Yakın zamanda kürtaj olanlar

Sedef2634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2021
6
0
1
30
Hanımlar herkese merhaba öncelikle.pazartesi günü 9 haftalık suyum geldi ve düsuk yaptım.sonra kürtaj oldum mecburen.soruma gelirsek kürtaj olanlar kac gün sonra kontrole gttiniz?kanamanız ne zaman btti? Kürtaj dan snra ne zaman hamile kaldınız ? Kac gün snra ilişki oldu ?
Cok soru sordum ama hakkınızı helal edin .şimdiden cevap veren herkese tesekkur ederm.bi an once bebek istiyorum cok da uzgunum

haziranda oldum anomali olduğu için kalp atılışı da yoktu 1 hafta sonra dr a gittim kontrole. dr ilişkide sorun olmaz dedi. patoloji yaptılar mı bana patoloji sonucunda 2-3 ay sonra tekrar düşünebilirsin demişti ben hala düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

Merhaba geçmiş olsun bnde eylülde kürtaj oldum 7.haftada kalp atışından dolayı.1 hafta sonra kontrole gittim 15 20 günde kanamam azalarak lekelenme şeklinde az devam etti 30.gündede adet oldum adetten sonra ilşkiye devam ettk .doktorum ilk adetinden sonra hamile kalablrsn demişti ve kimyasal gebelik yaşadım 4 gün önce adet gördüm oda sonlandı.genetik testte yolladı bni.senin şuan durumın nasıl

İlişkiyi kanama bitene kadar enfeksiyon kapablecegimden dolayı doktorum önermemişti

Benım kanamam daha yenı bttı doktora da bır hafta sonra gıdecegım inşallah bişey yoktur

Geçmiş olsun . 20 gün bekleyin ilişki için . 10 gün demişlerdi bana ama siz yinede sağlama alın işinizi. Eğer doktor tecrubeliyse kontrole gerek yok .bende kontrole gelme herşey çok iyi dedi ve gerçektende öyle oldu şükürler olsun . Ah o acıyı Bilmem mi. Inşallah rabbim bir an önce hayilri evlat nasip eder isteyen tüm herkese. Ama önce sakin olup güzelce stressiz bir şekilde bu süreci atlatinn sonrası olur insallaah

Geçmiş olsun benmde bir kürtajm oldu. 10 gün sonra kontrole gittim. Doktor kanaman bitene kadar yaklaşık 15-20 gün ilişki yasak dedi. 3 ay korunma önerdi. Ben hic korunmadim başka bir doktorum bir kez adet ol sonra düşünebilirsn rahim temizlenmis gebeliğe hazır dedi. Bnde ilk adeti olduktan sonra yumurtlama takibi yaptim ve o ay hamile kaldım. Çok şükür şu an her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…