slm kıslar inan o kadar yalnız hissediyorumki kendimi kimseye anlatamıyoru. eşimle konuşmak istiyorum sorunlarımızı cözelim diye amannn sus diyor sadece yoruldum artık tahammülüm kalmadı. bizim maddi sıkıntılarımız var ewlendiğimiz günden beri dügünü herşeyimi eşim yaptı snra işsiz kaldı ve borclar cogaldı 3 yıllık ewliyiz ve 1,5 yaşında kızımız war hala borc ödüyoruz olsun dedim bi gün biter nsl olsa dedim ve ben bunları son 1 yılda ögrendim ben hariç herkes biliomuş kaynanamla saklı gizli cewirmişler snra ögrendim yıkıldım tabii ama borca deil bana deilde annesiyle derdini paylaştıgı için daha bir cok böle yalanı oldu şimdi ona ne sölese belkide dogru olsa inanmıyorum hep içimde bi şüphe şimdi ailesiyle görüşmüyorum o da görüşmedigini sölüyor ama inanmıyorum tabii eşim beni cook sewerdi ama şimdi bilmiyorum beni cook üzüyor kırıyor ilgilenmiyor işten geliyor bilgisayarın başına geçiyor bizimle wakit bile geçirmiyor netten iddia oynuyo yeter artık bırak bizimle ilgilen diyorum kızıyor arada yalanlarını yakalıyorum nabıcagımı bilmiyorum borcum war diye bagırıp cagırıyo ama paralar nere gidiyor bilmiyorum bana yardım edin lütfen nabıyım nasıl dawranıyım bende mi onunla ilgilenmeyim bilmiyorum ne yapayım şaşırdım