Yalan makinası....

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
38
Diğer
arkadaslar bişey sorcam diyelimki çevrenizde yalancı insanlar var ama yalan soylediğinden adınız gibi eminsiniz ama yınede ısrarla heryerde yalanlarına devam ediyo sizide diğerlerinide saff yerine koyuyo aslında gozlerinden hersey belli ama ben gerceğini bildiğim için anlıyorum diğer insanlarda saf saf yutuyo oyle sinir oluyorum ki dikkat cekmek için bile uyduruk seyler anlatıyo ya yalan makinası resmen ve ben artık ya niye yalan soyluyon demek istiyorum ama sonrada bozulursa pişman olurum yaptiğima diyorum siz olsanız naparsınız

hı hıı dıyorum ben sende öle de...
sen nasılsa bılıyosun allah da bılıyo..
yüzü kızarmadan sallamaya devam edıyosa bırak etsin
belkı tatmın oluyordur yazık.. bozma..

canım zaten hep hikaye dinler gibi dinliyorum çoğu zaman anlamıyorum bile kulak vermediğimden ama bide millete yaranıyolar ki hiçç sorma tatlım enayı yerine koyuyo resmen

Yakın bir arkadaşım böyleydi ve psikolojik destek alması gerektiğini söyledim.ıstersen sil beni ama bu bir hastalık dedim.Bayağı bir itiraf silsilesi ile kendine geldi.fisfisfis
Şu an bana yalan söylemiyor ama başkalarına söylüyor mudur bilemem..yerimseniben

çat çat söylerim yüzüne ..
yalan söyleyen insan tehlikeli insandır yakınımdada olamaz ..

yalan söylüyorsa onun arkadaşlıgıda dostluguda akrabalıgıda yalandır yani.
onu bır güzel bozar sonrada onla iletişimi keserim.
kimse beni saf sanmasın.
sonra pişman olur ve yalan söylemeyeceğini söylerse
onunla olan ilişkilerimi tekrar gözden geçiririm.

anlattığı konuları bır daha bır daha anlattır, en sonunda hımmm bu konuyu daha önce de anlatmıştın ama aklımda başka kalmış gıbı ımalarda bulun. yalancı ınsanlar anlattıkları konuları unutup o konu ıle ılgılı yenı bır hıkaye yazar.

yalan söylediği şeyin doğrusunu biliyorsan ben böyle diye biliyordum. böyle duydum bence böyleydi gibi açıklayabilirsiniz. zamanla köşeye sıkıştığını farkeder ve yalan söylememeyi öğrenir.

benimde öyle bir tane arkadaşım var canım bende bişey diyemiyorum baktım yalanları banada zarar veriyor geri çekildim
öyle insanın gözünün içine bakarak anlatıyor ki ama ben anlıyorum çünkü bildiğim şeyleri yalan olarak anlatıyor
bence sende geri çekil derim

keskinlikle gözgöre göre yalan söyleyen arkadasından uzak durmalısın. şahsen ben öyle yapıyorum canım

eger cok mesafeli olmadıgın bir arkadasınsa bi kenara cek tatlı dille bu yaptıklarının hos olmadıgını incitmicek şekilde söyle.. sonradan cok üzülebilecegini... ama insanların içinde bozma...

canım beraber yasadığımız olayları bile oyle anlatıyoki oo bi gor yani bikaç kez dedim ya sanki oyle değildi diye kıvırmaya baslıyo falan filann

yalan söyleyen insan birinci gün belli etmez ikinci gün belli etmez ama üçüncü gün çıkar ortaya sen hayır o öyle değil dediğinde gerçekten kıvırırlar birde yalan söylenmiş bişey çabuk unutulur yalan söyleyen söylediği yalanı hatırlamaz bile ben arkadaşlarım da çok şahit oldum bunlara

evet canım baska ortamda aynı olayaı daha değişik anlatıyo diğerini unutup bide ben artık anlıyorum çok kolay ama seyrek gorustuğu insanlar pek anlamıyo ayy daha bugun yeni yalanlarını duydum şok oldum bende dedim oyle değil diye hatta yalan olduğunu ıspatladım arkadasım sok oldu nasıl yedim bu kadar yalanı aman bidaha bana yaklasmasın diyo

boşver canım kendini çek böyle olduğu zaman yalanları sanada zarar verir üzülürsün kendini geri tut ben çünkü çok zararını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…