Yalan mı bu karar veremedım

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Yine birt dert ve ben:((

Kızlar kafama bir konu takıldı yorumlarınızı beklıyorum

Bır çocukla tanışmıştım..Bu çocugun ıkı yalanını yakaladım..Bana resimlerini gösterdiğinde gözlüklüydü bende gözlerinde ne var diye sordum ciddi birşey değil dinlendirici dedi daha sonra dereceli olduğunu söyledı...

Bu çalışıyordu ben kadrolu oldugunu sanıyordum meğerse 399 a tabiymiş..Başka bır kuruma ataması yapıldı.Bende muvafakat alıp almayacagını sordum bızde öyle olmaz ben 657 e tabı değilim dedi:S

İyi bir insana benziyor fakat bir arkadasım bu kişi hakkında araştırma yapmıştı bana layık olmadığını iş yerınden geçimsiz biri olduğunu söyledi.Ben inanmamıştım..Biz bu çocukla ayrıldıktan sonra ise arkadaşım kadrolu olmadığını söylemıstı ben bunada ınanmamıstım..

Oysa gerçekten öyleymiş..Ya arkadaşımın bütün söyledikleri doğruysaa!!!!

Bir insan evlilik niyetiyle tanıştığı bir insandan neden bunları saklar???

sizce bu doğru kişi olabilirmii??

Ayrıca ben elektrik alamamıştım bu çocuktan acaba ısınabilirmiyim umuduyla konşuyordum arkadaşımın olumsuz düşünceleriyle kafam çok karıştı..Ayrılmıştım ben bu çocuktan şimdide yanlışlıkla msj attım ben bu çocuğa o da beni sevdiğini yanlış msjıma sevindiğini söyledı ne yapmayılıyım??

canımm çok büyük yalanlar değil sana kendini begendirebilmek için öyle söyledi galiba ama netiecede yalan yalandır her sorununu yalanla çözen biriyle hayat zor olurr..ayrıca sen dedinki ben ısınamadım neden zorrluyorsun ısınamadıysan kii evlilik niyetiyle yaklaşmışsın

Anlaşabileceğimizi düşünüyorum mantığıma yatıyor aslında ama bu yalanları düşüncemi değiştirdi diyebilirim

Yine birt dert ve ben:((

Kızlar kafama bir konu takıldı yorumlarınızı beklıyorum

Bır çocukla tanışmıştım..Bu çocugun ıkı yalanını yakaladım..Bana resimlerini gösterdiğinde gözlüklüydü bende gözlerinde ne var diye sordum ciddi birşey değil dinlendirici dedi daha sonra dereceli olduğunu söyledı...

Bu çalışıyordu ben kadrolu oldugunu sanıyordum meğerse 399 a tabiymiş..Başka bır kuruma ataması yapıldı.Bende muvafakat alıp almayacagını sordum bızde öyle olmaz ben 657 e tabı değilim dedi:S

İyi bir insana benziyor fakat bir arkadasım bu kişi hakkında araştırma yapmıştı bana layık olmadığını iş yerınden geçimsiz biri olduğunu söyledi.Ben inanmamıştım..Biz bu çocukla ayrıldıktan sonra ise arkadaşım kadrolu olmadığını söylemıstı ben bunada ınanmamıstım..

Oysa gerçekten öyleymiş..Ya arkadaşımın bütün söyledikleri doğruysaa!!!!

Bir insan evlilik niyetiyle tanıştığı bir insandan neden bunları saklar???

sizce bu doğru kişi olabilirmii??

Ayrıca ben elektrik alamamıştım bu çocuktan acaba ısınabilirmiyim umuduyla konşuyordum arkadaşımın olumsuz düşünceleriyle kafam çok karıştı..Ayrılmıştım ben bu çocuktan şimdide yanlışlıkla msj attım ben bu çocuğa o da beni sevdiğini yanlış msjıma sevindiğini söyledı ne yapmayılıyım??

canım yalan çoooook fena bişey ilşkiyi mahveder yıpratır çok iyi düşün derim ben ve bence daa başındayken vazgeç dünyada 7 milyar insan var içlerinden en mutlu olabileceğini seç

Sevmiyoken kes ilişkiyi bence sevince gözü görmüyo insanın çünkü yalan yalanı doğurur bi de ama içinden ne geliyosa onu yap

sevgiyi bir yana bıraktım ama kusursuz ınsanda olamaz öyle değilmi??

iş yerinde geçimsizse uzak dur. uyumlu olmalı evlenilecek insan. benim eski nişanlımla işyerinde geçimsizdi ve çok problmeli idi.
yalanlarıda sana ip ucu vermiş. boşver bence

daha yolun çok başında yalan söylemeye başladıysa sonrası fena olur bence.

fazla ısınamadıysan bence boşver hatta koyver gitsin:1:

Back
X