Arkadaşlar bir boşluktayım sanki.Çünkü çok yalnızım.Bir şeyler paylaşacak sürekli bir arkadaşım yok.O veya bu sebepten.Sevgili de yok.Şuanda tek düşündüğüm şey kpssyi kazanıp(öğretmenim) işime dört elle sarılmak.Yalnızlığımı anca bu şekilde kapatabilirim.Bu yüzden sınava hazırlanıyorum ama nasıl anlatsam,bugün pazar ve ben evdeyim.Kalkar kalkmaz içimi tuhaf bir duygu sardı can sıkıntısı mı bilmiyorum bilgisayarın başına geçtim facebooka baktım vs. bir kaç paylaşım,herkes kendi hayatını yaşıyor,dışarıda benim dışımda akan bir hayat var.Hiçbir şey tat vermiyor.
Ve bunlar motivasyonumu düşürmüyor değil.Bazen kafamı boşaltacak deşarj olacak birşeyler yapmak istiyorum.Tek başıma nereye kadar!! 27 yaşındayım dershaneye gidiyorum kpssye hazırlanıyorum bahanesiyle hep evdeyim.Hala ana kuzusuyum tabiri caizse,en iyi arkadaşım annem çarşıya bilr annemle çıkıyorum.Gidecek bir yer yapacak bir şeylerim yok.Nasıl zihnimi boşaltıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum aslında bunları düşünmek yerine kendimi derslere vermeliyim çünkü sınava az kaldı ama en iyi paylaşılacak yerin sizler olduğunu düşündüm.
Ve bunlar motivasyonumu düşürmüyor değil.Bazen kafamı boşaltacak deşarj olacak birşeyler yapmak istiyorum.Tek başıma nereye kadar!! 27 yaşındayım dershaneye gidiyorum kpssye hazırlanıyorum bahanesiyle hep evdeyim.Hala ana kuzusuyum tabiri caizse,en iyi arkadaşım annem çarşıya bilr annemle çıkıyorum.Gidecek bir yer yapacak bir şeylerim yok.Nasıl zihnimi boşaltıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum aslında bunları düşünmek yerine kendimi derslere vermeliyim çünkü sınava az kaldı ama en iyi paylaşılacak yerin sizler olduğunu düşündüm.