Yalniz kaldim

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar biz konyaliyiz koyumuzde senlik var gitmicektik aslinda benim karnim burnumda oldugu icin.ama biziim uzum bagimiz var esim gitme mecburiyetinde kaldi ve gitti pazattesi gelecek bende tek kaldm gidip kalabilecem biyer yok knormalde korkmmam ama saat gece olunca uyuyamiyorum yalmizken yani bitaz korkmay basliyorum bi tane arkadasim o gel sesi gitsemmi gitmesemmi ne dersiniz

evde tek kalmaktansa esın de bu arkadasında kalmanı sorun etmeyecekse kal tabı... sonucta doguma yakın bır hamılelıgın var ne olur ne olmaz ....

Eşinizi de haberdar ederek gidin yani korkuyorsunuz madem. Aslında arkadaşınız size gelse sizin açınızdan daha rahat olur, eviniz konforunda barınmaya devam edersiniz. Bi sorun isterseniz, arkadaşınıza "Sen gelsen?" diye.

Canım önce eşine sor bir eğer onay verirse yalnız kalmaktan iyidir. Eğer bir sorun olmayıp müsait olcaksa iki laflarsınız hem.
Ama gitmiyiceksen eğer panik yapma bişi olmaz Allahın izniyle.. Stres yapma ki gerilme kötüyü düşünme canm.
Oku duanı güzelce.
Hayırlı gecelerin olsun canm inşiallah:KK25:

Ben başkasının evinde kalamiyorum nedense korkma duani oku lambani kapatma birde tel yanında olsun uyu ;) Nu arada ölüm ya da hastalık yoksa esinizin gitmesi saçmalık.

Ben başkasının evinde kalamiyorum nedense korkma duani oku lambani kapatma birde tel yanında olsun uyu :KK66: Nu arada ölüm ya da hastalık yoksa esinizin gitmesi saçmalık.
Yaa bi sorunum yok benim yolculukta dogum falan olur agrim falan gelir diye e 3 saatlik yol ben gitmedim koydede isimiz var yapiveren yok parasiyla bile bi gun diye gidiyo.hic gidesi yok ta annesi illede gelin baginiza bakin demis

S
Canım önce eşine sor bir eğer onay verirse yalnız kalmaktan iyidir. Eğer bir sorun olmayıp müsait olcaksa iki laflarsınız hem.
Ama gitmiyiceksen eğer panik yapma bişi olmaz Allahın izniyle.. Stres yapma ki gerilme kötüyü düşünme canm.
Oku duanı güzelce.
Hayırlı gecelerin olsun canm inşiallah:KK25:
Golun valla esimde endiseli korkmazsan yat dedi korkarsan git dedi

Ya oyle ista ama kocasi obur odada kalacak bende arkadasimla ayni odada kalicam.oyle kotu biri degil insanin yuzune bile bakmaz cok iyi biri de bende cekiniom biraz
Karsidakilerin iyi yada kötü olmasi değil mesele. Durumun uygunsuzlugu. Acil ve zaruri bir durumda yok üstelik.

Ya bacim surekli yalniz kalanlar ne yapsin.Boyle naiflikler yapmayin bence.

Back
X