Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yakinda sacsiz kalacagim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Mayıs ayından beri c.... isimli bir antidepresan kullaniyorum. Köye gidip geldiğimizden beri saçlarım çok dökülüyor köyün suları çok kireçli. Doktora gittim bir şampuan ve 2 kutu ampul verdi. Kan tahlili yaptı ama diğer hafta izinliydi ve diger doktor da bakmadı. Randevu da alamıyorum. Basortuluyum evde saçlarım hep açık nefes alıyor yani. Saçlarım çok azaldı ne yapmalıyım? Yemek seçen biriyim bir de

Kan tahlili sonuçlarınızı aldınız ama doktorla mı görüşemediniz? Ampulleri d vitamini için mi vermişti doktorunuz?

Kan tahlili sonuçlarınızı aldınız ama doktorla mı görüşemediniz? Ampulleri d vitamini için mi vermişti doktorunuz?
Doktorum izindeydi diğer doktor bakmadı ismini bilmediğim iki ampul biri şeffaf biri koyu sarı renkli

Badem yağı çam terebentin ve sarımsagı karıstırıp (homojen olarak) sacına sur ve strec fılmle kapat uzerıne buhara tuttugun sıcak havluyu sar 2saat bekle sonra dr un verdıgı sampuanla yıka durulama suyuna bıraz sırke kat. Haftada 2gün yap. Goreceksın yenı sacların cıktıgını

Çok teşekkür ederim

Şampuanın içine 10 -15 damla kadar cam terebenti yağı koyun hem saçlarınız güçlenir hemde çabuk uzar

Önerileri okumaya geldim.
Son zamanların meşhur olan sığır maskesi de iyi ama onu saçımdan arındıramadım ben. :/

E nabizdan girip tahlil sonuçlarına bakabilirsin. Orada olması gereken dışında bir şey varsa kalın yaziyla gosteriyor en azından ne eksik ne fazla doktor gelene kadar merak etmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…