yalancıyım yardım edin bana

oregon_ozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
8
0
86
İstanbul
merhaba herkese ,

benim sorunum ben çok yalancıyım aileme eşime yalan söyledim onlar beni lise mezunu sanıyor yıllardır ama ben liseden terk açık liseden devam etmek istiyorum ama eşime söylemeye çekiniyorum ya beni sevmezse artık ya evliliğimizi sorgularsa yardım edin bana ne olur yardım edin

merhaba herkese ,

benim sorunum ben çok yalancıyım aileme eşime yalan söyledim onlar beni lise mezunu sanıyor yıllardır ama ben liseden terk açık liseden devam etmek istiyorum ama eşime söylemeye çekiniyorum ya beni sevmezse artık ya evliliğimizi sorgularsa yardım edin bana ne olur yardım edin

böyle bir şeyi nasıl sakladın ki ,baştan söyleseydin keşke lise mezunu olmamanın ayıbı yok ki

dışardan okusan bile esın anlamayacak mı

bu saatten sonra dürüstlük yapsan da acaba daha önce yalan söyledımı dıye sorgular durur eşin

Son düzenleme:
merhaba herkese ,

Ailen mi cocukken baski yapiyordu egitim konusunda?

neden sevmesnin ki,onca kadinlar var egitimini yarida birakmis ama seviliyorlar:9:

ailene neyse de eşinden nasıl sakladın bu durumu hiç merak etmedimi?

zor bir durum ama en kısa zamanda eşini al karşına anlat gerçekleri okumak istiyorum izin verirsen açık liseyi bitireyim de. okuma hevesine birşey diyebileceğini sanmıyorum eminim izin verecektir ama bunca zaman sakladığın için sana olan güveni sarsılabilir. Pamuk ipliğine bağlı bir durum. sürdürürsen elbet birgün karşına çıkar hemde en olmadık anda. Sürdürmeyip anlatırsan kırılabilir sana :50:

Allah kolaylık versin ama ne olursa olsun gerçeği anlatmalısın bence:26:

sadece bu mu yoksa bunun gibi evliliğini sorgulamasına sebeb olacak şeyler de var mı?
belki senin kadar önemsemez bunu.

Sonucuna katlanıp doğruyu söyleyin. Eşinizin size olan güveni yıllarca sakladığınız için sarsılır ama bunu paylaşıyor olmanız da bir nebze su serper. Onun yaşadığı kırgınlık da bu yalanın bedeli olarak sizin çaba harcamanız gereken bir şey zaten.

şuan üzüntümden ağlıyorum ama yapacak çok şeyim vardı zamanında ama aklım mı çalışmadı uğraşmakmı istemedim bilmiyorum sadece şuan çok pişaman olmam hersene kayıt zamanı yaşıyorum bu durumu söylesem mi söylemesem mi diye

eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyorum ona hiç bir konuda yalan söylemedim bu konu hariç herşeyin değişmesinden korkuyorum ne yapmalıyım

şuan üzüntümden ağlıyorum ama yapacak çok şeyim vardı zamanında ama aklım mı çalışmadı uğraşmakmı istemedim bilmiyorum sadece şuan çok pişaman olmam hersene kayıt zamanı yaşıyorum bu durumu söylesem mi söylemesem mi diye

eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyorum ona hiç bir konuda yalan söylemedim bu konu hariç herşeyin değişmesinden korkuyorum ne yapmalıyım

kaç yıllık evlısın bılmıyorum da sımdıye kadar neden sustun sımdı ne olduda anlatma geregı duydun

Olmaması gereken olmuş-olan olmuş.
Eğer tek dersten kaldıysanız eşinize söylemden kaydınızı yapın ve okumaya devam edin.
Fakat söylemeden o öğrenirse o zaman daha kötü olabilir, bilemedim.

Evet yapmışsın bir hata ama bence şimdi eşine söylesen çok büyük tepsi almazsın...Neden yalan söyleme gereği duyduğunu anlat.Uzun zamandır üzüldüğünü çok pişman olduğunu söyle...Eminim seni anlayacaktır.Sonrada başlarsın okumaya.Bitirirsin ne olacak ki...Hem ucunda ölüm yok...Ha ama başka yalanların da varsa onu bilemem....

Evet yapmışsın bir hata ama bence şimdi eşine söylesen çok büyük tepsi almazsın...Neden yalan söyleme gereği duyduğunu anlat.Uzun zamandır üzüldüğünü çok pişman olduğunu söyle...Eminim seni anlayacaktır.Sonrada başlarsın okumaya.Bitirirsin ne olacak ki...Hem ucunda ölüm yok...Ha ama başka yalanların da varsa onu bilemem....

yok sadece bu sadece okul mevzusunda yalan söyledim kendimi çok kötü hissediyorum inşallah bana karşı güveni sarsılmaz onu kırmak bana ölümden beter

eşine böyle bir yalanı söyleme gereği niye hissettin onu anlayamadım ben yani liseyi bitirememek büyük bir ayıp değil ki.evlendikten sonra açıktan okumayı düşünüyorum diyebilirdin
eşine başka konularda yalan söylemediysen eşinin kişiliğini bilmiyorum ama sen özrünü diledikten sonra bu olayın çok sorun olacağını sanmıyorum bence hemen söyle telafi et daha fazla uzatma

eğer eşinle problem çıkarsa ve senden soğuma sebebi olursa yalanın, bence sende bilmiyormuşsun gibi yap, açıköğretim fakülteye yazılacağım de ama lise diplomamı almadım daha gidip almam lazım diyebilirsin sonra da aaa ben mezun olmamışım, nasıl böyle bişe olur tek dersten kalmışım haberim yok de... sonra da liseni bitir cnm.

Yalan soyledınbır hata ama bunu hala ondan gızleyerek daha buyuk hata yapıyorsun başka şekılde öğrenmesı onu daha cok uzecek bence hemen bu gece ona soylemelısın sebeplerıyle

Nekada uzulecek nasıl tepkı verecek bunu yaşayack öğreneceksın

yalan söylemene birşey diyemiyeceğim nasıl bi durumdaydında söylediin?olan olmuş bence eşine doğruyu söyle çok büyütülcek bi konu değil bence anlayışla karşılar umarım...sende devam edersin okumana inş.

Hic vakit kaybetmeden esine soylemelisin ve korktugun gibi bir tepki almiycagini dusunuyorum once soyle gir konuya sana birsey soyleyecegim uzuleceginden bana kirilacagindan hatta kizacagindan korkuyorum canim bunu sana nasil soyleyecegimi bilmiyorum de ve bir yarim saat ayyyy nasil soylrtim de dur adam haliyle acaba neki diye meraklanacak ve hatta aklina kotu seyler bile getirebilir sen sonunda soylryyincede aaa bumuydu diye rahatlar.

Back
X