- 9 Mayıs 2018
- 152
- 43
- 98
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iki gün önce kahverengi akıntım oldu. Adetimin başlayacağını düşünmüştüm ama devamı gelmedi. Öyle olunca aklıma bir acaba düştü.bende hamile kaldıpımda böyle çıkmıştı
Siz ne zaman yapmıştınız testi? Resmi var mı acaba?Bana yanlış sonuç verdi
Ne zamandı hatırlamıyorum ama sondu :)Siz ne zaman yapmıştınız testi? Resmi var mı acaba?
Sonra kan testi verdiniz miNe zamandı hatırlamıyorum ama sondu :)
Çünkü idrarı koyar koymaz çıkan sonuç böyleydi, hemen kan vermeye gitmek için hazırlanırken daha da koyulaştı. Aceleden koyu halini çekemedim ama burada da baya belli.
Kaset teste asla güvenmiyorum o yüzden. Kan testi en temizi. Bir daha o hayal kırıklığını eşime de kendime de yaşatamam.
Verdim, o yüzden diyorum ya güvenmiyorum ve sondu diye :)Sonra kan testi verdiniz mi
Aa ben bunu görsem kesin hamileyim derim. Gerçekten çok koyu çıkmışNe zamandı hatırlamıyorum ama sondu :)
Çünkü idrarı koyar koymaz çıkan sonuç böyleydi, hemen kan vermeye gitmek için hazırlanırken daha da koyulaştı. Aceleden koyu halini çekemedim ama burada da baya belli.
Kaset teste asla güvenmiyorum o yüzden. Kan testi en temizi. Bir daha o hayal kırıklığını eşime de kendime de yaşatamam.
Kan değerlerini kontrol ettik hcg sıfırlanmadan doktor ilişkiyi yasaklıyor zaten. İki ay olacakYakın zamanda kürtaj olduysanız beta hcg hormonunuz tam sıfırlanmamış olabilir silik çizgi çıkması normal bir durum olabilir. Test yanlış olmayabilir ancak devam eden gebeliğiniz olmayabilir. Sizin en yakın zamanda kan testi vermeniz gerekiyor kürtaj olmuşsunuz bu önemli bir işlem parça kalmış olabilir. Hiçbir sorun olmayadabilir kürtajdan sonra lekelenmeler normal kabul edilir. Ama detay vermediğiniz için bilemiyorum. Ne zaman kürtaj olmuştunuz?
Geçmiş olsun neden kürtaj oldunuz acaba ektopik gebelik miydi sizindeKan değerlerini kontrol ettik hcg sıfırlanmadan doktor ilişkiyi yasaklıyor zaten. İki ay olacak![]()