cnm amaaan boşver demek gelmio içimden... :) 7 yıl uzun bi süre emek verilmiş çaba harcanmış belli... umrunda olmasan 100 kere aramazdı.. hele ki avatarını gördükten sonra... neden o resimdekiler siz olmayasınız... az çok tanımışındır bu süreçde.. al karşına konuş..kestirip atma bence...
Şu kurduğun cümle beni burda ağlattı desemŞu an çok kötü oldum yaa :/ Sanırım biz hiç bi zaman öyle olamayacağız. Forumda başka şafak topiğinde gün gün şafağını saydım ben bu adamın ya
Şu kurduğun cümle beni burda ağlattı desemŞu an çok kötü oldum yaa :/ Sanırım biz hiç bi zaman öyle olamayacağız. Forumda başka şafak topiğinde gün gün şafağını saydım ben bu adamın ya
elbette ısrarla evdeyim dese bana sevgilim ,bende aynı tepkiyi verirdim ,
biraz burnu sürtsün isterdim ama bunca yıllık ilişkiyi de bitirmezdim ,
bence sen al karşına konuş ,
bir daha bu son olsun o bekar arkadaşınla görüşmeni istemiyorum ,
kendini benim yerime ,benide senin yerine koy de,
sen istermiydin çapkın hovarda hoppa bekar bir kız arkadaşım yalnız yaşıyor ve ben ondayım
sen de onunla görüşmemi istemiyorsun ama ben gitmişim ,
sanada evdeyim diyorum ,ne düşünürdün de ,
bu son olsun ,bu sefer affediyorum ama bir daha asla san bu şansı vermem ,
ben kararttım gözlerimi de ,korkum yok de,şüphe içinde yaşamaktansa ,ayrılırım hiç düşünmem daha iyi de,
bu konuda katıyım tavizim yok de,aralarda da seni seviyorum biliyorsun ama kusura bakma kendimi de seviyorum ve psikolojimi düşünüyorum de ..etkili olacaktır ..
Sizin de az önce belirttiğiniz gibi 7 yıllık süreçte neler atlattık neler yaşadık ben bile inanamıyorum artık. Bu ve buna benzer konuşmaları kaç kez yaptığımı artık ben de hatırlamıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla etkili olmuyor, olmamış... Ve ben bu kez de onu affedersem 1 - 2 hafta sonra babamın karşısına çıkarmam gerekicek. Onun bunu hak ettiğine emin değilim. Bana yapılmaması gereken bir şey bu yapığı. Sonradan pişman olup sabahlara kadar beni araması, daha fazla üzülmemden başka hiçbir işe yaramıyor. Ve evet aramasaydı belki daha kötü olurdum ama ayrılma kararını daha iyi verebilirdim. Beni bir çözüm aramaya iten sabahlara kadar durmadan araması oldu. Düzeleceğinden emin değiim. Bilemiyorum. Çok yıpradım artık. Daha şimdiden çok yıprandımmmm
kıyamam ya, ağlama lütfen.. içimden geleni yazdım... şu an olay çok yeni, kızgınlığın,kırgınlığın daha çok taze olduğu için bu kadar karamsarsın.. onunla konuşmadan bi karar verme.. annesine bile arattırmış ki umrunda olmasan böle bişeye kalkışmazdı.. yalan kötü evet ama şöyle düşün.. belki onun üzerinde çok fazla baskı kurdun,sıktın ki erkekler böle şeylere hiç ama hiç gelemezler.. tekrar söylüyorum,konuşmadan karar verme...
canım tabiki bize burdan ayrıl veya ayrılma demek hoş gelir ,önemli olan senin yaşadıkların ve düşüncen ,ben fikirlerimi belirttim ,bence dedim böyle olsun ,ama sen yaşadıklarından yola çıkarak düzelmeyeceğini düşünüyorsun ,bu konuda bişey diyemem ,tabiki karar senin ama iyi düşün ,hakkında hayırlısı olsun ..
7 yıl çok uzunmuş, bu kadar kolay kapatılamaz bu iş..
Bırak anlatsın, ne diyeceğini bir dinle..
Amma galiba sende de hata var..
Hani diyorsun ya kendi hatasını benim üstüme atıyor, kızmamdan korkmuş falan, bak bence orda biraz haklı..
Yalnış anlama asla yalana taraftar değilim, olmam da..
Benim sevgilim söylese her halde kolay affetmem, kıyamam da ama süründürürüm. Yalanın cezası çok ağır olmalı bana göre..
2-miz de aynıyız yalana karşı.. Hatta o beni benim ona yapacaklarımdan daha beter bir hale getirir..
Hata biraz da sende dedim ya, işte bence sen de onu biraz sıkmışsın..
Ne olur olsun, kızsam da, bağırsam da, küssem de doğru olana, asla yalan söyleme bana de.
Onu biraz kendinle ilgili rahatlatman gerek bence..
Yoksa daha çok yalan duyarsın sen.
7 yıllıl bir ilişki... Her halde içinde yalan, sadakatsızlik, anlaşılmamazlık olsaydı bu kadar sürmezdi, çoktan bitmişti..
Demek ki, 7 yıl emeğe, sevgiye değecek bişeyler var ortada.
Bunu kolay yıkıp geçmezdim yerinde olsam.
Allah yardımcın olsun..
canım cevapların için çok çok teşekkür ederim. o kadar kararsızım ki, söylediklerinizn her biri bu kararı vermemde çok etkili oluyor.
Canım ben onu çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini adım gibi biliyorum. Yoksa senin de dediğin gibi 7 yıl sürmezdi.
Ki ne heyecanlarla söz nişan düğün planlıyoruz. Daha önce yalan söylediğinde haftalarca görüşmemiştim. Bitirmiştim kafada da. Sonra yeniden konuşup anlaıp bir araya geldik. Ama hatalardan ders alınmıyor sanırım ki tekrarlayor. Bu da beni korutuyor. Şimdi ayrılmakla söz nişan atmak ya da boşanmak arasınd çok fak var. o nedenle bu kararı vermem o kadar zor ve önemli ki.
Ne yapacağm bilemedi, bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?