Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi olarak benden güçsüzdü.. Ama alttan almak yerine aksine hep beni ezmeye çalıştı.. Hayatın kuralları her zaman işlemiyor maalesefKadinin daha cok sevdigi iliskilerde boyle oluyor galiba.
Erkek daha cok sevicek ki mucadele edicek galiba bir de erkek kadinin sevdigini anlayinca rahatliyor ve bunu hatta kullaniyor.
Ya da erkegin kadindan maddi menfaati olucak kadindan maddi olarak gucsuz olacak ki alttan alsin.
Hayatin kurallari...
Allah yardimciniz olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
En azından şu kadarcık hayrım varmış.. Egosu totosundan büyük olan insan, bir kere buna yenilmiş de pişman olmuş.. Şiddet gibi bariz bir hata sonucu, kendi hatası sonucu biten evliliği için son çırpınışları yaptı.. O kadar da boş bi adamla evlenmemiş im ya diyeceğim.. Hatasının en azından farkında diyeceğim..Pisman oldugunu duysan nolcak?
Bos ver yaa.. caninin acisi gecmeyecek nasilsaEn azından şu kadarcık hayrım varmış.. Egosu totosundan büyük olan insan, bir kere buna yenilmiş de pişman olmuş.. Şiddet gibi bariz bir hata sonucu, kendi hatası sonucu biten evliliği için son çırpınışları yaptı.. O kadar da boş bi adamla evlenmemiş im ya diyeceğim.. Hatasının en azından farkında diyeceğim..
Maddi olarak benden güçsüzdü.. Ama alttan almak yerine aksine hep beni ezmeye çalıştı.. Hayatın kuralları her zaman işlemiyor maalesef
Kolayca birini bulabileceğini sanmıyorum.. Doğru düzgün işi yok ve pek o taraklarda bezi olmaz, bir kadının da ona geleceğini sanmıyorum, öyle tanışacak bir ortamı da yok... Evet dava açtım... Hiç olmadığım kadar kararlı olduğumu gördü.. Ki ben gelsin affedeyim demiyor.. İnsan bir özür diler ya, bi pişmanım der.. Egosunu, aklının önüne geçmiş.. Yuh diyorum artık..Genel de isliyor istisnalar vardir...
Ayriliklardan sonra erkekler kolayca birini bulabiliyor hatta bulmuyorlar da onlara gelenler oluyor zaten belki buna guveniyordur.
Ama bunun oteki tarafi var.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Maddi gucunuz varsa bosverin
Bir de ciddi olarak gideceginizden bahsettiniz mi cunku blofu anlayip nasilsa ayrilmaz diye rahat davraniyor olabilir.
Sakin olun cidden bu çok normal ben çok mutlu olacagınıza emınım o zaman pişman olması ya da olmaması umrunuzda olmayacak sadece nötr olacaksınız siz zarardan dondunuzMutsuzluktan ölünür mü.. Ölüyorum mutsuzluktan,neden bu kadar zor olmak zorunda, çok üzgünüm çok... Ailemi karşıma alarak çıkmıştım bu yola, göğsümü gere gere seviyorum diyerek, hiç bir şey istemeden hiç zorluk çıkarmadan, evliliğin çoğu masrafını üstlenerek evlenmiştim..Bu yuva olsun diye, tırnaklarımla kazımıştım.. Güçlü görünmeye çalışıyorum, öyle duruyorum.. Tükendim, bittim, yenildim bir ah etmiyorum.. İçimdeki yangın bir beni yakıyor.. Evet boşanıyorum.. Kadına değer vermeyen şiddet uygulayan bi insandan boşanıyorum.. Bekliyorum ya bekliyorum, affetmek için değil, pişman olduğunu görmek için bekliyorum, öfkeme yenildim demesini bekliyorum, ben ettim sen etme demesini bekliyorum, en azından bunu yapmasını bekliyorum, bu kadar da değil ya diyerek bekliyorum, bir özürü, pişmanlığı hak ettim diyerek bekliyorum... Yoruldum beklemekten.. Peki neden bu kadar acıtıyor..Ne zormuş insanın sevildiğini sanması, tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması..
Çok haklısınız bazen bende bu durum benim için artı diyorum, en azından kafam karışmıyor diyorum.. Ama bu kadar rahat, vurdumduymaz, hem suçlu hem güçlü olmasını da hazmedemiyorum..
Siz calisiyorsaniz ve o issizse siddeti bir guc gosterisi olarak ezilen yonunu bastirmak icin kullaniyor olabilir tabi ki yanlis ama bazen insanlarin akli boyle calisiyor.Kolayca birini bulabileceğini sanmıyorum.. Doğru düzgün işi yok ve pek o taraklarda bezi olmaz, bir kadının da ona geleceğini sanmıyorum, öyle tanışacak bir ortamı da yok... Evet dava açtım... Hiç olmadığım kadar kararlı olduğumu gördü.. Ki ben gelsin affedeyim demiyor.. İnsan bir özür diler ya, bi pişmanım der.. Egosunu, aklının önüne geçmiş.. Yuh diyorum artık..
Seni o kadar ıyı anlıorum ki.Kangrenlı parmagı kesmeden gecmez.Ardına bakma.Mutsuzluktan ölünür mü.. Ölüyorum mutsuzluktan,neden bu kadar zor olmak zorunda, çok üzgünüm çok... Ailemi karşıma alarak çıkmıştım bu yola, göğsümü gere gere seviyorum diyerek, hiç bir şey istemeden hiç zorluk çıkarmadan, evliliğin çoğu masrafını üstlenerek evlenmiştim..Bu yuva olsun diye, tırnaklarımla kazımıştım.. Güçlü görünmeye çalışıyorum, öyle duruyorum.. Tükendim, bittim, yenildim bir ah etmiyorum.. İçimdeki yangın bir beni yakıyor.. Evet boşanıyorum.. Kadına değer vermeyen şiddet uygulayan bi insandan boşanıyorum.. Bekliyorum ya bekliyorum, affetmek için değil, pişman olduğunu görmek için bekliyorum, öfkeme yenildim demesini bekliyorum, ben ettim sen etme demesini bekliyorum, en azından bunu yapmasını bekliyorum, bu kadar da değil ya diyerek bekliyorum, bir özürü, pişmanlığı hak ettim diyerek bekliyorum... Yoruldum beklemekten.. Peki neden bu kadar acıtıyor..Ne zormuş insanın sevildiğini sanması, tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması..
Hayır ayrıyız.. Ertesi gün davayı açtım zaten..Neden biliyor musunuz, sizi kaybetmekten korkmuyor . Bir ay uzun bir süre ,şiddet gördükten sonra hemen boşanma dilekcesini yolluyacaktiniz.
Aynı evde misiniz ?
Hayır ayrıyız.. Ertesi gün davayı açtım zaten..