Yakın zamanlarda ultrason yanılması

Memleket60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
127
25
98
29
Arkadaşlar çok merak ediyorum yakın zamanlarda ultrasonda yanılma yaşayan varmı bebeğine erkek deyip kızı olan yada daha sonrasında kızı olacağını öğrenenler varmı

İnşallah yanılır erkek diyo ama benim içime kız doğuyo tüm belirtiler herşeyde kız sizinki ne dedi ne oldu kaçıncı haftada yanıldı bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi size

Benim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi size
Üçüncü 2 tane oğlum var bu kız olsun çok istiyorum 12 haftadan beri erkek diyolar 23 haftalık olcaz geçen haftalarda kızada benziyo arkası dönük dedi bi umut işte benimki inşallah yanılırlarda bitanede kızım olur

Gönlünüze göre olsun inşallah burada kız için yapılması gerekenleri uygulayıp mi hamile kalmistiniz

Diğer iki hamileliğimde de hep erkek olacaklarını hissetmiştim ikiside erkek oldu bundada başından beri kız hissediyorum makas bıçak testi lahana testi karbonat alyans hamile kaldığın yaşla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar testi hepsi kız inşallah tutar

Hamile kaldığın yaşla ayı toplayıp 9 çıkınca sonuç ne olunca kız oluyor ki

Onlara inanmayın lütfen bendede kız çıkıyodu ama oğlum oldu çin takvimi tutuo ama cogunlukla

Bu
Burda bi topikde okumuştum çift çıkarsa kız tek çıkarsa erkek yazıyodu oğullarımda tuttu ikisindede tek sayı çıkıyo inşallah buda tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…