Yalancı meme

Miyuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
39
34
38
37
bebeğim 1 aylık uykusu geldiğinde yatağında kendi kendine uyumuyor çok uykusu gelirse kucakta dalıyor huzursuz olduğunda uyuyamadığında sürekli meme vermek zorunda kalıyorum çünkü memede uyuyor ve onuda tokta olsa emiyor sonra kusuyor fazla geliyor tabii tok olduğunu anlamıyor bu durumda ben emzik alıştırmak istiyorum ama veriyorum kusar oluyor bırakıyor tekrar ediyorum yine aynı damaklı damaksız aldım ikisindede başarılı olamadım ya Nasıl başarıcam lütfen yardım edin emzik beni kurtaracak

Bebek ilk zamanlarda emziğe alışana kadar öyle oluyor. Değişik markaları deneyin. Avent in emziği diğer emziklere göre modeli daha farklı onu deneyebilirsin. Birde 0+ olmasına dikkat et. Wee - Nuk vb. denemen lazım. O hangisini beğenirse artık. ☺

Bende bayağı bir zarlanmıştım. Alıştırana kadar göbeğim çatladı. Wee le başladık devam ediyoruz. Şimdi çok seviyor emzigini

Çok teşekkür ederim dışarı çıktığım ilk fırsatta alıcam dediklerinizi

Ay Banada nasip olsun alsın artık huysuzluk yapıyor ve göğsümü meme gibi kullanması çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…