Yaklaşık bir saattir araştırıyorum su bazlı kayganlaştırıcılar gebelige engelmii???

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Vajınusmussu yeneli yaklaşık 1 ay oluyoo ama kayganlaştırıcısızz nerdeyse zorlanıyorum yarısından fazlası olmuyoo ve alışanaa kadar kullanmam gerekecekk kızlarr engelmidir gebelige doktorlardan ordan burdann duyduklarınızı benimle paylaşırmısınız?

Birde ne diyecem buğün doktora gittim kuruluk var sanırım vajiyi yeni atlattım dedim doktor bana bebe yağı kullan dedii bende zararlı olmaz mı dedim hayır olmaz dedi biliyorum zararlı olacagını.. anlamadım yani neyse önerilerinizi bekliyorum
:)))))))

Bebe yağı mı
Bebek yağı mineral yağdan yapılmıştır. Mineral yağı, bitkisel kaynaklı olmayan ve petrolden elde edilen sentetik bir maddedir ve bedenimize tamamen yabancıdır. Bebekte kullanmayı bırak , göbeğinize ( gebelik çatlaması için ) bile sürmeyın dedi doktor.kaldı ki vajınaya bunu surmek bece çok tehlıkelı .
Ben de su bazlı kayganlaştırıjı jel kullandım hatta hamıle kaldıgım dönemde de kullanmıştım dolayısıyla hamıleliğe bir etkisi oldugunu sanmıyorum en azından bende olmadı .
bi kaç sitede baktım
'' spermin ilerlemesını engelleyebılır'' ihtımalınden bahsedende var, ki bu bır ihtimal.
''gebelik oluşumunu önleyici hiç bir etkisi yoktur.'' diyen eczacı ve doktorlar da var. çoğunluk etkilemeyeceğinden yana

aynen bende duyunca bu kadın ne dıyoo ya dedim ısrarlaa 3 kere ara araa lafın arasına sıkıştırıp sordum bırde nivea nınkını önerdi :) bende yok olmazz dedim kendi kendimee kullanmamayaa kararlıyımm gittim eczanelere küçük bi yerde yaşadıgım için ,inan hiç bi yerde su bazı kayganlaştırıcıı bulamadım sonra eve gelınce netteen sipariş ettim bende :) bu arada gebeligin hayırlı olsun canmm :)

Canim yazacagimin senin sorunla ilgisi yok ama ben yni uye oldgum icin mesaj honderemiyorum o yuzden ozelden yazdogin mesaja ancak burdan tesekkur iletebilirim dye dusundum :) cok sagol ictenlikle samimiyetle ilgilendigin icin..vaji oldugumu ben kk.de farkettim ve bunu yine burada yenebilecegimi de senin o icten samini yardim eli uzatan mesajinla farkettim..cok sagol tatlim
.yazdiklarini bir bir deneyecegim insallah.

mrb cnm. gleit gelen kayganlastiricisini kullanmani oneririm. spermleri oldurmuyor. ben bu ay onunla hamile kaldim. eczanelerde satiliyor. fiyati 13 lira.

evett canım böle düşünmen beni çok mutluu ettii buraya sımdı tesadüfen baktım ya :) iyikide görmüşümm :) inşşş yaparsın dediklerimii görüceksin cok kolay olcakk evliliginin dagılmasındann daha iyi degilmidir sence :)

merhaba aynı durum bende de vardı...evet kayganlaştırıcılar spermi öldürüyor bu konuda çoook okudum yabancı kaynaklardan. ama bende kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyordum hala da giremiyorum.
geçen sene bebek yapmaya karar verdik 5 ay uğraştık olmadı. sonra preseed kayganlaştıcı jel kullandım. bu medikal bir ürün spermi öldürmüyor hatta vajende tutuyor. ben ya gittigidiyor ya da hepsi buradadan almıştım. ve hamile kaldım. harika bir ürün. inş işine yarar cnm

anladım canm cok saoll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…