yalancinin öpücügü

ah_le_yar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
57
0
86
- Yurtdışı
kizlar acaip bisey oldu..... bana hic dokunmayacagini, sadece sarilacagini sölemisti...ama bulusmadan sonra dudaktan öptü sok oldum ve ili$kiye girmek istedi...beni öyle öpünce cok sasirdim bilmyiorum ama tiksindim galiba ve ertesi gün kocaman 3 tane ucuk olmustu agzimda sanirim tiksintiden mi ne artik bilmyiorum..o yaralar da o kadar derindi ki bi ay sonra bile belliydi yeri hemen iyilesmemisti....iliskiyi icin üsteleyip durdu sürekli...zaten gideceksin tekrar yurtdisina bari olsun o i$ dedi...bende ya evlenemessek ne olcam ben dedim...ben seninle bunun icin yurtdisindan gelmedim seni sevdigm icin sirf seni görmek icin geldim dedim..yine yine üsteledi ama yinede istemedim. bana yalan söyledi, hic dokunmam sana söz sadece falan dedi....baska kizlari dikizlerken yakaladim, inkar etti..gitme günüm geldiginde ise gözlerime bile bakmyiordu..gazete okuyarak harcadi tüm zamani..oysaki ben bidaha onun ne zaman görecegim kimbilir diye doya doya baktim hep..onunla bulustuguma acaip pisman oldum...

Son düzenleme:
niyeti bozmuş.akannehir
insan önce sorunlarını halleder sonra o işler kendiliğinden gelişir.
madem gideceksin olsun o iş demek falan çok ayıp,yangından mal kaçırır gibi.yasakkelime

bence hiç pişman olma buluştuğuna hatta mutlu ol, nasıl biri olduğunu erkenden gördüğün için şükret hatta.
olsun o iş ne demek yaaa . çoçuk mu kandırıyor bir de yani pazarlığı mı olur önceden yok dokunmam bilmem ne. insanın içinden gelir. baştan niyeti bozukmuş bence seni kandırabileceğini zannetmiş.

en azından ne mal oldugunu cabuk anlamısın salla gitsin onun için üzülmeye ,onu özlemeye deger mi?

ayrildim ondan ve hic pisman degilim...bana yazmis seni seviyorum nasilsin diye ama kendinden tiksindirdi resmen igrenyiorum ondan artik[..ben onu temiz bi sevgiyle sevdim ama onun nieti hakkaten bozukmus

Son düzenleme:
ayrildim ondan ve hic pisman degilim...bana yazmis seni seviyorum nasilsin diye ama kendinden tiksindirdi resmen igrenyiorum ondan artik[..ben onu temiz bi sevgiyle sevdim ama onun nieti hakkaten bozukmus

temiz sevgini hak edecek biriyle karşılaşırsınvereliniortak

böyle kişiliksiz,sapık ruhlu insanlar gerçek yüzlerini çok geç olmadan karşılarındaki insanlara gösterirler inşallaah
lmaz:

yalnız ben olayı anlayamadım tam siz önce nerde tanıştınızki?ilkmi buluştunuz?daha önce görmedinmi onu yani?ay ne çok soru sordum bir andakafamçokkarıştı

yalnız ben olayı anlayamadım tam siz önce nerde tanıştınızki?ilkmi buluştunuz?daha önce görmedinmi onu yani?ay ne çok soru sordum bir andakafamçokkarıştı

olsun kiz, bak bununla nette tanistik. yazismadan bi sene sonra bulustuk....ikinci bulusma ilk bulusmadan 2 sene sonra oldu...yani bununla 4 sene gibi beraberdim...ve sadece ikikez bulustuk...bu yukardaki bahsettigim ise ikinci bulusmamiz....ama acaip baglandim buna ben, ilk bulusma olmadan bile fena baglanmistim...cok fazla arkadasim yoktu o zamanlarda biraz asosyal takilirdim....aile sorunlari ve birüsü piskolojik sorunlar yasadim (onun yüzünden degil onu tanimadan önce yasiyordum zaten bu sorunlari)...hic erkek arkadasim olmadi onu taniyana dek..... birazcik ilgi gösterince hemen baglandim her bulusmadan sonra biraz daha sogudum ondan...artik cevrem genis bircok arkadasim var ve ne kadar gereksiz birsey yasadigimi anladim ....

Son düzenleme:
sen kendin anlamışsın , görmüşsün zaten..
değmeyecek biri işte, sokaklarda çok var bunun gibilerden..

yolun açık olsun cnm..

hımm şimdi okudummm

o zaman gerçekten salla cnm inş seveceğin biri çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…