Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adete ne kadar var. Bence testi tekrarlayın iki çizgi arası bu kadar az olmaması lazım. Çizgiler birbirine çok yakın çıkmış
Ben emzirdiğimden dolayı bebeğim 11 aylıkken ilk defa oldum sonrada test böyle cıktıBeklenen adete ne kadar var. Bence testi tekrarlayın iki çizgi arası bu kadar az olmaması lazım. Çizgiler birbirine çok yakın çıkmış
Bu pozitif değil ki kırmızı alan çizginin üstünde değil yani kuruma çizgiside ola bilir ama yanlış bir çizgi olduğu kesin. Hem adet sonrası yapmışsınız çok büyük bir ihtimalle test bozukBen adet sonrası bu şekilde görüyorum yalancı pozitif kırmızımı olur ?Eki Görüntüle 3234904 Eki Görüntüle 3234905 Eki Görüntüle 3234906
Yorumunuz için teşekkür ederim ne hissedeceğimi bilmiyomBu pozitif değil ki kırmızı alan çizginin üstünde değil yani kuruma çizgiside ola bilir ama yanlış bir çizgi olduğu kesin. Hem adet sonrası yapmışsınız çok büyük bir ihtimalle test bozuk
Test çok sağlam değil. Olması gereken yerde değil çizgiTest bozukmu diyorsunuz ?
İnşallah vardır canım kırmızı çizgi kafamı karıştırdı allah istiyen herkese nasip etsinYorumlarınız için teşekkür ederim en kısa sürede tekrarlıcam buradada paylaşırım![]()
Bence kuruma çizgisi bendede çıktı kaç defa ama hamile değildimBen adet sonrası bu şekilde görüyorum yalancı pozitif kırmızımı olur ?Eki Görüntüle 3234904 Eki Görüntüle 3234905 Eki Görüntüle 3234906
Zaten çizgiler birbirine çok yakın bendede böyle çıkmıştı ama inşallah sen hamilesindirBence kuruma çizgisi bendede çıktı kaç defa ama hamile değildim
Benim de yarın adet tarihim 2-3 gündür ben de test yapıyorum başta göremiyorum biraz zaman geçince böyle çizgi cıkıyorBen şimdi hamilemiyüm kuruyunca renkli olmuş kırmızımsı ünce bi çizgi var anlamadım başta bişe çıkmıyo sonra kırmızımsı çıkıyoEki Görüntüle 3237529
Canım benim de günüm bir gün geçti bugün olmadım. Olacakmış gibi belirtilerim de yok şimdilik. Ama bende silik de olsa bir şey çıkmadı sonradan da oluşmadı. Sebepsiz yere reglim gecikiyor sadece sanırım. Normalde de çok düzenli regl görürüm. Yani tüm testlerde kuruma çizgisi çıkmıyor bundan emin olabilirsin. Testi düz bir zeminde yap ve en az 10 dk hiç hareket ettirme bazen ona bağlı bozulmalar olabiliyor. O şekilde de bir renk oluştuğunu görürsen reglin geciktikten birkaç gün sonra kan ver derim. Erken verip çok düşük bir değer görürsen de stres olabilirsin o yüzden en az 5 gün falan bekleyip ver bence. Hem çizgi de koyulaşmış olur o güne dek.Benim de yarın adet tarihim 2-3 gündür ben de test yapıyorum başta göremiyorum biraz zaman geçince böyle çizgi cıkıyor
Tüm testler de mi kuruma ciZgisi oluyor onu da anlamadım , inşallah hamileyimdir
Yorumun için teşekkür ederim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahCanım benim de günüm bir gün geçti bugün olmadım. Olacakmış gibi belirtilerim de yok şimdilik. Ama bende silik de olsa bir şey çıkmadı sonradan da oluşmadı. Sebepsiz yere reglim gecikiyor sadece sanırım. Normalde de çok düzenli regl görürüm. Yani tüm testlerde kuruma çizgisi çıkmıyor bundan emin olabilirsin. Testi düz bir zeminde yap ve en az 10 dk hiç hareket ettirme bazen ona bağlı bozulmalar olabiliyor. O şekilde de bir renk oluştuğunu görürsen reglin geciktikten birkaç gün sonra kan ver derim. Erken verip çok düşük bir değer görürsen de stres olabilirsin o yüzden en az 5 gün falan bekleyip ver bence. Hem çizgi de koyulaşmış olur o güne dek.