Yalanlarindan biktim

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba kafami karistiran abarttim mi diye dusundugum bi konuyu sizinle paylasmak istiyorum
Sevgilim 2015 girisli 2018 mezunu universteden
2017 yilinda bi sevgilisi oldugunu 2018 nisanda bittigini soylemisti
Dun telefonun daki resimlere bakarken birine facede bir resmjn ekran görüntüsü attigini gördüm resmin ustunde de whatsapp dan bir mesaj isim "AŞK" Diye kayitli ve bu resim 2016 ya ait . Hic bi açıklamasi yok soyledigine gore o mesaj eski sevgilisine ait yani bana söyledigi . Ama arada 1 sene var ve bana soyledigi kiz açik bu resimdeki kapali neymis sonradan acilmis ama neden 2016 da oyle bi mesaj varmis bilmiyomus hatırlamıyormuş. Sorun sevgilisi olması degil bu kadar basit bi konuda yalan söylemesi ve bahaneleriyle resmen cocuk kandırır gibi beni kandirmasi . Daha oncede bi cok yalani oldu Tartistij sizce benmi abartiyorum gulup gecilcek bi konu mu ?

Erkekler tarihlere çok önem verip dikkat etmiyor bizim gibi
Yalan değil yanlış hatırlama olabilir
Bana da ne zaman boşandın diyorlar, kimine 5 sene kimine 6 sene diyorum. Oturup onu hesaplayamıyorum.
Takılmayın.

gereksiz takılıyorsunuz bence, geçmiş bitmiş ne önemi var şimdi bunları konuşmanın.sizden önceki mevzular.bana sorsan ben de hatırlamam hangi tarihte kim vardı.Benim hayatımdaki insana geçmişimin hesabını vermek zorunda bile değilim ki.Geçmiş adı üstünde.

Bi kadın bişeye takılıyorsa bunda kesin bişe vardır

yalanlarindan biktiginiz birini hayatinizdan bir zahmet cikarin..
kim oldugu muhim degil, sevgili olur kardes olur dost olur yeri gelir anne baba olur cikarirsin uzak durursun.

israrla duzeltmeye calismazsin, kendi iyiligin icin.

Süreklı yalan soluosa be ısın var daha onunla.

Yalanci insandan uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…