- 10 Ocak 2016
- 21
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi oglum_benim
-
Benim bir arkadaşımın eşi de çok yalan söyler. Adamın hayatı yalan herkes farkında buna karısı da dahil. O rahatsız olmuyor sanırım evlilikleri gayet normal gidiyor.
Hastalık gibi bir şey bence bu. En ufak bir şeyde bile yalan söyleme gereği hissediyorlar.
Ya hani önemli bir konu da değil yalan söylediği ben onu anlamıyorum. Bir de çok yalan söyleyince elbet bir yerde açık veriyor yani. Eşimle birbirimize bakıp gülüyoruz artık.Nasıl alışırsan öyle gider derler ya yalan da bir türlü alışkanlık yapıyor insana bir yalan söyleyince onu kurtarayım derken devamı çorap söküğü gibi geliyor
her konuda anında yalan söylebilir, yeter ki bir yerden ucu ona dokunmasın, anında adam satar, güvenilmez, önemli olan hangikonuda yalan söylediği de değil esasında ona güvenemiyorum, ve bu ruhumu beni hayatımı bitirdi...ruh
sal dengem şaştı
her konuda anında yalan söylebilir, yeter ki bir yerden ucu ona dokunmasın, anında adam satar, güvenilmez, önemli olan hangikonuda yalan söylediği de değil esasında ona güvenemiyorum, ve bu ruhumu beni hayatımı bitirdi...ruh
sal dengem şaştı
mrhYa hani önemli bir konu da değil yalan söylediği ben onu anlamıyorum. Bir de çok yalan söyleyince elbet bir yerde açık veriyor yani. Eşimle birbirimize bakıp gülüyoruz artık.
Anlamadım ne kıyafeti?mrh
kıyafet yardımı almak ıstıyorum nasıl alabılırım
Ben seni çok iyi anliyorumEşime güvenemiyorum,çünkü büyük oranda yalan söylüyor.Artık bu benim ruhsal durumumu da etkilemeye başladı, ona güvenemiyorum, gece başımı yastığa koyduğum kimseye güvenememek kocana bile güvenememek ruhumu örseliyor, hayata karşı tek başına güvensiz hissediyorum.Her türlü giderimizi karşılıyor amasadece bunun için evli kalınmaz...Sanırım fazla değil, birkaç sene içinde boşanırız, evet arada çocuk var, ama güvenmediğim bir adamla aynı evin içinde nereye kadar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?