Yalancı sevgili ile nereye kadar?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Selam kızlar,

Size yalan söyleyen sevgilinizden ayrılır mısınız?

Dün gece telefonla konuşurken sevgilim bana evde olduğunu söyledi ama evde olmadığını ona kanıtladım. Sonra da telefonu yüzüne kapadım. Bunun sonrasında nasıl davranmalıyım sizce? kafam durdu.. hiç bir şey düşünemiyorum Dün geceden bu yana 100den fazla kez aradı beni. En son bu sabah açtım. "Neden arıyorsun hala? Bu kadar ısrarcı olmanın nedeni ne? Seninle konuşmak istemiyorum." deyip telefonu kapadım. Yine aramalar msjlar devam etti. Ne mesajlara ne de aramalara cvp vermedim. Annesine filan arattırdı beni.

Yardıma ihtiyacım var:26: Sizce nasıl davranmalıyım. İlişkim 7 yıllık. Birkaç hafta içinde sözlenicektik :/ Ama güvenim o kadar sarsıldı ki. Şu an tezcanlılıkla karar vermek istemiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Bence önce açıklamasını dinle.bakalım ne diyecek?sadece tek bir hatası yüzünden ilişkini bitirme derim.barışırsan bunun bir daha tekrarlamamasını iyice öğretmen lazım

Daha önce de böyle şeyler olmuştu. Ona yalan konusunda ne kadar hasas olduğumu söylemiştim. Hem açıklaması için ona dün gece izin verdim. Bu telefonu kapatmadan bana bu durumu mantıklı bi şekilde anlat. bu telefon kpanırsa bir daha hiç bi şey eskisi gibi olmayacak dedim. Bna söylediği tek şey evde değilim diyince kızmandan korktum vs vs saçma sapan şeyler. daha önce de eve geç gittiği oldu asla buna aman aman kızcak bi insan değilim. En son da çok abarttın kapa telefonu diye bağırdı bana. sizce açıklamasına hala izin vermelimiyim. yoksa benim ilişkimin gerçekten miladı doldu da ben mi göremiyorum:26:

7 yıllık ilişki dile kolay ,bir kalemde silinmez ,erkekleri de bu kadar sıkmaya gelmez ,eğer dünden beri 100 kere aramasaydı eminim şu an için içini yiyecekti ve sen arayacaktın ,şu an onu çantada keklik olarak görüyorsun ve sana kolay geliyo ..

erkekler hesap sorulmasından hoşlanmaz ,ayrıca evde değilse bile muhtemelen arkadaşları ile beraberdi ,kötü birşey yapmıyordur bana kalırsa ,bu kadar sıkmanıza gerek yok adamı.
evlenince biraz geç gelsin de az kafamı dinliyim diyeceğiniz zamanlar olacak ..buna bu kadar takılmayın ,eminim 7 yılda ilişkiniz nerelerden geçti ,emeklerinizi heba etmeyin ,şans verin.

7 yıl baya uzun bi süre.. tabi ki yalan sölemesi çok kötü bişey orasını geçtim de nereymiş peki sana sölemeyecek kadar korktuğuna göre

Ben beni aptal yerine koyup evdeyim demesine kızıyorum. Çocuk mu kandırdığını sanıyor. Israrla evde olmadığını söylediğim halde yok evdeyim deyip durdu.

Hoşlanmadığım bi arkadaşının bekar evi var. oraya gitmesini katiyen istemiyordum. Sanırım ordaydı.

Hayatta nefret ettiğim tek şey insanların hatasını karşı tarafın davranışlarına yüklemesidir.

Mesela aldatan bir adam karısına
Bana karşı çok ilgisizdin ben de seni aldattım dediği an bende şarteller atar.

Bu da öyle brişey benin kızmamdan korktuğu için yalan söylemişmiş. Nası bişe bu ya?

Daha evlenmeden tek ayak üstünde bin tane yalan söylemeye çalışyıorsa yarın bi gün şehir dışında yurtdışında toplantılra katıldığında nasıl güveneceğim ben bu adamın sözüne:26:

cnm amaaan boşver demek gelmio içimden... :) 7 yıl uzun bi süre emek verilmiş çaba harcanmış belli... umrunda olmasan 100 kere aramazdı.. hele ki avatarını gördükten sonra... neden o resimdekiler siz olmayasınız... az çok tanımışındır bu süreçde.. al karşına konuş..kestirip atma bence...

cnm amaaan boşver demek gelmio içimden... :) 7 yıl uzun bi süre emek verilmiş çaba harcanmış belli... umrunda olmasan 100 kere aramazdı.. hele ki avatarını gördükten sonra... neden o resimdekiler siz olmayasınız... az çok tanımışındır bu süreçde.. al karşına konuş..kestirip atma bence...

Şu kurduğun cümle beni burda ağlattı desem :( Şu an çok kötü oldum yaa :/ Sanırım biz hiç bi zaman öyle olamayacağız. Forumda başka şafak topiğinde gün gün şafağını saydım ben bu adamın ya :(

elbette ısrarla evdeyim dese bana sevgilim ,bende aynı tepkiyi verirdim ,
biraz burnu sürtsün isterdim ama bunca yıllık ilişkiyi de bitirmezdim ,
bence sen al karşına konuş ,
bir daha bu son olsun o bekar arkadaşınla görüşmeni istemiyorum ,
kendini benim yerime ,benide senin yerine koy de,
sen istermiydin çapkın hovarda hoppa bekar bir kız arkadaşım yalnız yaşıyor ve ben ondayım
sen de onunla görüşmemi istemiyorsun ama ben gitmişim ,
sanada evdeyim diyorum ,ne düşünürdün de ,
bu son olsun ,bu sefer affediyorum ama bir daha asla san bu şansı vermem ,
ben kararttım gözlerimi de ,korkum yok de,şüphe içinde yaşamaktansa ,ayrılırım hiç düşünmem daha iyi de,
bu konuda katıyım tavizim yok de,aralarda da seni seviyorum biliyorsun ama kusura bakma kendimi de seviyorum ve psikolojimi düşünüyorum de ..etkili olacaktır ..

Şu kurduğun cümle beni burda ağlattı desem :( Şu an çok kötü oldum yaa :/ Sanırım biz hiç bi zaman öyle olamayacağız. Forumda başka şafak topiğinde gün gün şafağını saydım ben bu adamın ya :(

yahu niye olamayasınız ,bir engeliniz mi var ,evlenir mutlu olursunuz ,çoluk cocuğa karışırsınız ,sen içini rahat tut canım bak benide üzdün burda ,yapma nolur ,şans ver ,son olsun de ,dediklerimi yap hadi ..

kıyamam ya, ağlama lütfen.. içimden geleni yazdım... şu an olay çok yeni, kızgınlığın,kırgınlığın daha çok taze olduğu için bu kadar karamsarsın.. onunla konuşmadan bi karar verme.. annesine bile arattırmış ki umrunda olmasan böle bişeye kalkışmazdı.. yalan kötü evet ama şöyle düşün.. belki onun üzerinde çok fazla baskı kurdun,sıktın ki erkekler böle şeylere hiç ama hiç gelemezler.. tekrar söylüyorum,konuşmadan karar verme...

elbette ısrarla evdeyim dese bana sevgilim ,bende aynı tepkiyi verirdim ,
biraz burnu sürtsün isterdim ama bunca yıllık ilişkiyi de bitirmezdim ,
bence sen al karşına konuş ,
bir daha bu son olsun o bekar arkadaşınla görüşmeni istemiyorum ,
kendini benim yerime ,benide senin yerine koy de,
sen istermiydin çapkın hovarda hoppa bekar bir kız arkadaşım yalnız yaşıyor ve ben ondayım
sen de onunla görüşmemi istemiyorsun ama ben gitmişim ,
sanada evdeyim diyorum ,ne düşünürdün de ,
bu son olsun ,bu sefer affediyorum ama bir daha asla san bu şansı vermem ,
ben kararttım gözlerimi de ,korkum yok de,şüphe içinde yaşamaktansa ,ayrılırım hiç düşünmem daha iyi de,
bu konuda katıyım tavizim yok de,aralarda da seni seviyorum biliyorsun ama kusura bakma kendimi de seviyorum ve psikolojimi düşünüyorum de ..etkili olacaktır ..

Sizin de az önce belirttiğiniz gibi 7 yıllık süreçte neler atlattık neler yaşadık ben bile inanamıyorum artık. Bu ve buna benzer konuşmaları kaç kez yaptığımı artık ben de hatırlamıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla etkili olmuyor, olmamış... Ve ben bu kez de onu affedersem 1 - 2 hafta sonra babamın karşısına çıkarmam gerekicek. Onun bunu hak ettiğine emin değilim. Bana yapılmaması gereken bir şey bu yapığı. Sonradan pişman olup sabahlara kadar beni araması, daha fazla üzülmemden başka hiçbir işe yaramıyor. Ve evet aramasaydı belki daha kötü olurdum ama ayrılma kararını daha iyi verebilirdim. Beni bir çözüm aramaya iten sabahlara kadar durmadan araması oldu. Düzeleceğinden emin değiim. Bilemiyorum. Çok yıpradım artık. Daha şimdiden çok yıprandımmmm

7 yıl çok uzunmuş, bu kadar kolay kapatılamaz bu iş..
Bırak anlatsın, ne diyeceğini bir dinle..
Amma galiba sende de hata var..
Hani diyorsun ya kendi hatasını benim üstüme atıyor, kızmamdan korkmuş falan, bak bence orda biraz haklı..
Yalnış anlama asla yalana taraftar değilim, olmam da..
Benim sevgilim söylese her halde kolay affetmem, kıyamam da ama süründürürüm. Yalanın cezası çok ağır olmalı bana göre..
2-miz de aynıyız yalana karşı.. Hatta o beni benim ona yapacaklarımdan daha beter bir hale getirir..
Hata biraz da sende dedim ya, işte bence sen de onu biraz sıkmışsın..
Ne olur olsun, kızsam da, bağırsam da, küssem de doğru olana, asla yalan söyleme bana de.
Onu biraz kendinle ilgili rahatlatman gerek bence..
Yoksa daha çok yalan duyarsın sen.
7 yıllıl bir ilişki... Her halde içinde yalan, sadakatsızlik, anlaşılmamazlık olsaydı bu kadar sürmezdi, çoktan bitmişti..
Demek ki, 7 yıl emeğe, sevgiye değecek bişeyler var ortada.
Bunu kolay yıkıp geçmezdim yerinde olsam.
Allah yardımcın olsun..

Sizin de az önce belirttiğiniz gibi 7 yıllık süreçte neler atlattık neler yaşadık ben bile inanamıyorum artık. Bu ve buna benzer konuşmaları kaç kez yaptığımı artık ben de hatırlamıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla etkili olmuyor, olmamış... Ve ben bu kez de onu affedersem 1 - 2 hafta sonra babamın karşısına çıkarmam gerekicek. Onun bunu hak ettiğine emin değilim. Bana yapılmaması gereken bir şey bu yapığı. Sonradan pişman olup sabahlara kadar beni araması, daha fazla üzülmemden başka hiçbir işe yaramıyor. Ve evet aramasaydı belki daha kötü olurdum ama ayrılma kararını daha iyi verebilirdim. Beni bir çözüm aramaya iten sabahlara kadar durmadan araması oldu. Düzeleceğinden emin değiim. Bilemiyorum. Çok yıpradım artık. Daha şimdiden çok yıprandımmmm

canım tabiki bize burdan ayrıl veya ayrılma demek hoş gelir ,önemli olan senin yaşadıkların ve düşüncen ,ben fikirlerimi belirttim ,bence dedim böyle olsun ,ama sen yaşadıklarından yola çıkarak düzelmeyeceğini düşünüyorsun ,bu konuda bişey diyemem ,tabiki karar senin ama iyi düşün ,hakkında hayırlısı olsun ..

kıyamam ya, ağlama lütfen.. içimden geleni yazdım... şu an olay çok yeni, kızgınlığın,kırgınlığın daha çok taze olduğu için bu kadar karamsarsın.. onunla konuşmadan bi karar verme.. annesine bile arattırmış ki umrunda olmasan böle bişeye kalkışmazdı.. yalan kötü evet ama şöyle düşün.. belki onun üzerinde çok fazla baskı kurdun,sıktın ki erkekler böle şeylere hiç ama hiç gelemezler.. tekrar söylüyorum,konuşmadan karar verme...

ya sen nasıl bu kadar içime dokunabiliyorsun :) Bu cümlene bile ağladım :/ :(

Annesine aratması beni daha çok küçük üşürdü. Annem yaklaşık bir haftadır annesinin onu aramasını bekliyor. kısa zaman sonra isteme olucak diye. Annesi önce annemi aramış oğlum duyguyu arıyorda ulaşamıyor söler misin telefonuna baksın diyo. sonra da beni arıyo kızım oğlmun telefonuna bak diye.

İnsanların işine geldiği gibi hareket etmeleri ne kadar kötü değil mi? ve ben bu olayla ilgili daha hiçbirşey anlatmadım anneme. annecimde yazık bak kadın halimi hatrımı sormak içi aradı diye düşünüyor.

Annesi de oğlunu mutlu etme çabasında...

Ayrıca canım gerçekten öyle bir baskı filan kurmuyorum. Onun yarısı kadar bile kıskanç değilim. Sadece her gece uyumadan telefonla konuşuruz biz. Ama dün gece ne halt edeceği geldiyse beyimizin beni kandırmaya çalıştı. Yalanını yakalaynca kim ilir daha ne yalanlar söyler bana diye düşünmeden edemiyorum

canım tabiki bize burdan ayrıl veya ayrılma demek hoş gelir ,önemli olan senin yaşadıkların ve düşüncen ,ben fikirlerimi belirttim ,bence dedim böyle olsun ,ama sen yaşadıklarından yola çıkarak düzelmeyeceğini düşünüyorsun ,bu konuda bişey diyemem ,tabiki karar senin ama iyi düşün ,hakkında hayırlısı olsun ..

canım cevapların için çok çok teşekkür ederim. o kadar kararsızım ki, söylediklerinizn her biri bu kararı vermemde çok etkili oluyor.

7 yıl çok uzunmuş, bu kadar kolay kapatılamaz bu iş..
Bırak anlatsın, ne diyeceğini bir dinle..
Amma galiba sende de hata var..
Hani diyorsun ya kendi hatasını benim üstüme atıyor, kızmamdan korkmuş falan, bak bence orda biraz haklı..
Yalnış anlama asla yalana taraftar değilim, olmam da..
Benim sevgilim söylese her halde kolay affetmem, kıyamam da ama süründürürüm. Yalanın cezası çok ağır olmalı bana göre..
2-miz de aynıyız yalana karşı.. Hatta o beni benim ona yapacaklarımdan daha beter bir hale getirir..
Hata biraz da sende dedim ya, işte bence sen de onu biraz sıkmışsın..
Ne olur olsun, kızsam da, bağırsam da, küssem de doğru olana, asla yalan söyleme bana de.
Onu biraz kendinle ilgili rahatlatman gerek bence..
Yoksa daha çok yalan duyarsın sen.
7 yıllıl bir ilişki... Her halde içinde yalan, sadakatsızlik, anlaşılmamazlık olsaydı bu kadar sürmezdi, çoktan bitmişti..
Demek ki, 7 yıl emeğe, sevgiye değecek bişeyler var ortada.
Bunu kolay yıkıp geçmezdim yerinde olsam.
Allah yardımcın olsun..

Canım ben onu çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini adım gibi biliyorum. Yoksa senin de dediğin gibi 7 yıl sürmezdi.
Ki ne heyecanlarla söz nişan düğün planlıyoruz. Daha önce yalan söylediğinde haftalarca görüşmemiştim. Bitirmiştim kafada da. Sonra yeniden konuşup anlaıp bir araya geldik. Ama hatalardan ders alınmıyor sanırım ki tekrarlayor. Bu da beni korutuyor. Şimdi ayrılmakla söz nişan atmak ya da boşanmak arasınd çok fak var. o nedenle bu kararı vermem o kadar zor ve önemli ki.

Ne yapacağm bilemedi, bilemiyorum.

canım cevapların için çok çok teşekkür ederim. o kadar kararsızım ki, söylediklerinizn her biri bu kararı vermemde çok etkili oluyor.

Canım ben onu çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini adım gibi biliyorum. Yoksa senin de dediğin gibi 7 yıl sürmezdi.
Ki ne heyecanlarla söz nişan düğün planlıyoruz. Daha önce yalan söylediğinde haftalarca görüşmemiştim. Bitirmiştim kafada da. Sonra yeniden konuşup anlaıp bir araya geldik. Ama hatalardan ders alınmıyor sanırım ki tekrarlayor. Bu da beni korutuyor. Şimdi ayrılmakla söz nişan atmak ya da boşanmak arasınd çok fak var. o nedenle bu kararı vermem o kadar zor ve önemli ki.

Ne yapacağm bilemedi, bilemiyorum.

Karar yine senin tabi ama bence bu söz, nişanlanma olayını biraz daha geciktire bilirsin..
Dediğin gibi şimdi ayrılmakla sonradan söz, nişan atmak ve boşanmak arasında çok büyük fark var..
O yüzden ben bu işi biraz ertele derim.. Yine de karar senin..
Ama durum böyleyken olmaz o işler.. Bu kafa karışıklığıyla vereceğin karar geleceğinizi kötü etkileye bilir..
Yine de arkadaşların da söylediği gibi biz sana ayrıl ya da affet diyemeyiz..
Senin hayatın, ama konu açmışsın biz de kendimizce doğru bildiklerimizi paylaşıyoruz seninle..
Biraz daha düşün, seviyoruz diyosun, ne güzel işte...
Uzun-uzun konuşmanız gerek bence...

Back
X