Yalnız hissediyorum

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
bir kaç güne Doğum günüm ama Doğum günümü hatırlayıp yazıp veya arayarak kullayan 2 kişi anca olacak annemlerle birşeyler yapıcaz sadece şükürler olsun onlar iyi ki var ama yalnız hissediyorum pastamı çekip atıncada instadan yazacak 10 15 kişi var ama hepsi bi iyi ki doğdun yazısıyla geçiştirecek istediğim hediye falan değil tabi ki sadece hatırlanmak bi kekle mumla bile iyiki doğdun demesi sevdiğim biri var bugun bi mekanda bi kızın doğumgününü kutlamışlar ama benim doğum günümde sadece bir mesaj atacak pastayı görünce o Doğum gününü kutlayınca ne demeliyim teşekkür edip geçeyim mi yoksa sallamayım mı çünkü çok dokunacak bana öyle yapması Emin’im şimdiden çünkü platonik değilim ona karşı o bana arada kalpler falan atıyor Of of

Bence boşver. Yaş aldıkça yanındaki insan sayısı da azalacak. Az olsun öz olsun bence takma .yaşın kutlu olsun şimdiden. Bak kocaman bir kk ailesi var daha ne olsun

Benim de doğum günümü ailem kutladı. Samimi olduğumuzu dusundugum arkadaşım o gun ailemle kutlama fotoğrafi paylaştıgim halde iyi ki doğdun demedi. Ama dokunmadi ailem sağ yanimda yeter ne olacak takma kafana. Mutsuz olmak icin degil mutlu olmak icin sebep ara. Iyiki doğmuşsun bu arada. Her şey gönlünce olsun yeni yaşında :halay:

Benim de doğum günümü ailem kutladı. Samimi olduğumuzu dusundugum arkadaşım o gun ailemle kutlama fotoğrafi paylaştıgim halde iyi ki doğdun demedi. Ama dokunmadi ailem sağ yanimda yeter ne olacak takma kafana. Mutsuz olmak icin degil mutlu olmak icin sebep ara. Iyiki doğmuşsun bu arada. Her şey gönlünce olsun yeni yaşında :halay:
Çok teşekkür ederim o kişiye nasıl davranmalıyım sizce

Yanlızlık Güzeldir.

Iyi ki ailen var.

Doğum günün kutlu olsun şimdiden.

Hangi gün söyle ben kutlarım:KK76:benimkini de sadece eşimle kutladık. Ailenle kutla diğerlerini aman boşver. Bide mesela sen nasılsın, başkalarının doğum günlerini hatırlayıp kutlar mısın? Sevdiğine gelince
Doğum tarihini bilip yine de sen fotoğraf paylaşınca yazarsa sadece teşekkür ederim yaz. Çünkü bi ilişki istese bişeyler yapardı çünkü doğum günleri jest yapabilmesi için bulunmaz fırsat.

Az insan çok huzur.
Sahte kalabalıklar iyi ki doğdun balım cicim dese ne olur
Kendini buna şartlama
Kendinle ve ailenle mutlu olmayı öğren
Kimsenin ilgisine ihtiyacın yok böyle düşün.
Hoşlandığın kişiyle aran nasıl bilemem ama seninle arada konuşup kalp falan atıyorsa seni pek önemsemiyor demektir
Bekle bakalım doğum günündeki tavrına göre hareket edersin.

Dpgumgunumde yüzlerce mesaj alıyorum bi dünya cicek kutlama vs geliyor telefon mail face instagram hatta linkedin mutlu oluyomuyum hayır
Normalde konusmadıgım insan bana dogumgunun kutlu olsun diyor tamam tesekkür ederim kalpler emojiler vs ama yani dogmasam yada orda hatırlatma bişey olmasa veya foto paylasmasam o kişi kutlayacakmıydı hayır hayatına dokunmusmuyum beni kaybetse üzülürmü hayır
Yaş aldıkca az insan ama öz insan cok mutluluk psikolojisine gireceksin
En yakınlarım yanımda olsun yeter diyeceksin emin ol
O platoniginde kutladıgında herkese nasıl cevap veriyorsan öyle bi teşekkür et yeterli
Şimdiden nice seneler dilerim

Yalnızlıktan çok şikayet ederdim eskiden.Hayatıma girenlerin yalnızlığım kadar sadık,hakiki ve hayırlı olmadığını anlayana kadar. Özel günlere de çok anlam yükleniyor bence.Normal bir gün işte.Abartmaya gerek yok.

Inan ailenden baska kimseye ihtiyacin yok. O satafatli dogum gunu kutlamalari şovdan ibaret emin ol. Geneli sahte dostluklar. Sevdigin o kiside senin dogum gununu bilmeyecek kadar uzak birisi sana demekki bosver hatta hic bilmesin ne geregi var. Yeni yasini kutlarim bu arada.

Back
X