Yalniz kalamama

Aysegul677677

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
72
22
3
Kizlar esimi cok seviyorum ama kv ile yasiyoruz 1 ayligina sehirdisina gitti ama bu seferde esimin amcasi (oz babasi) bizden gitmiyorlar kv nin gitmesi icin gun sayarken 10 gun oldu 1 kere yalniz kaldik ben artik cok yoruldum sinrsen kendimi yiyorum bebek istiyorduk vazgectim hatta bu evlilikten bile vazgecmek uzereyim 7 aylik evliyim esimle en fazla 10 gun falan basbasa kaldik evde esim benim ailemede cok düşkün surekli beraber olmak ister ama ben ne ailemle ne de onun ailesiyle beraber olmak istiyorum tamam guzel birsey ama arada kendimizede izin verelim gelip oturup kalkmiyorlar hep geldiklerinde yatiyorlar ben arkadaslarimi bile cagiramiyorum ve hep onlarlayim aile buyukleriyle sizce devam ettiriyim mi bu sekilde cok sinirliyim lutfen kendinizi benim yerime koyup cvp verin mantikli ve gercekci cvplara ihtiyacim var

kayınvalideyle yaşamayı kabul etmeden bunları hesaplasaydınız keşke...
çözümü yok ya ayrı eve çıkacaksınız, ya ayrılacaksınız, ya da bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz.
Ayni ev derken ben vazgecmistim zaten gelip annemle babamla konustu amcasi kv durmaz kizina gider dendi ama yalan hepsi herkes benim ustumde

Bisey dedigim zaman kiziyor bana biseyde diyemiorum ayrilmak istiyorumda istemiyorumda cok kararsizim caresizim
Guzel kardesim hayat cok kisa hele derlerdi 30 u gecince yillar tik tik gidiyor anlamiyorsun bile. İcin nasil mutlu olacaksa oyle yap. Bosan/bosanma diyemem ama hayata bir kez geliyorsun bunu da unutma

evini ayırmadan da çocuk falan yapma.çok net bak.
zaten ertelemişsin çocuk fikrini.
böyle devam et.
düzenini oturtmadan yapma çocuk.
lütfen.

Beraber yaşamış biri olarak yazıyorum..
ayrı ev şart..
ev üstüne ev olmuyor..
evi ayırınca anlıyorsun evliliği...
Keske evlenmeden once bu siteyi bilseydim cok pismanim artik ayni ev olunca bastan yaptirdilar evi hem ayri eve ciksak bike amcasigil cikar mi evden yediklerinj bile ortada birakip gisiyorlar dun kandildi geldilee 11de bende ibadetimi ediyordum cikmadim hic yanlarina yataklarini esim verdi acmislar yataklari toplamis saolsun her zmana oda da birakirdi hersefeeinde dolaba yerlestir indir kaldir yedikleri meyveler bile ortada artik cok doluyum

o zaman öz olmuyo ki gene evlatlıksa
Amca yenge dediği kişiler biyolojik anne babası, adam çocuğunu kardeşine evlatlık vermiş. Aslında resmiyetteki babası amcası, amca dediği öz babası. :deli:
Konu sahibi işin zor valla, millet bir kayın aile ile baş edemiyor senin başında iki tane var.:110:

Amca yenge dediği kişiler biyolojik anne babası, adam çocuğunu kardeşine evlatlık vermiş. Aslında resmiyetteki babası amcası, amca dediği öz babası. :deli:
Konu sahibi işin zor valla, millet bir kayın aile ile baş edemiyor senin başında iki tane var.:110:
Benm tek derdim esimle yalniz kalamiyoruz oz annesi babasi biseyime karışmaz ama ayni evde kaldigim kv basbasa bir yere gittigimz zaman surat yaparkavga cikartir sanirim bu evliligin sonu yok ama esim cok takiyor kafasina onada üzülüyorum onu uzmemek icin susuyorum da 1 gun kuseyim kendinden geciyor ne yiyor ne iciyor onada vicdan yapiyorum.ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ailemede uzmemek icin birsey diyemiyorum

Benm tek derdim esimle yalniz kalamiyoruz oz annesi babasi biseyime karışmaz ama ayni evde kaldigim kv basbasa bir yere gittigimz zaman surat yaparkavga cikartir sanirim bu evliligin sonu yok ama esim cok takiyor kafasina onada üzülüyorum onu uzmemek icin susuyorum da 1 gun kuseyim kendinden geciyor ne yiyor ne iciyor onada vicdan yapiyorum.ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ailemede uzmemek icin birsey diyemiyorum
Evi ayirmaktan başka çareniz yok. Hoş o da çare olur mu bilmem, amcası yine gelebilir. Sonuçta şu anda da kendi evi olmamasına rağmen gelip kalıyormuş sizde.

Back
X