- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Arkadaşlar öncelikle söyleyeceklerimi küstahlık olarak algilamanizi istemem ben bi Cok gozlemden edindiğim bilgileri anlatacağım. Sizin erkek arkadaşınızla bi Cok yaşanmisliginiz ve çekindiğiniz şeyler olabilir bunun yüzünden ondan ayrilamiyo ve bu ezikliğin altında tükeniyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yasanmisliklar yüzünden ondan ayrilamiyo ve hala kendinizi onu sevdiginize inandırmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bi evlensek herşey bitecek zannediyor olabilirsiniz. Ama bu çoğu zaman mümkün değil. Onunla sorunlarınızı asacaginizi düşünmek çoğu zaman ise yaramıyor sorunların biri bitse öteki başlıyor lütfen kendinizi onların himayesinde hissetmeyin tehditlerinden korkmayın sevmiyosaniz mutsuzsaniz ayrilin! Karşıniza ondan sonra çıkacak adam gibi adam olduğunu düşündüğünüz kişiye olanları ondan önce siz anlatin tehditlere pabuç bırakmayın. Sizi mutlu edeceğine inandığınız adam gibi adam olan kisi zaten günümüz şartlarını kiz erkek ilişkilerini düşünüp sizi anlayisla karşılayacaktır. Çevremde insanlarin bu sebeplerle aglamalarina dayanamıyorum sizlerden de böyle şeyler yasayanlar olduğunu gördüm dürüstluk büyük bi erdemdir unutmayın. Hayatınızı bi kişiye odaklamayin. Dürüst olmak pişmanlığı itiraf edebilmek sizin sandiginizdan Cok daha önemli buyuk olumlu sonuçlar çıkaran erdemler unutmayın