yalnış pozitif çıkarmı?

narin_yarim

allahim sen bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
179
2
316
benim adet gunum 20 aralikti, adet gunu idrarda test yaptim negatifti. ben gec yumurtluyorum belkide ondandir diye dusundum ve 22 aralik yine test yaptim ve pozitifti 2 cizgi yani biri cok az belirgindi dayanamadim 23 aralik yine test yaptim hemde degisik markalardan hepsi cift cizgi 2 cizgi daha belirgin cikti. o kadar mutluydum ki emin olmak icin kan testi yaptirdim ve sonuc negatifti
eve gelince yine idrar testi yaptim pozitifti bugun sabah yine ne olur ne olmaz diye idrarda yaptim oda pozitifti.
ben aslinda bu testlere hic guvenmezdim ama belirtilerim beni cok sasirtiyor:
tam 1 haftadir goguslerim sisti agrimaya basladi (ilk kez )
akintim var (eskiden hep kuru olurdu)
kasiklarimda cok agri var gelip gidiyor (eskiden adetten 1 gun once veya adet gunu olurdu ve hic ara vermezdi)
kabizlik vardi 3 gundur normale ddondu
bunlarida ekleyim:
adetim gecikti (gerci adetim hep bir hafta falan gecikir gec yumurtluyorum)
tuvalete sik-sik gidiyorum (2 ay once sistit olmustum belkide onun etkisindendir)
benim durumumda olanlar varmi ? lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var.

benim adet gunum 20 aralikti, adet gunu idrarda test yaptim negatifti. ben gec yumurtluyorum belkide ondandir diye dusundum ve 22 aralik yine test yaptim ve pozitifti 2 cizgi yani biri cok az belirgindi dayanamadim 23 aralik yine test yaptim hemde degisik markalardan hepsi cift cizgi 2 cizgi daha belirgin cikti. o kadar mutluydum ki emin olmak icin kan testi yaptirdim ve sonuc negatifti
eve gelince yine idrar testi yaptim pozitifti bugun sabah yine ne olur ne olmaz diye idrarda yaptim oda pozitifti.
kasiklarimda cok agri var gelip gidiyor (eskiden adetten 1 gun once veya adet gunu olurdu ve hic ara vermezdi)
bunlarida ekleyim:
tuvalete sik-sik gidiyorum (2 ay once sistit olmustum belkide onun etkisindendir)

Canım doktorlar idrar testlerine pek güvenmiyorlar.. Çünkü hassasiyetleri çok fazla değil ve aldığın ilaçlardan etkilenebiliyorlar. Birkaç testte birden çift çizgi çıktı diyorsun fakat kanda negatif. Bence kan testini başka bir yerde tekrarlat o zaman emin olabilirsin. güvenilir ve büyük bir yerde yaptır testini.

slm canım bencede kan testini tekrarlat o zaman emin olursun.farklı farklı testlerde denedim diosun hepside bozuk çıkacak değilya ilginç

sence hamile degilmiyim. inan bende kan testi negatif cikinca nasil uzuldum cunki kan testi daha guvenilir ama eskiden idrar testleri hic pozitif cikmazdi bugun sabah en guvendiyim testi aldim o da pozitifti.

sence hamile degilmiyim. inan bende kan testi negatif cikinca nasil uzuldum cunki kan testi daha guvenilir ama eskiden idrar testleri hic pozitif cikmazdi bugun sabah en guvendiyim testi aldim o da pozitifti.

canım şimdi idrar testlerini bir kenara bırak bence ve güvenilir bir yerde kan testini tekrar yaptır... Kan testlerinde de bazen özensiz davranıp yanlış sonuç verebiliyorlar.. hatta geçenlerde burada yazmıştı bir arkadaş... Kan testine pozitif demişler sonra telefon edip pardon karışmış testler sizinki negatif demişler...

canım bence bikaç gün bekle olmassan tekrar kan testi yaptır kan testinin kesin sonuc vermesi gerekir inşallahta hamilesindir

slm canım bencede kan testini tekrarlat o zaman emin olursun.farklı farklı testlerde denedim diosun hepside bozuk çıkacak değilya ilginç

bende onun icin soyluyorum bugune kadar yaptigim testleri hep gozumun icine sokardim ama hic silik bile cikmazdi. gunese tutardim eskiden neler neler yapardim ama hep karbeyaz cikardi. bu kezde ilk pozitif ciktiginda inanamadim testi yaparken bile ben ne zaman cift cizgiyi gorucem diye kendi kendime sordum. bide baktim kizariyor olamaz dedim sonra kalktim erkenden yaptim oda cikinca sevindim ama galiba bosuna senağlama

dogrusu yarin yaptirayim isterdim ama yarina misafirlerim var esime soyledim belki yarin yaptirayim diye baktim cevap vermedi bende vaz gectim

canım bence bikaç gün bekle olmassan tekrar kan testi yaptır kan testinin kesin sonuc vermesi gerekir inşallahta hamilesindir

inan ben o kadar emin degilim hamile olduguma kan testi negatif idrar testi pozitif cikanlarin yazilarinin okudum hic biri hamile degilmis yinede icimde bir umut var
kan testimi tam 20 dakikada yapti.

tatlım bu yaşadığını kimbilir kaç kere yaşadım allah bilir
sonunda hamileyim allaha şükür ama inan testleri yapotım silik çıktı ciddiye almadım iyice geçince gittim doktoraa yani seni anlıyorum ama bu testler beni cidden çok yanılttıı

canım inşallah hamilesindir.
yanlız
idrar testlerri rahimde bulunan kistleri bebiş olarak yorumlaayabiliyor aklında bulunsun.ama belirtilerin ve adet gecikmesi çok önemli bir belirti.güvenilir bir yerde tekrar kan testi ve muayene olmanı tavsiye ederim
güzel haberlerini bekliyorum.

bunlarida ekleyim:

Canim bu idrar testleri yanlislikla Negativ gösterebiliyor ancak yanlislikla Positiv gösterme ihtimali neredeyse sifir diye okumustum ben. Üstelik üst üste kactane test yapmissin ben hepsininde yanlis ciktigini sanmiyorum! bence bu kan testinde bir yanlislik yapilmistir. Baska bir doktora gidip tekrar kan testi yapdir canim. Cünki idrar testi üst üste Positiv gösterdiyse 99.99% hamilesindir. Hadi insalllah

benim b hcg 3saat sonra almıştık sonucu sizin nasıl 20dk da oldu? bence başka bir yerde testi tekrarlatmadan önce doktora gidin buraya yazdıklarınızı anlatın.bebişin seninledir umarım

Narin Yarim, bence sen hamilesin kuzum. En dandik test markası bile pozitif çıkıyorsa yanlış olması mümkün değil. Negatif çıktığında yanlış olabiliyor ama pozitif asla yanılmaz. Eğer dış gebelik falan değilse yada hormonlarını hamilelik dışında başka bir sorun yükseltmediyse. Bence mutlaka başka bir yerde daha kan testi yaptır. Ben hiç kan testi falan yaptırmadım. ıki hamileliğimi de adetime 10 gün varken o dandik testler sayesinde öğrendim. adetimi 1 hafta geçince de direkt ultrasona girdim. ıstersen kan testi yaptır istersen bekle. O beklemek insanın ömründen ömür götürüyor onu da biliyorum ama yapacak birşey yok.

Arkadaşlar bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyormu ama
kızım karnımda 10 haftalık (regl düzensizliğim var hamile olduğumdan haberim yok)
şüphelenip gittim eczaneden 2 tane birden idrar gebelik testi aldım 2side negatif gösterdi tek çizgi yani..
ardından kan testi yaptırdımda belli oldu.. bence idrar gebelik testine çok güvenmeyin derim.. sevgiler..

cnm senı uzmek ıstemem ama bı kere bendede pozıtıf cıkmıstı ama malesef yanlıs cıkmıs ınsallah hamılesındır

Back
X