M mihri_63 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 52 Emoji Skoru 5 Puanlar 1 Yaş 23 Dün 01:15 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #1 Hanımlar bir şey çok merak ediyorum benim hamilelik testim hem kan da hem kasik teste pozitif çıktı ama karnım şiş yalancı gebelik kanda çıkarmı
Hanımlar bir şey çok merak ediyorum benim hamilelik testim hem kan da hem kasik teste pozitif çıktı ama karnım şiş yalancı gebelik kanda çıkarmı
Puxhu Alperen🐣 Aybüke 🐣 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 27 Şubat 2012 Mesajlar 18.137 Emoji Skoru 31.267 Puanlar 798 Dün 01:16 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #2 Kanda çıktıysa nasıl yalancı gebelik oluyor ?
T tezeevli34 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2025 Mesajlar 27 Emoji Skoru 19 Puanlar 1 Yaş 30 Dün 01:17 Konu Sahibi Konu Sahibi mihri_63 #3 mihri_63 .!.: Hanımlar bir şey çok merak ediyorum benim hamilelik testim hem kan da hem kasik teste pozitif çıktı ama karnım şiş yalancı gebelik kanda çıkarmı Genişletmek için tıkla... Kanda çıktıktan sonra yalancı mı olurmuş
mihri_63 .!.: Hanımlar bir şey çok merak ediyorum benim hamilelik testim hem kan da hem kasik teste pozitif çıktı ama karnım şiş yalancı gebelik kanda çıkarmı Genişletmek için tıkla... Kanda çıktıktan sonra yalancı mı olurmuş