V vvbhg Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 12 5 1 28 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #1 Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence.
Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence.
E elifinizzzzz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2023 374 65 28 22 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #2 vvbhg .!.: Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence. Genişletmek için tıkla... Bende yaşadım böyle bişey ama eczacı hamılesındır ama bebek tutunamamıştır adet olmussundur dedı
vvbhg .!.: Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence. Genişletmek için tıkla... Bende yaşadım böyle bişey ama eczacı hamılesındır ama bebek tutunamamıştır adet olmussundur dedı
A aydk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 2.368 1.276 48 30 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #3 Yalan dolan ben çoğu markayı kullandım sürekli yalancı pozitif veriyor kan veriyorum yok yalancılar elifinizzzzz .!.: Bende yaşadım böyle bişey ama eczacı hamılesındır ama bebek tutunamamıştır adet olmussundur dedı Genişletmek için tıkla...
Yalan dolan ben çoğu markayı kullandım sürekli yalancı pozitif veriyor kan veriyorum yok yalancılar elifinizzzzz .!.: Bende yaşadım böyle bişey ama eczacı hamılesındır ama bebek tutunamamıştır adet olmussundur dedı Genişletmek için tıkla...
V vvbhg Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 12 5 1 28 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #4 Valla bilmiyorum farklı testler de yaptım onlar da negatif çıktı çünkü
V vvbhg Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 12 5 1 28 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #5 Hangi markalar yalancı pozitif veriyor tam netleştirip almamak lazım aslında predictor güvenilir diyorlar diye onu aldım ama o da çok pahalı
Hangi markalar yalancı pozitif veriyor tam netleştirip almamak lazım aslında predictor güvenilir diyorlar diye onu aldım ama o da çok pahalı
D dilaraylmaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 262 46 28 23 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #6 vvbhg .!.: Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence. Genişletmek için tıkla... Days doctor da öyle
vvbhg .!.: Duratest beni çok heyecanlandırdı çıkan ikinci çizgiyi görünce umutlanmıştım ama bugün adet oldum. Bu markanın testini almayın bence. Genişletmek için tıkla... Days doctor da öyle
Elifim2211 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 1.172 283 73 24 25 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #7 aydk .!.: Yalan dolan ben çoğu markayı kullandım sürekli yalancı pozitif veriyor kan veriyorum yok yalancılar Genişletmek için tıkla... Peridictor erarly alın derim
aydk .!.: Yalan dolan ben çoğu markayı kullandım sürekli yalancı pozitif veriyor kan veriyorum yok yalancılar Genişletmek için tıkla... Peridictor erarly alın derim