- 24 Kasım 2017
- 127
- 25
- 98
- 29
- Konu Sahibi Memleket60
Arkadaşlar çok merak ediyorum yakın zamanlarda ultrasonda yanılma yaşayan varmı bebeğine erkek deyip kızı olan yada daha sonrasında kızı olacağını öğrenenler varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yanılır erkek diyo ama benim içime kız doğuyo tüm belirtiler herşeyde kız sizinki ne dedi ne oldu kaçıncı haftada yanıldı bilgi verirseniz çok sevinirimBen varım sizin doktorda mi yanildi
Benim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi sizeİnşallah yanılır erkek diyo ama benim içime kız doğuyo tüm belirtiler herşeyde kız sizinki ne dedi ne oldu kaçıncı haftada yanıldı bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi size[/QUOTE
Üçüncü 2 tane oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum 12 haftadan beri erkek diyo 23 haftalık olcam geçen haftalarda kızada benziyo arkası dönük ama dedi bi umut işte benimki inşallah yanılırda bitanede kızım olur
Üçüncü 2 tane oğlum var bu kız olsun çok istiyorum 12 haftadan beri erkek diyolar 23 haftalık olcaz geçen haftalarda kızada benziyo arkası dönük dedi bi umut işte benimki inşallah yanılırlarda bitanede kızım olurBenim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi size
Gönlünüze göre olsun inşallah burada kız için yapılması gerekenleri uygulayıp mi hamile kalmistinizÜçüncü 2 tane oğlum var bu kız olsun çok istiyorum 12 haftadan beri erkek diyolar 23 haftalık olcaz geçen haftalarda kızada benziyo arkası dönük dedi bi umut işte benimki inşallah yanılırlarda bitanede kızım olur
Diğer iki hamileliğimde de hep erkek olacaklarını hissetmiştim ikiside erkek oldu bundada başından beri kız hissediyorum makas bıçak testi lahana testi karbonat alyans hamile kaldığın yaşla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar testi hepsi kız inşallah tutarBenim ikinci oğlumda yanildi 12 haftada kız dedi tabi havalara uctum bı tane oğlum var çünkü 13 de erkek dedi oğlum oldu ilk çocuğunuz mu kaç haftada erkek dedi size
İnşallah yok hiç bişey uygulamadım sadece adetime 10 gün vardı korunmadığımdaGönlünüze göre olsun inşallah burada kız için yapılması gerekenleri uygulayıp mi hamile kalmistiniz
Hamile kaldığın yaşla ayı toplayıp 9 çıkınca sonuç ne olunca kız oluyor kiDiğer iki hamileliğimde de hep erkek olacaklarını hissetmiştim ikiside erkek oldu bundada başından beri kız hissediyorum makas bıçak testi lahana testi karbonat alyans hamile kaldığın yaşla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar testi hepsi kız inşallah tutar
Onlara inanmayın lütfen bendede kız çıkıyodu ama oğlum oldu çin takvimi tutuo ama cogunluklaDiğer iki hamileliğimde de hep erkek olacaklarını hissetmiştim ikiside erkek oldu bundada başından beri kız hissediyorum makas bıçak testi lahana testi karbonat alyans hamile kaldığın yaşla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar testi hepsi kız inşallah tutar
BuHamile kaldığın yaşla ayı toplayıp 9 çıkınca sonuç ne olunca kız oluyor ki
Burda bi topikde okumuştum çift çıkarsa kız tek çıkarsa erkek yazıyodu oğullarımda tuttu ikisindede tek sayı çıkıyo inşallah buda tutarHamile kaldığın yaşla ayı toplayıp 9 çıkınca sonuç ne olunca kız oluyor ki
Çin takvimi erkek diyo biyolojik takvim kız diyoOnlara inanmayın lütfen bendede kız çıkıyodu ama oğlum oldu çin takvimi tutuo ama cogunlukla
Belli oldumu cinsiyetÇin takvimi erkek diyo biyolojik takvim kız diyo
ErkekBelli oldumu cinsiyet