Yalancı mı Gerçek mi bu sancılar :S

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
37 haftalık hamileyim. dün akşam belimden başlayıp karnımda da ara ara hissettiğim adet sancısı gibi ağrı hissettim. normalde de oluyor ama bu daha uzun sürdü ve yatınca geçmedi. sabah kalktığımda hafiflemişti. gerçek mi yalancı doğum sancısı mı bilemedim. şimdi de vajinamda baskı var. çişimi her an yaptım yapıcam o derece :) bebek de çok hareketli. çıktı çıkcak. tecrübeli arkadaşların bilgisi var mı? bu belirtiler nedir? doğumun belirtileri mi?

Son düzenleme:
ben sezeryan olmuştum ama doktorum bana belirti olarak çok şiddetli belin ağrır demişti, birde ne kadar doğru bilmiyorum ama bir ebe bir ayağını diğer ayağının önüne (karışlar gibib) koy, koyabiliyorsan doğum sancısı değildir, koyamıyorsan doğum başlıyor demekki demişti, yap istersen ama bence doktoruna sor illaki?

teşekkür ederim canım. ayaklarım fil yavrusu gibi oldu zaten istesem de koyamıyorum ayaklarımı :)

Kızlarrr yeni konu açamadığım için buraya yazmayı uygun gördüm. Bu sabah erkenden, sık sık ve çok acı veren sancılarla uyandım doktorumu aradım ama bugün bir kaç doğuma gireceğini söyledi telefonda da anlaşamadık bir türlü. Akşam eşim gelince sanırım farklı bir doktora gitmemiz gerek ama bunu da istemiyorum, güvenemeyeceğim gibi geliyor ... İkiz gebeliğim olması nedeniyle erken doğumdan zaten çok korkuyorum bu sancılar sizce neye işaret gün boyu ara ara çok kısa sürerek devam etti ... Nolur yardımcı olun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…