Yalancı pozitif çıkarma ihtimali kaç?

LGKrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
158
56
48
Ben adet sonrası bu şekilde görüyorum yalancı pozitif kırmızımı olur ?
IMG_5817.webp
IMG_5814.webp
IMG_5809.webp

Beklenen adete ne kadar var. Bence testi tekrarlayın iki çizgi arası bu kadar az olmaması lazım. Çizgiler birbirine çok yakın çıkmış

Beklenen adete ne kadar var. Bence testi tekrarlayın iki çizgi arası bu kadar az olmaması lazım. Çizgiler birbirine çok yakın çıkmış
Ben emzirdiğimden dolayı bebeğim 11 aylıkken ilk defa oldum sonrada test böyle cıktı

Birdaha ne zaman adet olurum bilmiyorum emzirenlerin düzensiz olabiliyor

Bu pozitif değil ki kırmızı alan çizginin üstünde değil yani kuruma çizgiside ola bilir ama yanlış bir çizgi olduğu kesin. Hem adet sonrası yapmışsınız çok büyük bir ihtimalle test bozuk
Yorumunuz için teşekkür ederim ne hissedeceğimi bilmiyom 😅

Arkadaşlar yazmış ama bende onu dicektim çizgi tam T yazan yerde olmalıydı çizgiler çok bitişik yani bence test bozuk fakat varsa da böyle çıkmış olabilir bence başka bir kaset testle tekrarlayın derim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim en kısa sürede tekrarlıcam buradada paylaşırım🌸

Alttaki önceki testim bugunkü üstteki oda ilk başlarda cıkmadığı için bıraktım sonra baktıgımda kırmızımsı bi çizgi var bu şekilde görüp hanile olan varmı şimdi bayram girdi araya baya bi beklemem gerek belirginleşirmi diye kontrol edecem bu süreçte çok şaşkınım adet sonrası nasıl böyle olur bilemedim sizce pozitifmi negatifmi
IMG_5925.webp

İşteki teste göre hamilesiniz. Kuruma çizgisi olma ihtimali var tabi
Testi yıkayınca çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisi oluyormuş
Evde yedek test varsa aynı saatte idrarla takip yapın.
Yada bulunduğunuz yerde hastaneye gitme ihtimali varsa cumartesi falan kan testi verin içini rahat etsin öğrenmiş olun

Ben şimdi hamilemiyüm kuruyunca renkli olmuş kırmızımsı ünce bi çizgi var anlamadım başta bişe çıkmıyo sonra kırmızımsı çıkıyo🤔
IMG_5972.webp

Ben şimdi hamilemiyüm kuruyunca renkli olmuş kırmızımsı ünce bi çizgi var anlamadım başta bişe çıkmıyo sonra kırmızımsı çıkıyo🤔Eki Görüntüle 3237529
Benim de yarın adet tarihim 2-3 gündür ben de test yapıyorum başta göremiyorum biraz zaman geçince böyle çizgi cıkıyor
Tüm testler de mi kuruma ciZgisi oluyor onu da anlamadım , inşallah hamileyimdir

Benim de yarın adet tarihim 2-3 gündür ben de test yapıyorum başta göremiyorum biraz zaman geçince böyle çizgi cıkıyor
Tüm testler de mi kuruma ciZgisi oluyor onu da anlamadım , inşallah hamileyimdir
Canım benim de günüm bir gün geçti bugün olmadım. Olacakmış gibi belirtilerim de yok şimdilik. Ama bende silik de olsa bir şey çıkmadı sonradan da oluşmadı. Sebepsiz yere reglim gecikiyor sadece sanırım. Normalde de çok düzenli regl görürüm. Yani tüm testlerde kuruma çizgisi çıkmıyor bundan emin olabilirsin. Testi düz bir zeminde yap ve en az 10 dk hiç hareket ettirme bazen ona bağlı bozulmalar olabiliyor. O şekilde de bir renk oluştuğunu görürsen reglin geciktikten birkaç gün sonra kan ver derim. Erken verip çok düşük bir değer görürsen de stres olabilirsin o yüzden en az 5 gün falan bekleyip ver bence. Hem çizgi de koyulaşmış olur o güne dek.

Canım benim de günüm bir gün geçti bugün olmadım. Olacakmış gibi belirtilerim de yok şimdilik. Ama bende silik de olsa bir şey çıkmadı sonradan da oluşmadı. Sebepsiz yere reglim gecikiyor sadece sanırım. Normalde de çok düzenli regl görürüm. Yani tüm testlerde kuruma çizgisi çıkmıyor bundan emin olabilirsin. Testi düz bir zeminde yap ve en az 10 dk hiç hareket ettirme bazen ona bağlı bozulmalar olabiliyor. O şekilde de bir renk oluştuğunu görürsen reglin geciktikten birkaç gün sonra kan ver derim. Erken verip çok düşük bir değer görürsen de stres olabilirsin o yüzden en az 5 gün falan bekleyip ver bence. Hem çizgi de koyulaşmış olur o güne dek.
Yorumun için teşekkür ederim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Back
X