sabahında öpüşüp koklaştığım sevgilimin yalanları, yanlışları ile akşamında ayrıldım... 1 buçuk yıl süren bi ilişkiydi ve işin kötü tarafı ilk sevgilimdi... ayrıntıya girmek istemiyorum ayrılma sebebimin...
kısaca bitti.. yanıldım, aldandım ayrıldım. diğer erkeklerde olmayan özelliklerin onda olduğnu sanmıştım... hiçbir farkı yokmuş
ayrılırken tokatladım, hakaret ettim... kime ediyodumki, koskoca bi duvar...
ben 21 yaşındayım, onla çıkana kadar herkesi geri çevirdim... biriyle çıkıp ailemi karşıma almak onlardan gizli birşey yapmak istemedim...şimdi üzülüyorum... ne yani??? bukadar herşeyden saklamak kendimi, bu acılar içinmiydi...
ve arkadaşlar inanmicaksınız... bugün ne yaşadıysam rüyamda gördüm... ama sabahında bilinçaltı görmüşümdür diye, ( çünkü kıskanç bi insanım ) rüyayı çok düşünmedim... hatta gördüklerimin rüya olduğuna sevindim... ama 3 saat geçmeden ne gördüysem yaşadım... ki normalde rüya gören bi insan bile değilim...
neyse işte canım çok yanıyor...
sorucaklar x nerde... içim acicak... canım yanıcak... boğazımda düğümlencek kelimeler...
gün gelicek belki facete sevgilisiyle görücem içim acicak...
yada bana yaşattıklarını aklıma getirip nefret etcem...
bilmiyorum nolur yardım edin... ilk ilişkim olduğu için bundan sonra hayatımda nolcak onu bile bilmiyorum... çok güzel şeyler yaşadık.. zorlukları beraber atlattık... kimsyi onu sevdiğim kadar sevmedim...
tüm erkeklerden ayırdım onu gözümde... ama olmadı... ne kendime güvenim kaldı ne aşka ne erkeklere...
offff offf. onunla biyerde bi şekilde karşılaşma ihtimali... yada o çok sevdiğim babasını biyrde görme ihtimali... delirtiyor bunlar beni...
çok güçsüz hissediyorumm... normalde herkes beni çok güçlü bi kız olarak bilirdi... şu halime bak yaa...
nolcak böyle arkadaşlar.. ayrıldım pişman deilim ama çok güçsüz hissediyorum... düşünmek istemiyorum... herşey acı veriyor bana... onla ilgili herşey... ilk sevgilim diye onnu unutamicakmıyım...
sevgi hemen bitmiyor ayrılsamda, bitmicekmi ???
dua edin arkadaşlar yalvarırım dua edin... tecrübelerinizden yardım edin![]()
![]()
![]()
aynı durum bnmde başıma geldi.sanırım ailenizi karşınıza aldınız.bende de aynı oldu bu yaşıma kadar bende kimseyle konuşmadım bende herkesi reddettim.ben onu hem ilkim hem sonum olarak görürken o beni kim bilir kaçıncı sırada görüyodu.neyse bnm bu konu yüzünden defalarca ailemle aram bozuldu.
ama ona hiç bişey olmadı o hiçbirzaman istifini bozmadı.bnmde hala içimde sevgi var gerçekten sevdiyseniz sevgi hiçbirzaman içinizde bitmez ama zamanla nasıl bi ateşi körüklemezseniz kendiliğinden söner gider ya onun gbi zamanla sevgi söner içinizde umarım allah karşınıza sevginizi hakedecek ve sizi gerçektenm sevecek birini çıkarır.bu konularada fazla takmayın.kafanızı başka şeylere verin gerçekten içinizdeki ateşi söndürceksniz emin olabilirsiniz.dualarım sizinle.bunu laf olsun diye söylemiyorum çünkü bende sizinle aynı durumdayım ve nasılki bnmde duaya ihtiyacım varsa sizinde olduğunu biliorum oyüzden umarım dualarımız sayesinde inşallah unutursunuz