anlamadım

Saça gereksiz takilmissiniz ama mesaj olayı sinir daha dün ben de aynı sebepten bitirdim günde 5 mesajla sevgili mi olunur nasıl taniyacagim seni vahiy mi inecek? Üstelik iki kere uyardım ben hızlı soğuyan bir insanım ilgisizlik de beni soğutur diye tamm dikkat edeceğim dedi etti de eskiden 2 mesaj atıyordu beşe çıktı😒ben de güle güle dedim üzüldü ama erkeklerin kıymet bilme duygusu hep kaybedince
2 mesaj 5 mesaj nasıl sayıyorsunuz. yani bu çok akışına olan bişey değil mi.
bazen üst üste yüzlerce mesaj atarsın bazen de saatlerce yazışmazsın. sayılması olayı samimi gelmiyor bana

Saç konusunda haksızsınız, fikrini sormuşsunuz o da söylemiş. Alınmanızı yersiz buldum. En önemli noktaya gelirsek, bu ilişkiyi sizin kadar ciddiye almıyor. İletişimi tamamen kesmek sizin yararınıza olur

2 mesaj 5 mesaj nasıl sayıyorsunuz. yani bu çok akışına olan bişey değil mi.
bazen üst üste yüzlerce mesaj atarsın bazen de saatlerce yazışmazsın. sayılması olayı samimi gelmiyor bana
Benzetme yaptım yani çok az mesaj atıyor ben cevap atıyor karşılığı iki saat sonra geliyor onunla mi uğraşacağım? Seven erkek helada bile mesaj atıyor iki eli kanda olsa arıyor demek ki başka karın ağrısı var

25 yaşından sonra farkettiğim ve artık inandığım bir şey var, bazı adamcıklar var, "ilgi"den hoşlanmıyorlar. İlgi gösteren kadını cepte bilip kenara çekiyorlar. Sopaya takılı tavşanı yakalamak için dörtnala koşan köpek misali kovalamak istiyor, bundan zevk alıyorlar. Karşına alıp konuşmak hiçbir işe yaramaz.
Yerinde olsam aramam, arayınca da kısa kesip "alttan telefonum çalıyo sonra görüşürüz" deyip kapatırım. Peşine düşüyosa bu işte hala ışık var, eğer düşmüyorsa zaten otomatikman ilişkinin geleceğini görmüş olacaksın

Selam KK'nin kendini bilen güzel kadınları :)

Saçımı nerdeyse hep kısa kullanırım pandemide omzumun altına kadar gelmişti geçen hafta çene hizamda kestirdim. Önceden konusunu açtığım konuştuğum adama saçım nasıl olmuş diye sordum çok kısa kestiriyosun dedi. Sohbet ederken ben uzun saçla oynamayı severim uzatsana diyince kısa saçla oynayamaz mısın dedim Oynayamıyormuş. Kendi saçını uzat o zaman dedim gülerek. Çok kaba değil mi dediği şey.

Oruç tutuyor sabahları geç uyanıyor uyanınca mesajda 10-15 dakika konuşuyoruz sonra 7-8 saat dönüş yapmıyor. Köye gitmişti bahçe işleriyle uğraşıyormuş ondan yazmıyor sanırım. Akşam gelince de ben konu açmaya çabalayıp sohbet etmeye çalıştım birkaç kez ondan bi atak olmadı.

Ben ne zaman uzak davransam yakın davranıyor, ben yakın davranınca mesajlara geç dönüşler oluyor. Belki de bana öyle geliyordur bilmiyorum.

Ama 30 yaşıma gireceğim nerdeyse böyle bilinmez tavırlarla kendi enerjimi düşürmek istemiyorum. Ne yapsam sizce hanımlar alıp karşıma düzgünce konuşayım mı yoksa ben de mesajlara geç dönüp umursamıyor gibi mi yapsam
Canim benim en kotu iliski durumu.varmi yokmu seviyormu sevmiyormu değer veriyormu vermiyormu. Suan aynisini yaşıyorum
Her seferinde sözler yeminler ama ardi arkası kesilmeyen tuhaf hal ve tavirlar ulasilmamazliklar. Cook yoruldum. En son dedimki ben uyandiktan 7 8 saat sonra uyaniyorsun ustelik erken yatıyorsun kendine ceki düzen ver ve ben sen düzene giresiye dek seninle iletisimde olmayacagim. Ne oldu soyliyeyimmi bütün gün ne msjlarjm okundu nede aramama geri dönüş yaptı. Sence nedir durum? Bence hazır ben aramicam diye bi f.ckbody sinin yanina gitti zamaninda varmış oyle anlatmisti. Bence seninkide aldatmasa bile bi b.ka yaramaz
Değer vermeyrn adami bosver yasinda genc daha korkma

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X