YALANCI SİLİK ÇİZGİ

tgbakr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
152
43
98
31
arkadaşlar merhaba 🌸
Daha önce Artımed kullanan varsa testini yorumlayabilir mi acaba 🤔 ilk 5 dakika içinde çıktı çizgiler ve ikisini de bugün yaptım. Bulunduğum ilçede artımedden başka marka satılmıyor maalesef 😔

Eklentiler

• IMG_4753.webp
    IMG_4753.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4752.webp
    IMG_4752.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 34
Siz ne zaman yapmıştınız testi? Resmi var mı acaba?
Ne zamandı hatırlamıyorum ama sondu :)
Çünkü idrarı koyar koymaz çıkan sonuç böyleydi, hemen kan vermeye gitmek için hazırlanırken daha da koyulaştı. Aceleden koyu halini çekemedim ama burada da baya belli.
Kaset teste asla güvenmiyorum o yüzden. Kan testi en temizi. Bir daha o hayal kırıklığını eşime de kendime de yaşatamam.

Eklentiler

• IMG_1380.webp
    IMG_1380.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
Yakın zamanda kürtaj olduysanız beta hcg hormonunuz tam sıfırlanmamış olabilir silik çizgi çıkması normal bir durum olabilir. Test yanlış olmayabilir ancak devam eden gebeliğiniz olmayabilir. Sizin en yakın zamanda kan testi vermeniz gerekiyor kürtaj olmuşsunuz bu önemli bir işlem parça kalmış olabilir. Hiçbir sorun olmayadabilir kürtajdan sonra lekelenmeler normal kabul edilir. Ama detay vermediğiniz için bilemiyorum. Ne zaman kürtaj olmuştunuz?

Çünkü idrarı koyar koymaz çıkan sonuç böyleydi, hemen kan vermeye gitmek için hazırlanırken daha da koyulaştı. Aceleden koyu halini çekemedim ama burada da baya belli.
Kaset teste asla güvenmiyorum o yüzden. Kan testi en temizi. Bir daha o hayal kırıklığını eşime de kendime de yaşatamam.
Sonra kan testi verdiniz mi

Ben hastaneye gitmekten nefret ediyorum o yüzden böyle bir durumla karşılaştığımda 10 tane falan test alıp evde yapıyorum testlere de güvenmediğim için mutlaka doğru sonucu buluyorum 😂😂😂

Aa ben bunu görsem kesin hamileyim derim. Gerçekten çok koyu çıkmış

Yakın zamanda kürtaj olduysanız beta hcg hormonunuz tam sıfırlanmamış olabilir silik çizgi çıkması normal bir durum olabilir. Test yanlış olmayabilir ancak devam eden gebeliğiniz olmayabilir. Sizin en yakın zamanda kan testi vermeniz gerekiyor kürtaj olmuşsunuz bu önemli bir işlem parça kalmış olabilir. Hiçbir sorun olmayadabilir kürtajdan sonra lekelenmeler normal kabul edilir. Ama detay vermediğiniz için bilemiyorum. Ne zaman kürtaj olmuştunuz?
Kan değerlerini kontrol ettik hcg sıfırlanmadan doktor ilişkiyi yasaklıyor zaten. İki ay olacak 🌸

Back
X