‘Yakışıklı’ zanlı bir günde ünlendi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ABD’de polisin sosyal medyada fotoğrafını paylaştığı ‘yakışıklı’ zanlı bir günde ünlendi. Hayranları kefalet parasını topluyor...

$kalp-hirsizi-4495593.webp

DIŞ HABERLER SERVİSİ milliyet

58 bin kişi beğendi, 17 bin yorum yapıldı
ABD’nin California eyaletinde, polisin prosedür gereği Facebook üzerinden paylaştığı suçlu vesikalıklarından biri fenomen haline geldi. Nedeni ise silahlı soyguna katılan zanlının yakışıklı olması... Jeremy Meeks’in (30) fotoğrafı, sadece bir gün içinde 58 bin kişi tarafından beğenildi ve 17 binin üzerinde yorum yapıldı. Meeks, geçen çarşamba soygun ve yasa dışı silah bulundurmaktan tutuklandı.

900 bin dolar kefalet parasını toplayacaklar
Mavi gözleri ve güçlü çene kemiğiyle kadınların dikkatini çeken Meeks için ilginç yorumlar yapıldı. Ashley Pruitt isimli kullanıcı, “Suçu ne?! 1. derece seksilik mi?! Beni de onunla kelepçeleyin” diye yazdı. Birçok kişi de “Mankenlikten milyonlar kazanmak varken neden hırsız olmuş” diye sordu. Takipçileri 900 bin dolar kefaleti aralarında toplayıp Meeks’i kurtarma planları yapıyor.

Melez yakışıklı...

Bu seri katil olsa bazı manyak Amerikan kadınları bununla evlenebilmek için kendini jiletlerdi kesin...

biri adına facebook adresi açmış bi kaç günde 115 bin beğeni almış yuh:27::27:

biri de bunu paylaşmış, ne diyor acaba capste anlamıyor ben:27::27:
$10489827_707033836001043_1043122825192780193_n.webp

Dış görünüş günahları bile affetiriyormuş vayy be

bunun neresi yakışıklı be. :100: güçlü çene kemiği demeleri de sanki timsah tanıtıyorlar. :86:

biri adına facebook adresi açmış bi kaç günde 115 bin beğeni almış yuh:27::27:

biri de bunu paylaşmış, ne diyor acaba capste anlamıyor ben:27::27:
Eki Görüntüle 1164232
Bazen sadece iyi bir resim çekersin aha bu da canlı kanıtı diyor.Yani sanırım adam normalde sağdaki gibi birşey ama şans eseri öbür fotoda güzel çıkmış ve bu bir sürü hayran kazanmasına yetmiş,capsçi arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor bize galiba:27:

abdominal kasları sıkıysa d&g reklamlarında oynayabilir, sanki o reklamlarda oynayacak bi tipi var:27::27:
bana da neyse, menejeri oluverdim birden:1::1:

tipi fena değilde...uğuruna yerlerde sürünecek tarzdan da değil yani...
neyse bu adam bişey olur şimdi ünlü fallan...kaderin cilveye bak
soygun mu yspsam ki:1:

Çok yağuşukluymuş yavvvv.... "Dibim düştü" deyiminin tam ifade ettiği şeyi bilmiyorum ama öyle oldu sankim (göz kaş dudak çene süper ama gülmesin) :6::6::6::6::6:

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama ıyyyyy bunun neresi yakışıklı:37:
Hele gülerken çekilmiş fotoğrafı:ssz: birde buna ayılıp bayılmışlar mı:53:

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama ıyyyyy bunun neresi yakışıklı:37:
Hele gülerken çekilmiş fotoğrafı:ssz: birde buna ayılıp bayılmışlar mı:53:

nesını begenemedınız mune hanım cocuk gayett de taş hatta meteor mübarek:53::53:
şu yardım şeysininin hesap nosunu paylasında evde ne var ne yok satayımda yatırayım yahu:ssz::ssz::ssz:

Back
X