yalanlar...

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
7 yıllık bir ilişki sonunda severek evlendım
Evlendıgım gunden ıtibaren 8 aydır.biz eşimle istanbulda yaşıyorduk.
AMA evlendıgım ılk andan itibaren ailesi sürekli telefonla baskı yapıp bizi bursaya
çağırdılar eşime babanın yanında çalış dediler.
ben istemedım tabi
ağladım sızladım yalvardım eşim beni dinlemedi
yumrugunu vurdu masaya ben oraya gıtcem orda çok maaş alcam dedi
para için mutlu yuvamızdan vazgeçti ve taşındık.
bize vaad edilen teklif şuydu.
+2500 tl maaş
+haftada 1 gün izin
+ve 6da çıkış
şimdi 15 gündür burdayız vee

ablası dediki maaş 1.500 tl verecek babam ben konuştum 2000 vercek dedi bu birinci yalan
15 gun oldu daha ızın kullanamadı bu ıkıncı yalan
6da çıkcak dedıler 6da cıkamıo bu ucuncu yalan

Son düzenleyen: Moderatör:
esını cok guzel kandırmıslar

aynen ama o hala kandırıldıgının farkında degıl ızın kullanamadıgı halde onları savunuyo
resmen kocamla aramı bozuyorlar
çok mutsuzum

tatlım kocan saf degıl ya herseyın farkında elbette ama aılesınden yedıgı kazıgın farkında oldugu ıcın ve kendıne yedıremedıgı ıcın sana bu sekılde yansıtıyor anlasana sende bu sure zarfında uzerıne gıdıp ıyıce kendınden uzaklastıracagına esının yanında ol yumusak ol kı esın hata yaptıgını ıyıce anlasın

Bismillah, daha 15 gün olmuş. Bi kaç ay geçsin hele bi. Ona da yazık, mutlaka pes edecektir. Bi sakin olun önce ortalığı velveleye vermeyin. Siz eşinizin üstüne gittikçe o ailesinin tarafına geçecektir.

Yoruldum, öldüm bittim dedikçe siz sakin sakin "ama bunu sen istedin bu senin seçimindi" gibi şeyler söyleyin. Sakın "bak gördün mü seni kandırdılar, hani izin hani maaş" tarzı şeyler söylemeyin. Kısacası yalnışı siz söylemeyin onun görmesini sağlayın.

Bismillah, daha 15 gün olmuş. Bi kaç ay geçsin hele bi. Ona da yazık, mutlaka pes edecektir. Bi sakin olun önce ortalığı velveleye vermeyin. Siz eşinizin üstüne gittikçe o ailesinin tarafına geçecektir.

Yoruldum, öldüm bittim dedikçe siz sakin sakin "ama bunu sen istedin bu senin seçimindi" gibi şeyler söyleyin. Sakın "bak gördün mü seni kandırdılar, hani izin hani maaş" tarzı şeyler söylemeyin. Kısacası yalnışı siz söylemeyin onun görmesini sağlayın.

:( evet 15 gun oldu ama hı ızın yok
maaş bellı degıl ve 6da cıkmıyo 3 tane yalan var 1 tane yalan olsa kabul etcem ama küllüyen yalan

:( evet 15 gun oldu ama hı ızın yok
maaş bellı degıl ve 6da cıkmıyo 3 tane yalan var 1 tane yalan olsa kabul etcem ama küllüyen yalan

Tamam haklısınız, yalan söyleyip getirdiler onu ordan ama diyorum yaaa bi sakin olun, siz söylemeyin, eşiniz de yakında farkedecektir.

haklısın ama sen bak gördün mü ailen seni kandırdı dersen eşinle kötü olursun eşin direkt ailesini savunmaya geçer karısına ailesi söz konusu olunca sen haklısın doğru söylüyorsun diyecek erkek azdır.o yakınmadan sen birşey söyleme bırak kendi gerçekleri görsün laf ettiği zaman bunu sen istedin diyebilirsin:31:

haklısın ama sen bak gördün mü ailen seni kandırdı dersen eşinle kötü olursun eşin direkt ailesini savunmaya geçer karısına ailesi söz konusu olunca sen haklısın doğru söylüyorsun diyecek erkek azdır.o yakınmadan sen birşey söyleme bırak kendi gerçekleri görsün laf ettiği zaman bunu sen istedin diyebilirsin:31:

tamam demıycem bakalım haklısınız

eşin farkındadır ama ,şöyle 1 ay dolsun..itiraz edecekse eder,o kadar da değildir herhalde..
vaadler gerçekleşmemiş..

Eline geçen parayı görsün, geçim sıkıntısını biraz yaşasın sizden daha önce isyan bayrağını çeker merak etmeyin. Size düşen sakin olmak. Eve verdiği para miktarını azaltırsa da sizde onun önüne sürekli aynı yemekleri koyarsınız. Elimden gelen bu kocacım bu parayla bu kadar oluyor dersiniz. Tabii bu dediklerim eski maaşından daha az alırsa geçerli.

Back
X