Yalanım yok, halim yok

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Mutsuzluktan ölünür mü.. Ölüyorum mutsuzluktan,neden bu kadar zor olmak zorunda, çok üzgünüm çok... Ailemi karşıma alarak çıkmıştım bu yola, göğsümü gere gere seviyorum diyerek, hiç bir şey istemeden hiç zorluk çıkarmadan, evliliğin çoğu masrafını üstlenerek evlenmiştim..Bu yuva olsun diye, tırnaklarımla kazımıştım.. Güçlü görünmeye çalışıyorum, öyle duruyorum.. Tükendim, bittim, yenildim bir ah etmiyorum.. İçimdeki yangın bir beni yakıyor.. Evet boşanıyorum.. Kadına değer vermeyen şiddet uygulayan bi insandan boşanıyorum.. Bekliyorum ya bekliyorum, affetmek için değil, pişman olduğunu görmek için bekliyorum, öfkeme yenildim demesini bekliyorum, ben ettim sen etme demesini bekliyorum, en azından bunu yapmasını bekliyorum, bu kadar da değil ya diyerek bekliyorum, bir özürü, pişmanlığı hak ettim diyerek bekliyorum... Yoruldum beklemekten.. Peki neden bu kadar acıtıyor..Ne zormuş insanın sevildiğini sanması, tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması..

Evvela bir silken kendine gel !
Forumda bir ton boşanmış ,boşanan kadın var. Değmeyen bir zavallı için ölmek ? Ölüyorum demek ?
Ölmek bu kadar basit bir şey değil.
Hepimiz severek evlendik , bir sürü fedakarlık yaptık ama olmadı.
Şükür Allaha ki boşanma gibi bir özgürlüğünüz var.
Şimdi üzüleceksiniz ama 5ay sonra bile yazdıklarınız için kendinize kızacaksınız.
Hayat biri için vazgeçilmeyecek kadar güzel .

Bende göğsümü gere gere sevdiğimi söyledim bütün sülelaye kabul ettirdim babamı karşıma aldım keşke yapmasaydım ne oldu biliyor musun? Evimize gelip beni insanları dinliyormuşum akıl alıyormuşum deyip terketti nişan olmadan kaçtı gitti. Çok zor Allah sabır versin. Emeklerine yanıyor insan

Sözün bittiği yer. Bu kadar umutsuz ve mutsuz etmeye kimsenin hakkı olmamalı. Acilen kendinize yeni bir hayat kurmalisiniz bir de psikiyatriye gidin

Ne kadar zaman oldu canım? Belki daha durumun ciddiyetini anlamamıştır. Affet diye demiyorum pişmanlığı gör ki yüreğine su serpilsin diye söylüyorum. Ya gerçekten biz o kadar fedakarız ki ama kıymet biliniyor mu asla, biz mutlu olmasını beceremiyoruz kendi başımıza.

Ne kadar zaman oldu canım? Belki daha durumun ciddiyetini anlamamıştır. Affet diye demiyorum pişmanlığı gör ki yüreğine su serpilsin diye söylüyorum. Ya gerçekten biz o kadar fedakarız ki ama kıymet biliniyor mu asla, biz mutlu olmasını beceremiyoruz kendi başımıza.
1 ay oldu..

Bende aynıyım.. Yalnızlık daha cok yalnızlık ve boşlukta boğuluyorum. İçimde garip bir acı var, bütün vucudumu sızlatan.. Sanırım kendime üzülüyorum, hatta sanırım acıyorum. Sonrada kendime kızıyorum. Dışarı cıkıyorum gezıyorum kurslara gidiyorum kendimi zorluyorum ama beynım düşünmeden durmuyor. Zamanla gecer Evet ama o zaman lütfen cabuk gelsın

Kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın söylemesi kolay diyebilirsiniz ama kendinizi zorlayın dimdik ayakta durun ona inat pişmanda olsa şiddetin affı olmaz ilerde daha büyük pişmanlıklar yaşarsınız çook iyi anlıyorum sizi insan en çok verdiklerine zamanına acıyor karşısında değmeyen birini görünce....Allah yardımcınız olsun.. Kadınların yüzde doksanı hep kullanılmış mağdur edilmiş kırıılmış paramparça olmuş şu rezil herifler yüzünden bu forumda daha iyi anladık ya ana babamızın binbir zorlukla büyüttüklerini elin adamları gelip hayatını mahvediyor bi şekilde şu mübarek ayda Allah hiç bi kadının ahını yanlarına bırakmasın

Onun o halini gormek istiyorsun sadece..
Af dilese ne degisecek? Pisman olsa kac yazacak.

Yapma arkadasim kendini bu dusuncelerle dibe cekme, degmez.
2 evladim var, bosaniyorum 3 yil oldu deliler gibi pisman, yalvariyor vs vs, bunlar benim yasadiklarima kefaretmi, hayir.
En azindan, zaman zaman acaba affetsemmi diyorum ki, ailemle zehirzemberek yasiyorum hayir diyorum donmeyecegim bitti.

Sizden ozur dilemiyor olmasi sizin icin + bir durum bana gore, en azindan acabalar fink atmiyor zihninizde.
Uzulmeyin bu kadar, cok zor lakin gececek...

Onun o halini gormek istiyorsun sadece..
Af dilese ne degisecek? Pisman olsa kac yazacak.

Yapma arkadasim kendini bu dusuncelerle dibe cekme, degmez.
2 evladim var, bosaniyorum 3 yil oldu deliler gibi pisman, yalvariyor vs vs, bunlar benim yasadiklarima kefaretmi, hayir.
En azindan, zaman zaman acaba affetsemmi diyorum ki, ailemle zehirzemberek yasiyorum hayir diyorum donmeyecegim bitti.

Sizden ozur dilemiyor olmasi sizin icin + bir durum bana gore, en azindan acabalar fink atmiyor zihninizde.
Uzulmeyin bu kadar, cok zor lakin gececek...
Çok haklısınız bazen bende bu durum benim için artı diyorum, en azından kafam karışmıyor diyorum.. Ama bu kadar rahat, vurdumduymaz, hem suçlu hem güçlü olmasını da hazmedemiyorum..

Pişmanım affet dese daha zor olacak, kafan karışacak.
Boşver sessizce defolup gitsin daha iyi..

Senin gibi hisseden kadın çok.
Hepsi elde edene kadar peşimizde deli divane.
Sonra bir rahatlama..
Davranış yetmemiş, şiddetle tüy dikmiş seninki..

Kolaylıkla atlatırsın bu zamanları inşallah..

aç eski konularını oku.
6 sayfa açtığın konu var 5 sayfası çok mutsuzum başlıklı
adam pişman olsa ne mutsuzluğa devam mı edeceksin?
Çok haklısın 3 gün iyiysek 10 gün kötüydük..işte şimdi de boşanma psikolojisiyle mutsuz oluyorum.. Ben galiba mutsuz olmaya geldim

Kadinin daha cok sevdigi iliskilerde boyle oluyor galiba.
Erkek daha cok sevicek ki mucadele edicek galiba bir de erkek kadinin sevdigini anlayinca rahatliyor ve bunu hatta kullaniyor.
Ya da erkegin kadindan maddi menfaati olucak kadindan maddi olarak gucsuz olacak ki alttan alsin.
Hayatin kurallari...
Allah yardimciniz olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Back
X