Yalan ve erkekler

anlamak için uğraşmaya gerek yok bence nasıl olsa ya açık veriyolar yada ellerine yüzlerine bulaştırıyolar:)))))))):10:

benim babam anneme yalan soylerken mesela , annem o konunun üstüne gidince , üste cıkıp bagırmaya baslıyor , sinirleniyor
coksorma dıyor ,baya bır bellı edıyor yanı

gözlerini kaçırırlar, yutkunurlar, dudaklarını yalarlar, sanki başka bişeyle ilgileniomuş gibi, sanki önemsiz bi konu hakkında konuşuomuş gibi davranırlar. çünkü yalanlarının anlaşılcağından korkarlar göz göze gelmemeye çalışırlar. cevap verdiği anda da konuyu değiştirirler hemen:)

erkek eğer kıvırmaya çalışıyorsa ve söylediklerini o an uyduruyorsa, tel i kapalı olmayacagı zamanda kapalı ise, yada normalin dışında bişey varsa yalan vardır .

Erkekler basit düşünen varlıklardır.

Yalan söylediklerinde bunun önünü arkasını düşünmezler.

Bir iki sorgulamayla hemen dökülüverirler.

gözlerini kaçırır hafif gülümser yüzü kızarır. yaa sen yalan sölüyosun dedigmzde kızmaya başlarsa tmam YALANDIR...

mutlaka insan mimiklerinde davranışlarında bi yerlerde bi açık veriyor, belki her insanda biraz farklı oluyor belirtiler. en iyisi, doğru söylediğinden emin olduğunuz zamanki hallerini gözlemleyip yada mümkünse başkasına yalan söylerkenki halini gözlemleyip karşılaştırmak sanırım.

benim bi çıktığım çocuk vardı sürekli yalan söylerde kendini nerde görmek istiyorsa o şekilde anlatırdı kendini bende ilk başlarda onu tanımadığım için inanırdım sonra baktım ki açık veriyo bu gün böykle diyorsa yarın başka diye yani bi dediği dediğini tutmuyordu ordan anlıyordum bir süre sesimi çıkarmadım çünkü ben öyle insanların yüzüne vuramam ne bileyim huyum kurusun öyleyim sonra çıktı ortaya yalanları :37:

benim bi çıktığım çocuk vardı sürekli yalan söylerde kendini nerde görmek istiyorsa o şekilde anlatırdı kendini bende ilk başlarda onu tanımadığım için inanırdım sonra baktım ki açık veriyo bu gün böykle diyorsa yarın başka diye yani bi dediği dediğini tutmuyordu ordan anlıyordum bir süre sesimi çıkarmadım çünkü ben öyle insanların yüzüne vuramam ne bileyim huyum kurusun öyleyim sonra çıktı ortaya yalanları :37:

şizofren mi idi ? çabuk kurtulabildin mi bari :))

ayyy Allah onları kahretsin bazen hemen bişi uydururlar ama gözlerinden anlısılır we konuyu kapatmak ısterler zaten acık ve bellıdır bazende bana ınanmıomusun dıe kızgınlıkla yalanlarının üstünü küllerler..geberesiceler

Back
X