- Konu Sahibi serenityjane
Çok şükür evliyim ailem var. Buna rağmen son zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum. İşim var. Ancak işyerinde de yalnızım. Kafama uygun kimse yok. Bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulurum bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ulaşÇok şükür evliyim ailem var. Buna rağmen son zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum. İşim var. Ancak işyerinde de yalnızım. Kafama uygun kimse yok. Bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulurum bilmiyorum.
Sence neden olabilirHerkesin size ulaşmasini istiyosunuz
Neden![]()
Erkek üye ?Sence neden olabilir
Sadece sordukları soruların yaşadıgım için yada yaşayan arkadaşlarım oldu onların gördükleri tedavi söylemek içinHerkesin size ulaşmasini istiyosunuz
Neden![]()
Burdan da söyleyebilirsinizSadece sordukları soruların yaşadıgım için yada yaşayan arkadaşlarım oldu onların gördükleri tedavi söylemek için
Bişey olmaz cnm biz herzamn burdayız kendini yanlız hissetme burda çok iyi arkadaşlar varÇok şükür evliyim ailem var. Buna rağmen son zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum. İşim var. Ancak işyerinde de yalnızım. Kafama uygun kimse yok. Bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulurum bilmiyorum.
Bana ulaş
Herkesin size ulaşmasini istiyosunuz
Neden![]()
Biraz alışmam lazım canımHangimiz hissetmiyoruz ki?![]()
Ne diyon beBöbrek av dağıtım san. tic. ltd. şti.
Yalnız hıssetmemesı ıcın buyu yapacak belki deHerkesin size ulaşmasini istiyosunuz
Neden![]()
Ama bence adet olmuyordur o üyeYalnız hıssetmemesı ıcın buyu yapacak belki de![]()