Merhabalar. Benim esimin babasiyla arasi iyi degil. Biraz anormal bir adam. Bir baltaya sap olamamis. Yillarca hic samimiyetleri olmamis. Ayni evde iki yabanci gibi yasamislar hatta donem donem uzun kuslukleri olmus. Biz evlendikten sonra resmi de olsa gel git kör topal bir iliskileri oldu. Havadan sudan gundemden konusmaktan oteye gecemeyen bir konusma sohbet yani.
Gecen gun esimi aramis. Aksama evine cagirmis. Esimin annesi sehir disinda. Evde yalniz yani su an. Ama yalniz gel demis. Beni istemiyor yani. Esim bir kere bile yalniz gitmedi. O aksam isim var deyip ertelemis. Ama tekrar tekrar cagirmis. Siz soyleyin Allah askina. Bu adamin amaci ne. Ben esimi yalniz gondermek asla istemiyorum. O da yalniz gitmek istemiyor zaten.
Gecen gun esimi aramis. Aksama evine cagirmis. Esimin annesi sehir disinda. Evde yalniz yani su an. Ama yalniz gel demis. Beni istemiyor yani. Esim bir kere bile yalniz gitmedi. O aksam isim var deyip ertelemis. Ama tekrar tekrar cagirmis. Siz soyleyin Allah askina. Bu adamin amaci ne. Ben esimi yalniz gondermek asla istemiyorum. O da yalniz gitmek istemiyor zaten.