- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
Kızlar eşleriniz hiç size ufak yalanlar söyler mi?
Eger söylerse tepkiniz në olur yada ne oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani söyle mesela;dün arabayla bir yere gidicekti 2 saat mesafede yalnız gidicek diye biliyordum. Bir arkadaşıyla beraber gitmiş benim pek de hoşlanmadigim bir arkadaşı. Bunu bana söylemedi tv de haberlerde köprü yıkılmış onu gösteriyordu eşim de birden ağzından aa biz geçerken gördük diye ağzından kaçırdı yalnız olmadığını bende ısrarla kim vardıki başka deyince ortaya çıktı başta inkar etti sonra mecbur söyledi ağızdan çıktı bir kere:)yani yanlış bişey için olmadığını biliyorum aslında eşime diğer konularda güvenirim bana karşı yanlısı olmaz ama bu küçük yalanlar a sinir oluyorum...
Evet sorun tamda bu o durumdan rahatsız olucam diye kendince durumu kurtarmak için yalana başvuruyor. Bense öleceğimide bilsen bana doğruyu söyle diyorum...şu durum beni gerçekten rahatsız ediyor insan eşine karşı şeffaf olmalı bence ya.bilmiyorum benim çok abartiyorumBu çok da küçük bir yalan değil bence...
Elbette sizin hoşlanmadığınız biriyle beraber olmasını sorun etmeyin diye kendince iyi niyet göstermiştir.
Ama sorun çıkmasın diye bir şeyleri gizlemek başlı başına bir sorun zaten.
söyler kuzum söyler ..ufak büyük ama söyler. .öküzlük kanlarında var bunların..Kızlar eşleriniz hiç size ufak yalanlar söyler mi?
Bu durum daha zormuş Allah yardimcin olsun...benim eşim yaptığı hiç bir şeyi anlatmazgün içinde nereye gider ,kimle gider,kazandığı parayı nereye yatırır, neye harcar anlatmaz aylar yıllar sonra bir vesileyle öğrendiğimde de anlatmaya gerek yoktu der.adam ne yalan söylüyor ne de doğruyu anlayacağınız.