yalniz degilsiniz!!! ve tabi ki cesaret

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
Arkadaşlar öncelikle söyleyeceklerimi küstahlık olarak algilamanizi istemem ben bi Cok gozlemden edindiğim bilgileri anlatacağım. Sizin erkek arkadaşınızla bi Cok yaşanmisliginiz ve çekindiğiniz şeyler olabilir bunun yüzünden ondan ayrilamiyo ve bu ezikliğin altında tükeniyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yasanmisliklar yüzünden ondan ayrilamiyo ve hala kendinizi onu sevdiginize inandırmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bi evlensek herşey bitecek zannediyor olabilirsiniz. Ama bu çoğu zaman mümkün değil. Onunla sorunlarınızı asacaginizi düşünmek çoğu zaman ise yaramıyor sorunların biri bitse öteki başlıyor lütfen kendinizi onların himayesinde hissetmeyin tehditlerinden korkmayın sevmiyosaniz mutsuzsaniz ayrilin! Karşıniza ondan sonra çıkacak adam gibi adam olduğunu düşündüğünüz kişiye olanları ondan önce siz anlatin tehditlere pabuç bırakmayın. Sizi mutlu edeceğine inandığınız adam gibi adam olan kisi zaten günümüz şartlarını kiz erkek ilişkilerini düşünüp sizi anlayisla karşılayacaktır. Çevremde insanlarin bu sebeplerle aglamalarina dayanamıyorum sizlerden de böyle şeyler yasayanlar olduğunu gördüm dürüstluk büyük bi erdemdir unutmayın. Hayatınızı bi kişiye odaklamayin. Dürüst olmak pişmanlığı itiraf edebilmek sizin sandiginizdan Cok daha önemli buyuk olumlu sonuçlar çıkaran erdemler unutmayın

ben cesaret ettim sözü attım hemde onca yaşanmışlığa rağmen. Ama hala seviyorum

Uzaklastir kendini ondan bi bağlantın kalmasın görüşme onla da mutlu olmayacaktın sonuçta soz attiysan baya bisey olmuştur belki de sevgi sandığın bi takintidir di mi ? Ve zamanla geçecek belki de. Onla mutlu olamazdın ama şimdi onsuz belki mutlu olabilirsin yani bi ihtimalin var artık

Keşke dediğin gibi kolay olsa, inan öyle acı çekiyorum ki anlatamam. O kadar yaşanandan sonra
boşanmış kadın gibi kaldım ortada o da benim gibi çok acı çekiyormuş. İnsan elindekinin kıymetini bilemiyor
ne yazık ki...

okuyunca okadar yakından tanıdığım bi insan geldki gözümün önüne bi insan ancak bukadar güzel anlatabilir dedim için mükemmel bi gözlem fevklade bi anlatım paylaşım için sonsuz teşekkürler

Anlattığın şeyler günlük yaşantı ile tutarlı değil biliyorsunuz değil mi?
Duygusuz olmak gerek sizin dediğiniz gibi bir anda atıvermek için.
Bizi çoğu zaman üzen şeyler gereksiz şeylere anlamsızca yüklediğimiz anlamlardır.
Hayatın bu gerçekliklerini göz ardı edip de büyük konuşmak kolay gelebilir size.
Bence 100 kere düşünüp bir defa söylemeli ve uygulamaya geçilmelidir.

evet acı cekıyodur ama beraber olsanız gene aynı sorunları yasayacaksınız daha mutsuz olacaksın bunu bilmen lazım

bi psikolaga gitsen ya onu degiştırmeye calişmanı ya da ayrılmanı söyleyecek senın mutlulugun için ve bu dediğim herseyin birebir yasanmıs sekli var hayatta sizi inandırmak için yemin etmem gerekir mi?

bi psikolaga gitsen ya onu degiştırmeye calişmanı ya da ayrılmanı söyleyecek senın mutlulugun için ve bu dediğim herseyin birebir yasanmıs sekli var hayatta sizi inandırmak için yemin etmem gerekir mi?

okuyunca okadar yakından tanıdığım bi insan geldki gözümün önüne bi insan ancak bukadar güzel anlatabilir dedim için mükemmel bi gözlem fevklade bi anlatım paylaşım için sonsuz teşekkürler

evet canım bunlar gercekten gözlem yani düşüncelerimi degil gözlemlerimi yazdım büyük konusma degil kesinlikle akadasımız inanmamiş ama böyle bi durumla karsılasmadiğiiçin ya da öz guven eksikliğinden kaynaklandıgını düşünüyorum onun da . b en tesekkür ederim sözlerin için ne demek canım rica ederimm

iş mecburiyete döner ve mecburiyetle birinin yanında olursanız, işin tüm keyfi kaçar zaten, iki taraf içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…