Yalanı ortaya çıkınca deliren sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi lampi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim :KK43:

resim problem değilde asıl problem YALAN söylemesi güven sarsıldımı ilerisi için zor olur...

Yalnız adamın küfürlerine karşı, konu sahibi de küfürle cevap vermiş.
Yani ikisi de normalde (ara sıra bile olsa) zaten küfreden insanlarmış, ki konu sahibinin de ağzından çıkabilmiş. (Konu sahibi, hayır ben tam bir küfür bakiresiydim ilk kez orda ettim demesin.)
Küfür eden insanları kınamıyorum, üslup meselesi, olabilir yani.
Ama bu durumda nispeten normalleştiği için artık "küfür yüzünden ayrılmak" nedeni işlevsiz kalıyor konu sahibi için.

Bunun haricinde, çekindiği için yalan söyleyen bir erkek, ne ilk ne de sondur. Attığı adıma kadar dürüst olan erkek zaten hint kumaşı sayılır, onu arıyorsan da, önce kendin hint kumaşı mısın ona bakmak lazım gelir.
Küfür bakiresiyiyim demeyeceğim daha önce farklı kavgalarda da bu tarz olaylar yaşadık. Ama haksızken , özür dileyeceği yerde küfür etmesi çok daha farklı değil mi ?

Sevgilin seni alttan almalıydı bence, sonuçta basit bir kıskançlık yaptığın şey ayrıcada sevgilin bekar bir erkek muhtemelen
merak edip bakmış olabilir, ben bile haber görsem bu konuda merak eder bir göz gezdirirdim ..
Sevgilinin tepkileri karakterini ortaya koymuş canım burada haklı haksız aramaktan çok sevgilinin tepkilerinden
doğru insan izlenimi vermediğini anlayabilirsin .
Ben de aynı şekilde konuştum onunla hem de küfür ettikten sonra neden böyle yapıyorsun sen haksızsın bana deseydin ki merak ettim baktım büyümeyecekti ben bile merak edip şöyle bi göz attım dedim ama o sakin kalıp özür dileyeceği yerde küfür etmeye çirkefleşmeye devam etti

uzgunum ama sizin yuzunuzden yalan söykemis
cunku siz muhtemelen her seyine karisiyorsunuz
bunalmis basi agrisin istememis yalan söylemis
küfür etmis cunku artik dayanma gucu kalmamis
patlamis
siz bunlari haketmissiniz benim gozumde
karsinizdaki erkege önce saygi duyun
özeline karismayin
oda size karismasin
cunku insanlar evli bile olsalar yinede herkesin bir özeli vardir
bu tip seyler insanlari yorar
saygiyi yokeder sevgiyi bitirir

5 yillik evliyim ve esimin internette nelere baktigini
sorgulayacak hak görmuyorum kendimde

Az önce 3 yıllık sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik ve ayrıldık. Bi sitede 2014 üm en sexy fotoğrafları tarzı bir paylaşım vardı. Ona bakıp bakmadığını sordum. Bana baktım ama işte yanımda arkadaşım vardı o açtırdı falan dedi çok üstünde durmadım. Daha sonrasında bilgisayarında gezinirken evde yalnız olduğu bi zamanda bakıldığını farkettim ona hiç bir şey söylemedim. 3-4 gün boyunca bu konuda hep ağzını aradım ama bana mükemmel bir şekilde yalan söylemeye devam etti. Sorun bakması değil böyle mükemmel şekilde yalan söylemesi. Daha sonrasında ona gördüğümü ve bana neden yalan söylediğini sordum. Resmen yalanını yakaladığım için deliye döndü. Küfür etmeye başladı. Ondan tek beklediğim özür ya da en azından bi kusura bakma çekindim tarzı bir şeydi. Olay daha sonra iyice büyüdü ikimizde çirkşnleştik ve ayrıldık. Sizce de haklı değil miyim :KK43:
baksa nolur yani hayatımızdaki erkekler hiç bişey görmediler ya sanki senin yerinde olsam bunu sormam bile daha kimbilir nelere bakmıştır canım sen takma bunları kafana hepsi bakıyo merak etme önemli olan icraat

uzgunum ama sizin yuzunuzden yalan söykemis
cunku siz muhtemelen her seyine karisiyorsunuz
bunalmis basi agrisin istememis yalan söylemis
küfür etmis cunku artik dayanma gucu kalmamis
patlamis
siz bunlari haketmissiniz benim gozumde
karsinizdaki erkege önce saygi duyun
özeline karismayin
oda size karismasin
cunku insanlar evli bile olsalar yinede herkesin bir özeli vardir
bu tip seyler insanlari yorar
saygiyi yokeder sevgiyi bitirir

5 yillik evliyim ve esimin internette nelere baktigini
sorgulayacak hak görmuyorum kendimde
Hayır her şeyine karışmıyorum aksine ilişkide sürekli bana karışan beni bunaltan o. Ama ben yine de ona yalan söylemedim. Kimse yalan söylenmeyi hak etmez. Yorumumuz çok acımasız olmuş

baksa nolur yani hayatımızdaki erkekler hiç bişey görmediler ya sanki senin yerinde olsam bunu sormam bile daha kimbilir nelere bakmıştır canım sen takma bunları kafana hepsi bakıyo merak etme önemli olan icraat
Zaten benim esas takıldığım şey bakmasından ziyade yalan söylemesi. Hatta yalan söyledikten sonra özür dileyeceği yerde küfür edip çirkefleşmesi

Yaptığının utanılacak birşey olduğunun farkında. Ama erkek milleti işte, ustalıkla yalan söyleseydi yakalayabilir miydin? Resmen edepsizik yapmış. Sessiz olun durulsun sular, elbet sizi arayacaktır. Barışırsınız barışmazsınız orası sizin bileceğiniz iş ama bir insanın esas kişiliği ya tatilde ya kavgada belli olur derler.

Yaptığının utanılacak birşey olduğunun farkında. Ama erkek milleti işte, ustalıkla yalan söyleseydi yakalayabilir miydin? Resmen edepsizik yapmış. Sessiz olun durulsun sular, elbet sizi arayacaktır. Barışırsınız barışmazsınız orası sizin bileceğiniz iş ama bir insanın esas kişiliği ya tatilde ya kavgada belli olur derler.
Çok teşekkür ederim. Pişman olacağını sanmıyorum ama:KK12:

"Yalanı ortaya çıkınca deliren sevgili" değil 'Yalanı ortaya çıkınca zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan sevgili' olmalıydı. Bu modelden çok var sanırım erkekler kendi suçlu olduğu halde karşı tarafı suçlayıp üste çıkmaya çalışıyor sebepsiz yere. Ayrılmanıza bir şey diyemem ama küfür etmesi çok saçma hem suçlu hem güçlü. :KK67:

Haklısın! sonuna kadar... küfür ne demektir ya?

Boşuna ayrılmışsınız .. Erkeklerinde bir özeli vardır .. Ne var yani bakmış gözü kaymış o anda utanmış yalan söylemiş sonra üstelemişsin oda mecbur devam etmiş .. Sonra ispat etmişsin o da sıkılmış bıkmış bağırmış çağırmış .. Arkadaslar hepimiz insanız erkek kadın fark etmez özelimiz olmalı .. Bu kadar abartırsan daha çok ilişkin biter .. Biraz rahat bırak erkeğini .. Tabiki kendinide

bir insanin o kadar ozeline girip, telefonlarini karistirmak, bilgisayarinda nelere baktigina bakmak ne kadar cirkin bir sey.
bilmemnenin en seksi fotograflarina bakmismis.. baksin ne var. sokakta da gozu kapali yurusun istiyorsun herhalde.
sanki yatakta yakaladin 2010un en seksi fotografindaki kizin biriyle. sen hic gazetede, internette, bilgisayarda yakisikli erkeklere bakmiyor musun? hic mi bakmiyorsun? begendigin hayran oldugun bir aktor yokmu, cok seksi dedigin hiccc bir erkek yok mu? ne gereksiz ne hayatina gereksizce mudehale ve hesap sorma, ustune gitme, buyutme sekli.
ikinci nokta, tartismanin, kavganin kufur vs cirkin bir sekilde sonuclanmasi.
bir insan kendini kavga ederken, ya da ayrilma asamasinda belli eder derler.
o da etmis iste.
hatanin baslangicini sen yapmissin, gerisini de o getirmis ve sonlandirilmis.

Yalanı yakalandığı için bağırması savunma mekanizması derim ama küfür çok daha kötü..

Ya peşin peşin diyecektiniz yada komple susacaktınız. Arkasından oyun çevirir biraz daha açığını bulurum gibi olmuş. O yüzden sinirlenmiş olabilir. Gerçi bitmiş artık,konuyu neden açtınız anlamadım ama.

Back
X