Yalan

Evet söyledi. Biz flörtleşirken sevgilisi varmış meğerse. Sevgilisine benden bahsedip ayrılmış ama bana hiçbir şey söylemedi ben kızdan öğrendim 3-4 ay sonra.

Sosyal medyadan tanışıyor san yalan söyleme ihtimalleri çok fazla eş dost tanıdık vasıtasıyla oluyorsa daha basit yalan söyler ler esim söyledi ama basit yalanlar buda ilişkiyi etkilemedi evlendim 3 yılin ardından çok az yalan söyluyor canım

Merhaba hanımlar. Ben gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Hayatıma giren erkekler, başlangıç asamasinfayken küçük büyük yalanlar söylüyorlar. Sonraki aşamalarda yalan söylemiş oldukları bir şekilde ortaya çıkıyor. Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı? Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi? Gerçekten merak ediyorum. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Dün gece benim de erkek arkadaşım gözlerimin içine baka baka yalan söyledi. 2.5 senedir birlikteyiz daha önce bu şekilde net olarak yalanını yakaladığım olmamıştı. Büyük bir mesele değil ama doğruyu söylemesi için birkaç hamlem olduğu halde o devam etti ve üstelemedim. Çok rahatsızım şu an yüzüne bakmak konuşmak vs istemiyorum. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz değil bence kesinlikle olur. Ama sinek de küçüktür mide bulandırır misali yalan küçük de olsa rahatsız ediyor insanı. Buz gibi oluyor insan. Anlıyorum yani sizi ama bu durumlarla nasıl baş edilir onu bilmiyorum.

Merhaba hanımlar. Ben gerçekten bir şeyi merak ediyorum. Hayatıma giren erkekler, başlangıç asamasinfayken küçük büyük yalanlar söylüyorlar. Sonraki aşamalarda yalan söylemiş oldukları bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi? Gerçekten merak ediyorum. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
'Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı?' Buna kim emin olarak hayır diyebilir ki :) Belki söyledi yakalayamadık.Yakladıklarıma yol verdim zaten

'Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı?' Buna kim emin olarak hayır diyebilir ki :) Belki söyledi yakalayamadık.Yakladıklarıma yol verdim zaten
Hafızam çok kuvvetlidir. Bu yüzden de aylarca önce söylenilen şeyi hatırlarım. Iyi mi kötü mü bilemedim.:)

Ifade şeklim yanlış anlaşılmaya müsait olmuş. Eşinizle sevgiliyken ayrılıp başkasıyla evlenmiş olma durumundan bahsetmiştim.
Ben esimi cok sevdim ..bilmiyorum o zaman ayrilsaydim zamanla unuturdum muhakkak bu birazda hayatiniza giren yeni kisi ile de ilgili

Dün gece benim de erkek arkadaşım gözlerimin içine baka baka yalan söyledi. 2.5 senedir birlikteyiz daha önce bu şekilde net olarak yalanını yakaladığım olmamıştı. Büyük bir mesele değil ama doğruyu söylemesi için birkaç hamlem olduğu halde o devam etti ve üstelemedim. Çok rahatsızım şu an yüzüne bakmak konuşmak vs istemiyorum. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz değil bence kesinlikle olur. Ama sinek de küçüktür mide bulandırır misali yalan küçük de olsa rahatsız ediyor insanı. Buz gibi oluyor insan. Anlıyorum yani sizi ama bu durumlarla nasıl baş edilir onu bilmiyorum.
Bu ilişkinin başı değilmiş ama uzun süreli ilişkide yalan söyleniyorsa ve tabi eğer konu ihanet gibi büyük bir şey değilse farklı bakıyorum açıkçası. İlla herkes bir şekilde yalan söyler hiç söylemedim en büyük yalandır zaten. Neden söyleriz peki? Büsbütün yalancıları bunun dışında bırakarak söylüyorum tabi yerli yersiz alışkanlık haline getirenler bahsim dışında. Onaylanmayacağımızı hissettiğimizde, ceza veya zarar söz konusuysa , gözden düşmemek adına vs vs. Ucu korkuya dayanır aslında bir anlamda.Sosyal hayatımda,özel hayatımda ya da meslek hayatımda cidden tanıdığım biri bana yalan söylüyorsa neden benden korkuyor bu konuda dıye dusunuyorum dümdüz de soruyorum neden çekindin yalan soyledın kı ben senı her hatan ve halınle kabul edıyorum zaten dıye.İnsanlar alışkın olmadığından bir afallıyorlar bunu duyunca.

Bu ilişkinin başı değilmiş ama uzun süreli ilişkide yalan söyleniyorsa ve tabi eğer konu ihanet gibi büyük bir şey değilse farklı bakıyorum açıkçası. İlla herkes bir şekilde yalan söyler hiç söylemedim en büyük yalandır zaten. Neden söyleriz peki? Büsbütün yalancıları bunun dışında bırakarak söylüyorum tabi yerli yersiz alışkanlık haline getirenler bahsim dışında. Onaylanmayacağımızı hissettiğimizde, ceza veya zarar söz konusuysa , gözden düşmemek adına vs vs. Ucu korkuya dayanır aslında bir anlamda.Sosyal hayatımda,özel hayatımda ya da meslek hayatımda cidden tanıdığım biri bana yalan söylüyorsa neden benden korkuyor bu konuda dıye dusunuyorum dümdüz de soruyorum neden çekindin yalan soyledın kı ben senı her hatan ve halınle kabul edıyorum zaten dıye.İnsanlar alışkın olmadığından bir afallıyorlar bunu duyunca.
Evet kızacağımı ya da rahatsız olacağımı düşündüğü bir konuda yalan söyledi. Daha önce sert söylemlerim olmuştu çünkü bu konuda. Ama ben anladığıma dair birkaç sinyal verdiğim halde hala gözlerime bakarak yalan söylemesi canımı sıktı. Yakalandıysa arkasında durmasını beklerdim. He tercihim inanın yapmaması da değil en azından yakalanmamasıydı. Hiç kimse kusursuz değil, birinden sonsuz dürüstlük beklemek sadece hayal kırıklığı getirir. Ama ya yakalanmasın yakalanıyorsa da kabul etsin 😃 her neyse işte yine de hoş olmuyor böyle şeyler..

Eşimle ilk mesajlaşırken yaş konusunda yalan söylemişti. Bizim tanışma sosyal medya üzerindendi. Yaşı 31 olmasına rağmen 29 demişti. Sonra kimliği elime geçince kızmıştım ama pek ciddiye almadım . Sanırım 30lu yaşları sindiremiyordu o zamanlar 😃

Sizin sevgilileriniz ya da eşleriniz hayatınıza girerken hiç yalan söylemiş mıydı? Bu, erkeklerin genel olarak yaptığı bir şey mi yoksa bana mı böyleleri denk geldi?
Yok tek sana denk gelmedi bu yalancılar her yerdeler. Benim eşimin psikolojik bir rahatsızlığı var ne bilmiyorum belki şizofren belki bipolar belki şizoid kişilik bozukluk bilemiyorum. Ancak ailesi ve kendisi sır gibi sakladı yalan söylediler sanki hiç öğrenmeyecektim. Bunun dışında eşiminde birsürü yalanı oldu şahit olduğum hatta yalan söylerken söylediğini anlıyordum genede kazık gibi inat ediyordu doğru söylüyorum diye iyice deliriyordum. Postalayacağım yakında hepsini zaten şimdi ayrı yaşıyoruz, kafam rahatladı.

Hafızam çok kuvvetlidir. Bu yüzden de aylarca önce söylenilen şeyi hatırlarım. Iyi mi kötü mü bilemedim.
Yok tek sana denk gelmedi bu yalancılar her yerdeler. Benim eşimin psikolojik bir rahatsızlığı var ne bilmiyorum belki şizofren belki bipolar belki şizoid kişilik bozukluk bilemiyorum. Ancak ailesi ve kendisi sır gibi sakladı yalan söylediler sanki hiç öğrenmeyecektim. Bunun dışında eşiminde birsürü yalanı oldu şahit olduğum hatta yalan söylerken söylediğini anlıyordum genede kazık gibi inat ediyordu doğru söylüyorum diye iyice deliriyordum. Postalayacağım yakında hepsini zaten şimdi ayrı yaşıyoruz, kafam rahatladı.
Geçmiş olsun, ne diyeyim :(

erkekler benim gördüğüm kadarıyla ego yarışına çok giriyor kadınlarla özellikle maddi konularda maalesef ondandır bence

ben eşimle sevgili olmadan önce uzun süredir arkadaş olduğum için genel olarak her şeyini biliyordum, o yüzden yalan söylediği bir şeye şahit olmadım. ama bu konuda kimse emin olamaz, belki de ufak tefek söylenmiştir zamanında.

Back
X