Arkadaslar merhaba bisi sormak istiyorum gunduz hic bi sorunum yok ama gece oldumu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyoo ama sadece gece oluyo ve bebek hareket ettikce karnim kasiliyoo sertlesiyoo bu nedn oluyo acaba ilk hamileligim oldugu icin hic bisey bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Korkmuyom desem yalan olurr gercektn cok korkuyorumm nasil olcak falan diee gercek dogum sancisi olsa surekli olur heralde simdiki sancilar 5 10 dk suruyo geciyo sonra tekrar basliyo ama cok siddetli deill
Arkadaslar merhaba bisi sormak istiyorum gunduz hic bi sorunum yok ama gece oldumu adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyoo ama sadece gece oluyo ve bebek hareket ettikce karnim kasiliyoo sertlesiyoo bu nedn oluyo acaba ilk hamileligim oldugu icin hic bisey bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
merhaba canım benim 2 hamileliğim sancılar birbirine çok benziyor şöyle ayırt edebilirsin yalancı sancı uzanınca pozisyon değiştirince yani dinlenince geçer bi de düzensizdir ama normal doğum sancısı ne yaparsan yap geçmez ve ritmü düzenlidir 5 dk da bir 10 dakikada bir belinden giren sancı olur ve yalancı sancı hafif doğum sancısı şiddetlidr