- Konu Sahibi renklisaat
Hanımlar öncelikle merhaba. Ben platonik olarak birini seviyorum. Bundan 15 ay önce falan bi rastlantı ile o kişiyle tanıştım. Bana çok kendini beğenmiş davranıyordu. Burnu çok havalardaydı. Tuhafıma, sinirime gitmiişti.bir gün interneette takılırken onun sayfasına denk geldim. Birden onu eklemek istedim ama kendi adım altında eklemek olmaz diye düşündüm. Başka biri olarak ekledim birazda bana yaptıklarından dolayı sinir oluyordum. önce kabul etmedi sonra onu tanımak istediğimi söyledim oda kim olduğumu merak etti sanırım msn adresini verdi konuştuk. Konuştukça ondan hoşlandığımı farkettim daha fazla sürmesin bu oyun dedim ama hep konuşmak istedim. Veee aşık olmuştum çoooktan
: Bir hafta kadar sürekli konuştuk. Bir haftanın sonunda numaramı istedi veremedim tabi. Sonra görüşmeyelim dedim. Sildim engelledim. çok fazla takıntı yaptı mail atıyordu sürekli dayanamayıp cevap verdim. Bu maille ıp adresimi almış. Senin kim olduğunu bulucam falan dedi. Bende kim olduğumu söylemek zorunda kaldım. Bilemezdim ki ondan çok hoşlanacağımı. çok pişman oldum. Günlerce özür diledim ağladım ama karşıma bile çıkma dedi. çok kötüyüm ne yapacağımı bilemedim. Kızlar gerçekten çok pişmanım. Böyle bişiyi neden yaptım bilmiyorum. Yaparken yanlış olduğunu anlayamadım. Anladığımda da zamanı geri çeviremedim. 1 seneyi geçti. çok sevdim.sürekli onu düşünüyor, onu istiyorum. Kendimi affettirmek istiyorum ama yüzüm yok
mesajlarıma cevap vermiyor yüzüme bakmıyor. Beni sevemez mi bir şans veremez mi çok pişmanım... Bunu yapmasaydın olabilirdik dedi şimdi ben nasıl affettiricem kendimi....
:

Son düzenleme: