yakup avşar yada nazım çerkeş de amelıyat olan varmı???

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
selam arkadaslar ben estetık amelıyat olmayı dusunuyorum bu ıkı doktordan bırıne ancak hangısının daha ıyı olduguna karar veremedım eger burada bu doktorlara amelıyat olan arkadaslar varsa tecrubelerını paylasabılırler mı
tesekkurlerrr....a.s.

Nazım çerkeşe bi arkadaşımın ablası oldu...zor bi ameliyattı 3. ameliyatıydı...yani öle mükemmel olmadı ama normal bir burun oldu...

bende araştırıyorum. bence bu iki doktordan da randevu al. en doğruyu bu şekilde bulabilirsin bence. benim yakup beyle görüşmem var. birde barış beyle..

selam arkadaslar ben estetık amelıyat olmayı dusunuyorum bu ıkı doktordan bırıne ancak hangısının daha ıyı olduguna karar veremedım eger burada bu doktorlara amelıyat olan arkadaslar varsa tecrubelerını paylasabılırler mı
tesekkurlerrr....a.s.

yakup avşar 1 numara ve yaptığı ameliyatlarda 0 hata diyolar görüştüm yaptığı burunları internette gördüm ama çok araştırdım ben onda olacam.....................

ben de nazım beye ameliyat olmuştum estetikli burnumu ilk gördüğümde sevinçten havalara uçtum sonraki 6 ay güzeldi ama zaman geçtikçe burnum büyüdü değişti şekli daha da küçüleecek diyorlardı ama büyüdü eski haline yakın oldu çünkü çok da fazla ellenmedi burnum zaten kemik yoktu sadece yapılması gereken kıkırdağı düzeltmekti ama onu bile beceremedi korkudan yapamazsa adına laf gelir diye oynamadı fazla. nazım bey burunu minimum işlem yaparak düzeltmeye çalışıyor sonuç da beklentilerin karşılanmaması işte. ama doğal yapıyorum diye övünüyor. doğallık istesem zaten ameliyat olmazdım.

ben de nazım beye ameliyat olmuştum estetikli burnumu ilk gördüğümde sevinçten havalara uçtum sonraki 6 ay güzeldi ama zaman geçtikçe burnum büyüdü değişti şekli daha da küçüleecek diyorlardı ama büyüdü eski haline yakın oldu çünkü çok da fazla ellenmedi burnum zaten kemik yoktu sadece yapılması gereken kıkırdağı düzeltmekti ama onu bile beceremedi korkudan yapamazsa adına laf gelir diye oynamadı fazla. nazım bey burunu minimum işlem yaparak düzeltmeye çalışıyor sonuç da beklentilerin karşılanmaması işte. ama doğal yapıyorum diye övünüyor. doğallık istesem zaten ameliyat olmazdım.

ahh...eski ve yeni resimlerini bizimle lütfen paylasirmisin canim? cok merak etim gercekden.

bende çok merak ettim canım nasıl bi değisim oldu acaba... CADIARZU

kesinlikle yakup avsar ya bunu kalbten soyleyebilirim hic kimse kusura bkamasin hocam BIR NUMARAAAAAAAA:hooray:

evet bır numara 8 bın tl burna vercek akıllı varmı :D

Cnm istanbulda yasiyosan bi muhaeneye git istersen, ucretsiz zaten kendin gor akillilarin mutlulguunu ve sabirla beklemelerini doktora gorunebilmek icin orda .Ustelik 8 deil 9 ama anasinin ak sutu gibi helal olsun ona o para.O uygun doktorlarin isini de goruyruz burda, tabi ki zoraki hic bir sey olmaz . Isteyen isteyene yaptirmakta serbes bnurun da keyif te kendisinin benim demek istediyim ya bu ameliyat o kadar onemli ki ve sonucu da cok onemli ve oyle kadere birakmak cok akillica olmasa gerek .Bu arada doktorumun ne reklama ne tanitima ihtiyaci yok cok buyuk USTA .Isterim ki benim mutlulugmu her kez tatsin en guzel sekilde :lepi::lepi::lepi::lepi: SORY Trabzonda yasadigini sonradan gordum e tabi istanbula yakin deil ama sen ameliyat olmussun nasil olsa gerek kalmamistir umarim istediyin gibi olmustur burnun cnm

Son düzenleme:
ben başka doktorlara ameliyat oldum yalnız tavsiyem lütfen estetik ameliyat olmayın, şayet insan içine çıkabilecek durumdaysanız mevcut şekliyle. tabi sizi tanımıyorum ancak inanın herhangi bir eğrilik bile varsa düzeltildiğinde güzelliğiniz onunla beraber gidiyor. ben eski halimi tercih ederdim. bi sürü problem oluşup her defasında yenisinin eklenme riskini göze alabiliyosanız o ayrı. tavsiyem olmayın ancak ille de düşünüyosanız kendini ispatlamış birine sizin doğal burun şeklinizi en az değişime uğratacak şekilde bir müdahalede bulunmasına izin verin. yoksa aynada gördüğünüz yeni insanı sevemeyebilirsiniz.

merhaba arkadashlar ben de yakup beyi dushunuyorumm,e mail adresine msj yazib ameliyyat olanlarin onceki ve sonraki resimlerini istedim ama bi sonuc olmadi yakup beyi ameliyyatlarini nerden gore bilirim yardim lutfen:kkk:

Back
X