ayrildim ondan ve hic pisman degilim...bana yazmis seni seviyorum nasilsin diye ama kendinden tiksindirdi resmen igrenyiorum ondan artik[..ben onu temiz bi sevgiyle sevdim ama onun nieti hakkaten bozukmus
temiz sevgini hak edecek biriyle karşılaşırsınvereliniortak
böyle kişiliksiz,sapık ruhlu insanlar gerçek yüzlerini çok geç olmadan karşılarındaki insanlara gösterirler inşallaahlmaz:
yalnız ben olayı anlayamadım tam siz önce nerde tanıştınızki?ilkmi buluştunuz?daha önce görmedinmi onu yani?ay ne çok soru sordum bir andakafamçokkarıştı
olsun kiz, bak bununla nette tanistik. yazismadan bi sene sonra bulustuk....ikinci bulusma ilk bulusmadan 2 sene sonra oldu...yani bununla 4 sene gibi beraberdim...ve sadece ikikez bulustuk...bu yukardaki bahsettigim ise ikinci bulusmamiz....ama acaip baglandim buna ben, ilk bulusma olmadan bile fena baglanmistim...cok fazla arkadasim yoktu o zamanlarda biraz asosyal takilirdim....aile sorunlari ve birüsü piskolojik sorunlar yasadim (onun yüzünden degil onu tanimadan önce yasiyordum zaten bu sorunlari)...hic erkek arkadasim olmadi onu taniyana dek..... birazcik ilgi gösterince hemen baglandimher bulusmadan sonra biraz daha sogudum ondan...artik cevrem genis bircok arkadasim var ve ne kadar gereksiz birsey yasadigimi anladim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?