Canım merhaba. Kusura bakma erken cevap yazamadım. Yoğun iş temposuna kaptırdık gene kendimizi :)) Canım ben şöyle düşünüyorum. Nefes sorunun varsa bu çok ciddi bir problem mutlaka deviasyon ol derim. Artık ameliyatlar çok kolay oluyor. Şekil konusunda da ciddi şekil bozuklukları varsa bence
estetik yapılmalı. Küçük problemleri dert etmemek gerekiyor.
Kolay bir ameliyat değil. İlk hafta acayip sıkıntılar yaşanıyor. Yemek yiyemiyorsun çiğneyemiyorsun. Suratın anormal şekilde şiş oluyor. O kadar kötü görünüyorsun ki aynalara bakıp salya sümük ağlamaya başlıyorsun. Burun yıkama diye bir şey var. Burun deliğine hortum yerleştirip serumu basıyorlar burnundan ağzından kan pıhtıları geliyor. Kusacak gibi oluyorsun ağzından kedi ciğeri gibi kan pıhtıları geliyor. İnsan onları görünce korkuyor. Aynı işlemi bir daha yaptırmak istemiyorsun. İşkence gibi.
Yakup Bey'in teknikleri diğerlerine göre daha başarılı. Çünkü bu süreci biz diğerlerinden daha kısa sürede atlatmış olduk. Çekiçle burun kırmak korkunç bir şey. Doktor bey mikromotor tekniğini kullanıyor. Klinikte burnunu yaptırmış kişiler vardı kontrole geliyorlardı. Onların burnu çok güzel olmuştu. Kliniğe gidip gelme sırasında insanların burunlarını canlı olarak görebiliyorsunuz. Hepsi güzeldi. Sadece bir gün gittiğimde bir kız görmüştüm onun burnunu hiç beğendim. İnşallah benim burnum onunki gibi olmaz dedim :)) Piyango bana vurdu :)) Aynen o kızın burun şekline benzedi burnum. Çok minik ve hafif kalkık oldu. Tipik estetikli burun. Bence burun doğal çalışılmalı.
Bir de bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama doktor bey mikro aşındırıcılar kullanıyor ve bu yüzden yaptığı burunlar minik oluyor. Hastalarında genelde aynı tip burun oluyor. Minik düzgün simetrik nefes alma fonksiyonları başarılı olan bazıları kalkık bazıları normal olan burunlar yapıyor :)) Benim izlenimim bu. Album oluşturdum. Leona adında. Orda benim önceki burnum ve aşama aşama yeni burnum yer alıyor. Bence mutlaka bir göz atın derim.
Eskisinden iyi oldu. Kendimi hiç üzmüyorum. Yeni burnuma da alışmaya başladım. Bir daha operasyon geçirmek mi aslaaaa :)) Allah korusun. Bu burun zarar görmesin yeter. Dikkat etmeye çalışıyorum. Mükemmeli aramamak lazım. Eskisine göre şekli daha iyi oldu nefes alabiliyorum diyorum

Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin.