- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
ben cesaret ettim sözü attım hemde onca yaşanmışlığa rağmen. Ama hala seviyorum
Uzaklastir kendini ondan bi bağlantın kalmasın görüşme onla da mutlu olmayacaktın sonuçta soz attiysan baya bisey olmuştur belki de sevgi sandığın bi takintidir di mi ? Ve zamanla geçecek belki de. Onla mutlu olamazdın ama şimdi onsuz belki mutlu olabilirsin yani bi ihtimalin var artık
Keşke dediğin gibi kolay olsa, inan öyle acı çekiyorum ki anlatamam. O kadar yaşanandan sonra
boşanmış kadın gibi kaldım ortadao da benim gibi çok acı çekiyormuş. İnsan elindekinin kıymetini bilemiyor
ne yazık ki...
Anlattığın şeyler günlük yaşantı ile tutarlı değil biliyorsunuz değil mi?
Duygusuz olmak gerek sizin dediğiniz gibi bir anda atıvermek için.
Bizi çoğu zaman üzen şeyler gereksiz şeylere anlamsızca yüklediğimiz anlamlardır.
Hayatın bu gerçekliklerini göz ardı edip de büyük konuşmak kolay gelebilir size.
Bence 100 kere düşünüp bir defa söylemeli ve uygulamaya geçilmelidir.
Anlattığın şeyler günlük yaşantı ile tutarlı değil biliyorsunuz değil mi?
Duygusuz olmak gerek sizin dediğiniz gibi bir anda atıvermek için.
Bizi çoğu zaman üzen şeyler gereksiz şeylere anlamsızca yüklediğimiz anlamlardır.
Hayatın bu gerçekliklerini göz ardı edip de büyük konuşmak kolay gelebilir size.
Bence 100 kere düşünüp bir defa söylemeli ve uygulamaya geçilmelidir.
okuyunca okadar yakından tanıdığım bi insan geldki gözümün önüne bi insan ancak bukadar güzel anlatabilir dedim için mükemmel bi gözlem fevklade bi anlatım paylaşım için sonsuz teşekkürler
iş mecburiyete döner ve mecburiyetle birinin yanında olursanız, işin tüm keyfi kaçar zaten, iki taraf içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?