- Konu Sahibi afrikalikezban
merhaba kızlar 1 yıllık ilişkim yaklasık 1 ay oncesınde bıttı bıtırmem şarttı gereklıydı ve dogru karardı... Birlikte oldugum kişi evliydi fakat ben bırlıktelıgımızın en guzel aylarında 3. aya kadar boyle bır gercekten haberdar değildim tesadüfi ögrendım bu durumu belkı bana anlatacaktı yada ben ögrendım tesadüfi sekılde sorguladıgım bu değil kesınlıkle . bu kişi eşinden ayrıydı zaten sonrasında ogrendım anlattı 1 yıldır eşiyle ayrıydı ustelık ıkı evladı varmıs
öyle buyuk şok etkısı oldu kı benım ıcın ınanılmaz.. ayrıldım kesınlıkle olmayacagını soyledım haftalarca pesımden kostu zaten bosanıcaz ben o kadınla asla yapamam yıllardır bu boyle sureklı cocuklarım ıcın tekrar barıstım ama yok artıkkaldıramıyorum vs bırton acıklamalarda bulundu bende sevdıgım ıcın bır fedakarlık yapmam gerekıyorsa tmm dedım kendı kendıme sabırla bekleyecegım ... ama her geçen gün farklı yonlerını gormeye basladım bir yalan makınası oldugunu dusunuyorum kesınlıkle sucladıgım ıcın degıl suanda gerceklerı daha ıyı gordugum ıcın o zamanlar kör aşık oldugumdanmıdır nedir herşeye gozum kapalıymış
neyse aylar ayları kovaladı ılk 5 ayımız o kadar guzeldı kı devlerın askı gıbıydık ılglı alaka saygı sevgı vs vs ama ne olduysa su son 2-3 ayda oldu benım tanıdıgım adam yavaş yavaş bir canavara donusmeye basladı ben alttan aldıkca uste cıkmaya calıstı kırdı bagırdı cagırdı artık dayanacak gucum yoktu sevdıgımden vazgecemıyordum ... ve bırgun rutin br kavgamızın ardından 2-3 gun konusmadık sonrasında bı msj geldı telefonumu ben cocuklarım ıcın donmek zorundayım dedı ama bunu cok farklı ve kırıcı bır mesajla yazdı yazamıyorum suanda burada detayı ve sonrasında aradı kin ve öfke dolu gıbıydı ve ben hıcbırsey dıyemıyordumm o sırada kafamda dolanan tek dusunce lanet okudugu beddua ettıgı hakkını haram zıkkım ettıgı hayatını zındana cevırdıgını gecmısını gelmısını zıyan ettıgını dusundugu kadına nasıl gıdebılırdı ??? ben bu kdr ona değer verırken bu denlı severken neden nasıl donebılır dı ? acaba cok deger verdıgım onu herseyıyle sahıplendıgım ıcın mıydı ? bu ... sonrasında tmm dedım gerekırse kalbımı acar içine kayayı koyarım ama genede vazgecerım dedım tmm dedı ve kapadık ... aradan 10 gun gectı her zaman yaptıgı gıbı sacma bır mesajla döndü gece karısıyla cocuklarıyla sabahı ıse bana msj atıyor nevrim döndü nevrimm ... benı dusurdugu durum konum o kadar ıtıcı geldıkı ıcımde yanan ateşle bırlıkte ne gelıyorsa soyledım klufur hakaret dgl kesınlıkle ... gece bırdaha arada duzgun konustum ama o an o kadar kin ve öfke doluydumkı sert sert konustum yuzune vura vura herseyı aglamaya basladı ben senı ölene dek sevıcem vs vs neler neler söyledı tabı hepsı gozumde yalan benım o andada oyleydı sımdıde oyle ....
sizce gercekten kandırıldım mı ?? yada g.tüne güvenemeyıp yenı bır yuva yenı masraflar vs korktugu ıcınmı boyle oldu cocuklarını dahı kabul etmısken bennn .....

sizce gercekten kandırıldım mı ?? yada g.tüne güvenemeyıp yenı bır yuva yenı masraflar vs korktugu ıcınmı boyle oldu cocuklarını dahı kabul etmısken bennn .....