Gebeliğe Hazırlık Yalancı pozitif olabili mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.950
5.195
358
Merhaba kızlar, idrar testinde yalancı pozitif gören oldu mu?
Adet dongum çok düzenli değil ama +-2 gün bugün tarihî ile. Yani g cmis de olabilir 2 gün sonra da olacak olabilirim ama ben de hiç adet belirtisi yok. Ovulasyonun ikinci gününde korunmasız ilişkimiz olduğu için de emin olamatio bugun test yaptım, ilk 1dk da tüm ekrana idrarın ulaşmasını bekledim ve tek çizgi çıktığı için testi çöpe attım sonra yemek yedik ve yemekten kalkarken çöpe gözüm ilişti 2. Çizgi de çıkmıştı. Sizce pozitif mi negatif mi?

Güncelleme: Kanda negatif çıktı kızlar.
IMG_20220211_194723.jpg

Son düzenleme:
Testi yaptiktan sonra maksimum 30 dk okunuyor 30 dk sonrasinda cikan degerler onemsenmiyor bildigim kadariyla suphen varsa tekrarlamanı tavsiye ederim

Adet dongum çok düzenli değil ama +-2 gün bugün tarihî ile. Yani g cmis de olabilir 2 gün sonra da olacak olabilirim ama ben de hiç adet belirtisi yok. Ovulasyonun ikinci gününde korunmasız ilişkimiz olduğu için de emin olamatio bugun test yaptım, ilk 1dk da tüm ekrana idrarın ulaşmasını bekledim ve tek çizgi çıktığı için testi çöpe attım sonra yemek yedik ve yemekten kalkarken çöpe gözüm ilişti 2. Çizgi de çıkmıştı. Sizce pozitif mi negatif mi?
Eki Görüntüle 3004936
Testi tekrarlayın derim. Bu mavi testlerde sonradan çizgi cıkabiliyor.markasını unuttum ama başıma gelmişti ve gebe değildim. İnşallah gebelik vardır.

Ne düşüneceğimi bilemiyorum kızlar. Sizce erken gebelik testi alıp evde mi yapayım şimdi yoksa direk kan testine mi gidelim? Aslında hiç düşünmemiştim ama şimdi çok heyecanlandım.

Bu pek kuruma çizgisine benzemiyor. Kuruma çizgileri böyle belirgin pembe olmuyor genelde.isterseniz sabah ilk idrarla erken gebelik yapın.

Ne düşüneceğimi bilemiyorum kızlar. Sizce erken gebelik testi alıp evde mi yapayım şimdi yoksa direk kan testine mi gidelim? Aslında hiç düşünmemiştim ama şimdi çok heyecanlandım.
Gitme durumunuz varsa kan vermeye gidin bence, kan kesin çözüm. Yarin da yine cizgi ciksa nasilsa gideceksiniz kana. En azindan bi an önce kesinlik kazanir

Testi yaptiktan sonra maksimum 30 dk okunuyor 30 dk sonrasinda cikan degerler onemsenmiyor bildigim kadariyla suphen varsa tekrarlamanı tavsiye ederim
En fazla 30dk sürmüştür yemek yememiz zaten. Masayı toplayıp pencereleri çöpe atarken farkettim iki çizgi olduğunu. Sizin ikinci çizgi belirgin miydi?
Şimdi kan testi için gidiyoruz bakalım sonucu yazacağım. Sağolun cevabınız için.

Eki Görüntüle 3004936
Bence gebesiniz kuruma çizgisi bu kadar net olmaz diye biliyorum insallah varsa şimdiden hayırlı olsun🙂

Eki Görüntüle 3004936
Merhaba. Bu ay aynısı bana da oldu şuan adetim :( tekrarlayın ve ilk 10 dakika içerisinde bakın

Öyle mi diyorsunuz üzüldüm şimdi. Biz de çok heyecanlandik eşimle. Kan testi vereceğim şimdi.
Sen yine de ver ama çok umut bağlama. İnşallah vardır canım. Bak sana testimi atayım. Bundan 3 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı

Eklentiler

• 427B753D-0F85-4F74-A573-F282C9751CB2.webp
    427B753D-0F85-4F74-A573-F282C9751CB2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 305
Sen yine de ver ama çok umut bağlama. İnşallah vardır canım. Bak sana testimi atayım. Bundan 3 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı
İşte kuruma lekesi tam olarak bu oluyor. Bembeyaz.

K knickerbockerbande bence güzel sonuç alacaksınız

M Mekap umarım sen de bir an önce pozitifi görürsün 🌸🌸

Back
X