Yalan söyledim :((((

yalan söylemeyin madem, doktora sık gitmekte de bir yanlış yok sonuçta hastalığınız için gidiyorsunuz keyfen gidilen yer değil ki hastahane.
sitede mantar bölümünü de okuyun katkısı olacaktır.

mantar konusunda zaten tecrübe sahibi oldum ve takipte ediyorum.ama dediğim gibi benim açımdan bakılırsa eğer kendimi birazda olsun haklı buluyorum aynı evde yaşıyoruz ve akıllarından benle ilgili problemli olduğum konusunda düşünürler diye sölemedim zaten.evlenmeden önce hiç bu tarz sorunlar yaşamadım... çürük çıktı bizim gelin derler diye korktum :(((

Birincisi eğer bu sorunlar evlendiğinden beri varsa doktora eşinde gitmeli. Yani belki de eşinde bir sorun var ve ilişki esnasında sana geçiyor.

İkincisi eşinden doktora gideceğini saklaman yanlış. Sonuçta ikinizi de etkileyen bir rahatsızlık sebebiyle gidiyorsun.

Üçüncüsü kayınvaliden sana yalancı derken senin ağzınmı doluydu da cevap vermedin. Hadi sen cevap vermedin eşin de diyemedi mi "benim haberim vardı karışmayın".

Baştan sona herkes hatalı. Kimseye kızmaya da hakkın yok bence.

Birincisi doktora giderken eşin hariç kimseye haber vermek zorunda değilsin...
İkincisi doktora gitmekten neden utanıyorsun hastalık insana mahsus birşey. Kim hasta olmak ister ki senin elinde olan bişey değil yani...
Üçüncüsü görümcenle yediği içtiği ayrı gitmeyen birine neden sırrını söylüyorsun gidip yetiştireceği belli...

Birincisi doktora giderken eşin hariç kimseye haber vermek zorunda değilsin...
İkincisi doktora gitmekten neden utanıyorsun hastalık insana mahsus birşey. Kim hasta olmak ister ki senin elinde olan bişey değil yani...
Üçüncüsü görümcenle yediği içtiği ayrı gitmeyen birine neden sırrını söylüyorsun gidip yetiştireceği belli...

bizofiste 3 kişiyiz bu 3 kişiden biride görümcemin arkadaşı.patronum erkek olduğu için ve müsait olmadığından söleyemedim bende görümcemin arkadaşını aradım ofis dışında olduğu için haber verdim haber vermeden gitmek ayıp olur.oda görümcemle telde konuşurken benim doktora gitceğimi geç gelicemi sölemiş.utanmaktan ziyade dediğim gibi çekindim :((((

Birincisi eğer bu sorunlar evlendiğinden beri varsa doktora eşinde gitmeli. Yani belki de eşinde bir sorun var ve ilişki esnasında sana geçiyor.

İkincisi eşinden doktora gideceğini saklaman yanlış. Sonuçta ikinizi de etkileyen bir rahatsızlık sebebiyle gidiyorsun.

Üçüncüsü kayınvaliden sana yalancı derken senin ağzınmı doluydu da cevap vermedin. Hadi sen cevap vermedin eşin de diyemedi mi "benim haberim vardı karışmayın".

Baştan sona herkes hatalı. Kimseye kızmaya da hakkın yok bence.

doktora gittiğimde eşimle benim için bi ilaç vermişti hani belki eşimden kaynaklıdır diye beraber kullandık ki şükür olsun rahatsızlığım geçti.kayınvalidem biraz paniktir birimize bişi olsun her konuda hemen panikler ne oldu ne zaman oldu ağrım varmı sızın varmı gibi çok düşer üstümüze.mesela koltukta uzanırım hemen battaniye örter.hatam oolduğu içinde bişi diyemedim cevap verme konusunda kayınpederim olayı bilmediği için onun yanında cevap veremedim yoksa o zaman fırçayı yerdim.çünkü sabahları işe giderken kayın pederim bırakıyo beni durağa arabayla.olaydan haberi olsaydı sabah bıraktım durağa ne zaman gitti yada neden haber vermedin derdi yada biz bi aileyiz varsa sıkıntın bizimle paylaş mutlaka yardımcı oluruz falan filan der....:tomato:

canım onlara söyleme bi yere gittiğini ama eşin bilsin herşeyini
onlara yalan söyleyebilirsin zaten açıklama yapmak zorunda değilsin
eşin bilsin yeter

eşinle paylaş arkadaşım herşeyi. olduğu gibi düşündüğün gibi. utanma sıkılma.
"artık doktora gidicem demekten utanuyodum kendimi problemli bi insan olarak görmeye başladım artık biri bitiyo biri başlıyo bu yüzden sölemedim"
aynen bize söylediğin gibi anlat böyle.
hastalıkta sağlıkta diye boşuna mı yemin ettiniz. o hasta olsa aman bu adam ne çok hastaneye gidiyor diye
düşünür müsün düşünmezsin. eşinde senin için ne çok hastaneye gidiyor diye düşünmez.
yoksa bu aile ileride sıkıntı yaratabilir sende. ben öyle hissettim.

Back
X