Yakup avşar bey eameliyat olanlar istanbuldakilerle görüşmek mümkün olabilir mi

involucre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
145
1
46
İstanbul
Yakup avşar bey e ameliyat olanlarla istanbulda görüşmek mümkün olabilir mi acaba moderatörümüz yardımcı olabilir mi haberleşme ve email için ...
bu iş konuşup değerlendirmekle de olabilir akşama kadar muayene hane oturup beklemek istiyorum beni yanlış anlamazlarsa allahım ne zormuş kararsızlık..cance ,melide siz yurtdışındasınız sahara epeydir açmıyor başka kimler var yağmurluk lütfen yardım edin bilgilerimiz sizlerde bana mail atasanız çoook sevinirim ama böyle bişey ancak aklıma geliyo olabilir mi acaba :2:
Rica ediyorum.

Evet cnm malesef ki yurtdisindayim, yoksa memnuniyetle gelirdim yanina:)

Canım 100 mesaja ulaşamadığımdan özelden yazamıyorum o yüzden mesajına buradan cevap verıcem :):)

öncelikle bu hesabı bir arkadaşımla ortak kullandğımı belirteyim :) benim adım özge, burnunu yaptıran arkadaşım burcu idi :) Arkadaşıma burnunu Abdülkadir Beye yaptırması için ben teşvik etmiştim. Şu an sonucundan da memnun kendısı. Ameliyat gunu bizzat yanındaydım. Ameliyat sonrasında da kaldım yanında. Öncelikle belirteyim nefes alma problemi oluyor sadece içine silikon yerleştirildiğinden fakat 3 gune kadar cıkartılıyor sonra ise 1 hafta gecınce ameliyattan dıkısler alınıyor ve aynı gun atel de cıkartılıyor. En son gecen cuma kontrole gıttı ve burnu gayet ıyıydı. Sadece ödem oluşuyor tabıkı ve o odem gecsın dıye beklemenız gerek fakat zamanla ınecek ve burun kendısını toparlayacak. Arkadasım su an memnun gorunuyor halınden. kendisine sorayım fotografını eklemesı ıcın sıze yardımcı olur :)
iyi günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…