• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalniz gel diyen baba.

Sahsyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
55
41
3
36
Merhabalar. Benim esimin babasiyla arasi iyi degil. Biraz anormal bir adam. Bir baltaya sap olamamis. Yillarca hic samimiyetleri olmamis. Ayni evde iki yabanci gibi yasamislar hatta donem donem uzun kuslukleri olmus. Biz evlendikten sonra resmi de olsa gel git kör topal bir iliskileri oldu. Havadan sudan gundemden konusmaktan oteye gecemeyen bir konusma sohbet yani.

Gecen gun esimi aramis. Aksama evine cagirmis. Esimin annesi sehir disinda. Evde yalniz yani su an. Ama yalniz gel demis. Beni istemiyor yani. Esim bir kere bile yalniz gitmedi. O aksam isim var deyip ertelemis. Ama tekrar tekrar cagirmis. Siz soyleyin Allah askina. Bu adamin amaci ne. Ben esimi yalniz gondermek asla istemiyorum. O da yalniz gitmek istemiyor zaten.

Bu devir de her şey olabilir eğer eşiniz yalnız gitmek istemeyecek kadar tedirgin oluyorsa bence de gitmesin

Gitse ne olur, neden önyargı?

Şu ana kadar öyle bir ilişkileri olmasa da baba-oğul kalmak istemiş olabilir.

Özel birşey konuşacaktır diye düşündüm.. bu kadar aynı yerde yalnız kalinamayacak biri ise keşke hiç görüşmese..

Özel birşey konuşacaktır diye düşündüm.. bu kadar aynı yerde yalnız kalinamayacak biri ise keşke hiç görüşmese..
Hic hic istemiyor zaten esim gitmek. Tekrar arayip cagirmis. Yalniz gel demesine ragmen birlikte gidelim dedi esim. Babasi beni gordugunde ne yapacak bilmiyorum.

Esim kendisine zarar verebilecegini bile dusunuyor. Dogrudan soylemiyor ama saka yollu ima ediyor. Babasi yatili olarak psikolojik tedavide gordu bir donem. Gercekten normal degil

Ne yalnız ne birlikte gitmeyin o halde. Çok istiyorsa dışarıda görüşün diyecektim ama yazarken ben bile tedirgin oldum.

Siz kapida durun esiniz girsin baktin gurultu patirti mudahale edersin
Ama nasil arkadasiyla gitsin o beklesin kapida
Belki adam sadece ogluyla dertlesecek helallesecek borc isteyecek veya vasiyet edecek

Bence yalniz gitsin. Napabilir ki adam? Benim esimin babasi da psikolojik tedavi gordu yatarak, ben tek basima ziyaretine giderdim o donemde,klinige de gittim hatta, bir odada bas basa gorusuyorsunuz. Bir sey olmaz korkacak ne var ki

Esim kendisine zarar verebilecegini bile dusunuyor. Dogrudan soylemiyor ama saka yollu ima ediyor. Babasi yatili olarak psikolojik tedavide gordu bir donem. Gercekten normal degil
Eşinizi siz mi koruyacaksınız ki... Yapmayın allah aşkına. Bu kadar korkulacak bir adamsa hiç gitmeyin ayrıca kayinvalidenizi denk adamla bırakmayın.

Belki Evi çok dağınık ondan yalnız çağırıyor olamaz mı belki para isteyecek hemen aklınıza öldürecek gelmesi beni şaşırttı

Eşinizin çekincesi varsa yalnız gitmesin. Adam pek sağlıklı değilmiş anlaşılan. İki sene önce bir öğrencimin babasını dedesi yani adamın öz babası öldürdü. Ne olur ki demeyin temkinli olun derim.

Oğluyla baba-oğul özel görüşmek istiyor olamaz mı yani? Zaten problemli bir ilişkileri varmış, yalnız görüşmek istemesinden doğal ne olabilir ki... Sanki öldürecek adamı.
Bence asıl anormal olan sanki siz ebeveyniymişsiniz de, kocanız da çocuğunuzmuş gibi şu zamana kadar babasına sizsiz gidememiş olması. Baba yerinde olsam ben de bir kere de tek geliver derim yani.

Back
X